Moş Crăciun pentru copiii nevoiaşi

Maria s-a străduit şi a găsit un centru de zi unde în data de 23 decembrie vom merge cu cadouri de la Moş Crăciun şi cine ştie? Poate chiar cu Moş cu tot. Sunt aşa de entuziasmată!!!

Din nefericire la orfelinate este greu de ajuns, o birocraţie demenţială. Au cerut o ofertă publică cu ce intenţionăm să aducem cine suntem şi de ce şi altele.

E păcat pentru că acei copii merită măcar cîteva momente frumoase, însă sunt prea multe formalităţi de îndeplinit în condiţiile în care nu ştim exact cîţi suntem, ce oferim şi cum.

Din fericire la centrul de zi Licurici am primit aprobarea să mergem cu colindul şi spre norocul nostru în data de 23 are loc şi o serbare organizată de copiii din centru, numai bine pentru o surpriză!

Este un centru social de zi unde sunt găzduiţi în fiecare zi copiii care provin din familiile extrem de sărace.

Sunt 17 copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 9 ani.

Chiar dacă e an cu sărbători de criză asta nu înseamnă că nu putem face fericiţi cîţiva copii care merită pe deplin acest dar. Cu cît suntem mai mulţi cu atît putem face mai multe lucruri frumoase. Aşa că vă rog să daţi de veste şi să vă gîndiţi cum puteţi să ajutaţi.

Ce vreau de la voi… vreau să donaţi, dacă nu dispuneţi de bani primim cu drag şi haine, jucării, cărţi pentru copii. Orice vă lasă inima, orice aveţi şi nu vă e de folos. Pentru ei contează! Nu este o sumă fixă şi nu contează cît oferiţi, important este să fim cît mai mulţi.

Bănuiesc că vom proceda ca anul trecut şi vom face pacheţele. De data asta mă gîndeam să îmbrăcăm pe cineva în Moş şi să mergem cu un sac, însă vom vedea detaliile.

Pentru cei din Bucureşti – ne putem vedea sîmbătă să strîng ce oferiţi. Pentru cei din afara Bucureştiului – discutăm pe mail.

Dacă putem să facem acest gest haideţi să-l facem!!!
Mulţumesc
Share

21 thoughts on “Moş Crăciun pentru copiii nevoiaşi

 1. Pingback: watching « Casatorita's Blog

 2. Pingback: Mos Craciun pentru copiii nevoiasi « My Sweet Nothings

 3. forevergreen

  Draga mea, as fi vrut sa postez si pe WeBlog.ro, dar de doua zile toata lumea scrie, numai eu nu pot intra in blog(decat in mod exceptional), e pacat ca-i cel mai accesat blog al meu, campion la Spam-uri, etc…

 4. Pingback: Tweets that mention Moş Crăciun pentru copiii nevoiaşi « Evergreen -- Topsy.com

 5. Pingback: Dana Nalbaru » evergreen

 6. Pingback: Moş Crăciun pentru copiii nevoiaşi | Din ungherele mintii

 7. Cioroianu Cristina

  Buna.V-am lasat adresa mea de yahoo mess si vreau sa spun ca ma bag 100 % in chestia asta.Intamplarea a facut sa intru pe acest site din pagina in pagina.Ideea este ca ma ofer sa DONEZ si eu ce am pentru acei copii care sunt defavorizati.Din pacate asta e Romania.Am o fetita care nu e langa mine dar asta e o poveste legata de justitia roamana si nu intru in detalii.Cum facem?Ma ofer si voluntar pe langa ce voi dona.Cum luam legatura?Astept raspuns pe mess.Acei copii merita tot ce-i mai bun.Haideti sa le oferim o raza de speranta.Sarbatori fericite la toti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>