Din viata

2 ori Pi – (nu orice fel de concurs)

Vrei să câștigi o invitație la B’est Fest?

N-am să țin o predică despre tradiționalismul femeii din România, ci am să vă povestesc despre mine și relația mea cu vezica urinară, care e mică, pesemne, sau beau eu prea multă apă/bere, că sunt genul de om care stă la margine într-un bar pentru că merge des la toaletă. I-am zăpăcit pe prietenii mei, ca să nu mai spun că-s epuizați când știu că pleacă cu mine la drum lung.

Dacă-s acasă sau în spații ok, nu e așa mare tragedie, dar dacă-s în parc sau pe la vreun concert, e cam dificil… ca să nu mai vorbim de igienă. De aceea, din punctul ăsta de vedere, am o mare ciudă pe bărbați. E atât de simplu la ei și atât de complicat la noi…

Când eram mică mă gândeam cum ar fi să facem pipi din picioare, probabil mult mai comod și igienic, nu ne-am mai cățăra pe tot felul de bude sau n-am mai sta în poziții aproape ridicole prin cine știe ce toalete. Și iată că ani mai târziu mi s-a răspuns la întrebare pentru că s-a inventat dispozitivul prin care femeile pot face pipi din picioare.

Yeah, we rule!

Poate sună ciudat și greu de imaginat, dar go with the flow și gândiți-vă la cât de curat și ușor este să ai 2pi în geantă. Iata despre ce e vorba!

Compania Hyllan a facut acest dispozitiv de unica folosinta pentru a educa femeile in privinta mersului la toaletele publice.  Pana acum in jur de 15.000 de femei au primit dispozitivul la intrarea concertelor Sting si Roxette, iar acum urmeaza Bțest Fest.

Poți câștiga o invitație pentru toate cele 3 zile dacă-mi răspunzi:  Care este durata de actiune a unei beri ca sa urinezi?

2Pi este un produs nou care sigur va provoca multe controverse, însă mizez pe inteligența voastră, dar și pe dorința de a fi sănătoase. 

Regulament:

Participa la concursul oferit de 2Pi.ro in perioada 25-28 iunie si poti castiga o invitatie la B’est Fest 2011 (http://www.bestfest.ro/), unde ii vei putea vedea pe artistii tai preferati.

– ATENTIE ! Vor fi luate in calcul doar parerile personale

– Doar persoanele peste 18 ani pot participa la concursul organizat de 2Pi

– Acest concurs este adresat persoanelor de sex feminin si doar raspunsurile acestora vor fi luate in considerare pentru jurizare

– Desemnarea castigatoarei se va face prin tragere la sorti

-Castigatoarea va fi anuntata pe site in pagina concursului, pagina de facebook 2pi.ro (http://facebook.com/2Pi.ro) si prin email

– Invitatia o vei primi la intrare la evenimentul B’est fest ( te vei afla pe lista de invitati si se va valida pe baza buletinului de identitate)

– Ora la care trebuie sa fii prezenta pentru ridicarea invitatiei ti se va comunica cu 24h inainte

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Ana
  28 June, 2011 at 8:10 pm

  La mine e de obicei o perioada scurta,maxim 20 de minute :)))….si eu merg foarte des la toaleta asa ca disopzitivul asta chiar suna bine :D.

 • Reply
  Și câștigătoarea este… « Evergreen
  28 June, 2011 at 11:14 am

  […] cum știți am desfășurat un concurs susținut de 2Pi prin care puteați câștiga o invitație la B’est […]

 • Reply
  K
  28 June, 2011 at 9:43 am

  jumatate de ora, 45 de minute. :)

 • Reply
  supadecreieri
  28 June, 2011 at 9:37 am

  28 de minute si 42 de secunde. Dupa ceas. :)

 • Reply
  Andrada
  28 June, 2011 at 8:14 am

  in medie 13,75 minute. Glumesc, dar ca idee intr-un sfert de ora se cam intampla minunea… Probabil beau aia foarte repede, dracu stie…

 • Reply
  ntaisia
  27 June, 2011 at 2:27 pm

  Eu am o vezica f mica, deci dupa jumatate de bere….i need to pee!

 • Reply
  Laura P
  27 June, 2011 at 1:36 pm

  Cred ca depinde de cantitate, in mod normal o bere o metabolizez cam intr-o ora, prin urmare trebuie urgent sa merg la toaleta. Daca depasesti doza de o bere si cantitatea de alcool creste te duci din ce in ce mai des sa te rogi la Buda.

 • Reply
  andreea
  27 June, 2011 at 12:12 pm

  in maximim 1h hameiul si apa cristalina de izvor devin material biodegradabil

 • Reply
  Mocanu
  26 June, 2011 at 2:07 pm

  Uau… Da, depinde ce bere beau. Daca beau bere normala (blonda) cam intr-o ora ma cheama buda. Daca beau nefiltrata intr-o jumatate de ora alerg catre WC de parca ar fi cel mai minunat lucru de pe Pamant. De cele mai multe ori de la o bericioaica ma duc si de 2 ori intr-o ora.
  Sfat: Daca ai baut o bere si ai plecat din bar fara sa mergi la baie pentru ca nu iti venea, atunci sa fii sigur ca o sa te apuce in metrou/troleu/autobuz si o sa iti blestemi zilele. Asa ca indiferent daca iti vine sau nu prea iti vine, DU-TE LA BUDA INAINTE SA PLECI LA DRUM. :) Pentru baietei sa zic ca nu asa greu sa se opreasca la un stalp pe o straduta laturalnica, trebuie sa treaca doar peste rusine, pentru fetite insa e mai greu. Dar noroc cu dispozitivele astea! :P

 • Reply
  Corina Ogea
  26 June, 2011 at 1:14 pm

  Intrebarea se referea doar la o bere, pe care o pot tine intr-adevar mai mult in mine daca e nevoie. Nu am spus ca e si placut, dar sunt anumite locuri in care chiar nu as face nici in ruptul capului. Inca nu am incecat noile dispozitive despre care se tot vorbeste, da` par si sper sa ajute intr-un fel sau altul…

 • Reply
  AdrianaC42
  26 June, 2011 at 8:22 am

  Vorbesti serios?
  Intr-o ora maxim, bericioaica isi cere drepturile si te trimite in locul ala sfant unde poti sa exclami in voie, “doamne ce bine e…”, gata sa te intorci la masa c-un zambet mai ceva ca dupa cel mai intens orgasm…

 • Reply
  Corina Ogea
  25 June, 2011 at 3:15 pm

  Well..la mine este intre o juma` de ora si o ora, dar pot rezista si mai mult daca e cazul :D !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.