Chill

10 lucruri pe care le trăiești când te îndrăgostești (varianta gif)

Să zicem că nu mai ai 17 ani și ai niște experiențe amoroase nu foarte reușite la activ. Să zicem că ai ars-o dubios în ultimii ani, că ai tot tindărit și ai tot flirtat până ai conchis că vei deceda singură într-un apartament. Din aroganță ai zis că nu-ți vei lua pisici, ci șopârle. Să zicem că întâlnești un om și se leagă ceva, nu e doar o chimie de scurtă durată, nu e nici fling, nu e nici booty call, e pe bune. E cu fluturi, cu pupat pe scările rulante la metrou (da, gesturile alea la care strâmbai nasul acum două săptămâni) e cu sms-uri cu meow și discuții interminabile despre habar nu ai ce, este despre dorul ăla spre disperare și nevoia de a sta non stop bot în bot, lucru pe care ți-ai jurat să nu-l mai faci, dar la dracu’, e mai presus decât tine dorința aia. E ca heroina. Ce heroină? E mai adictiv ca heroina și deși ți-e frică de mori, te duci ca taurul tot înainte.

Așa că, am analizat, centrat și ordonat 10 lucruri cu care te confrunți când te îndrăgostești, că tot vine Dragobetele și încep declarațiile.

10. Îndoiala. E totul așa mișto că sigur suferi de o boală incurabilă de care vei afla în curând. Sigur are ascuns un cadavru sub pat. Sigur are o altă familie. Sigur n-o să meargă. Ba o să meargă! Ba nu o să meargă pentru că nu a mers până acum. Da, dar e așa cuuute. Sigur o să vă dezamăgiți.
tumblr_marxd5hLxC1qb9x3vo1_500

9. Nevoia de a-ți exprima toate gândurile. Chiar și cele irelevante și ilogice. Nevoia de a împărtăși anumite istorioare pe care tu le crezi amuzante, dar odată scoase pe gură, devin ridicole. Și totuși, nu te poți opri. Verbalizezi tot. Chiar și gândul ăla dubios despre vânzătorul de ziare de la colț.

tumblr_inline_nj0kxc1MwT1rjic88

8. Confuzia. Să-l suni? Să nu-l suni? Dacă pari disperată? Totuși, nu e corect să spui ce simți? Ce simți? Dar oare el ce simte? Simte ceva? Sau nu? Cine ești? Dar el cine e? Dar Universul? De unde venim?

confused-joey

7. Nevoia de a petrece timp cu persoana respectivă. Non stop.

wpid-so-you-experience-self-doubt

6. Frica. Frica de a fi cu el. Frica de a nu fi cu el. Poate e o minciună. Dar poate e real. Dacă e real? Dacă totul merge ok? Dar dacă nu? Dacă are o boală incurabilă?

Sheldon-Cooper-Freaking-Out-Reaction-Gif-On-Big-Bang-Theory

 

4. Nevoia de a jura-n lună și-n stele că o să fie totul magic și infinit. De a spune chestii. Multe chestii. Toate chestiile. În gura mare. Pe Facebook. Pe instagram. La geam. Pe lângă geam. Să știe Universul. De unde vine Universul?

Elf-Buddy-I-Love-You

3. Dorul. E starea aia de tristețe. Și bucurie. Și întrebare. Multe întrebări. Dar oare îi e dor de tine? Să-i scrii? Lasă, mai bine te deprimi puțin. Dar oare e pe net? Ah, ai ajuns iar pe profilul lui. Deja îi știi toate pozele. Și pe cele de pe google. Și pe cele în care are tag. Și pe cele de la mare din 2008. Of.

when-i-miss-a-girl-and-she-ignors-me

2. Nevoia de a părea relaxată când de fapt…

Johnny-Depp-panics

 

1. Starea asta când nu-ți vine a crede că viața a fost așa darnică și totul e mișto, dar aștepți să ți-o iei în freză. 

GIF-chloe-concerned-confused-girl-kid-look-say-what-side-eye-side-eyeing-suspicious-think-thinking-GIF

Spor la îndrăgostit!

Foto

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  anonim
  3 March, 2015 at 9:12 pm

  N -am (mai) avut rabdare sa citesc tot ceea ce ai scris , si sa inteleg semnificatia. Dar copilul cel mic de la punctul 3(.Dorul.) este atat de dragut. De fapt este asa, are o tristete ciudata. Dar privirea lui mi-a ramas intiparita in inima. : |

 • Reply
  carmen
  23 February, 2015 at 4:07 pm

  Genial. Am ras. M am speriat. M am bucurat. Mersi .

  • Reply
   Evergreen
   23 February, 2015 at 4:15 pm

   Cu drag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.