Confesiuni

3 gesturi care-mi vor rămâne

Era dimineață și mergeam la job. Am coborât la Victoriei și am urcat pe scara rulantă. În spatele meu un bărbat. Purtam o bluză decoltată la spate. Bărbatul a oftat de două ori și apoi mi-a respirat în ceafă. Am simțit aerul călduț pe coloană, pe omoplați, pe gât. A fost cea mai senzuală urcare cu scara rulantă pe care am trăit-o vreodată… nu știu cum arată, nu mi-am dorit să știu… rămâne misterul meu cu bărbatul care mi-a mângâiat spatele într-o dimineață.

D. e un coleg de la teatru. Îl știu de ceva vreme, dar niciodată nu l-am privit într-un mod anume. Ci ca pe D. colegul de la teatru căruia îi zâmbesc cu drag de câte ori îl văd. Ieri eram la tonomat așteptam paharul de plastic cu minunata licoare. El se apropie de mine, cu ochii mijiți, fără ochelarii de vedere. Ochi frumoși, albaștri. Mă salută. Îi zâmbesc, ca de obicei, cu gura până la urechi. Mă atinge cu brațul stâng, se apropie și mă sărută ușor pe gât, aproape de claviculă. Am înmărmurit. M-au cuprins fiorii. Am bolborosit ceva cu baftă la examen și am plecat aproape tremurând. De ieri pe D. îl voi privi altfel, probabil că-i voi zâmbi altfel… și asta pentru că într-o zi timidă de vineri, s-a apropiat de mine și m-a sărutat aproape de claviculă…

Noaptea trecută (am să te flatez, domnule) am plecat târziu de tot din Grădina Veronei. Cu C. Magheru-Unirii la picior, printre picuri. Probabil ca m-am cutremurat ușor, că C. mi-a dat bluza lui. Deși am refuzat-o, aproape cu un gest bărbatesc și cu un glas convingător, a insistat. Era caldă. Și era plăcută. Și mi-a dat și-o linguriță luată suvernir… merge de minune cu ce mi-a scris Intj la însemnarea anterioară.

Se leagă toate într-un fel sau altul…

Bună dimineața!
hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  creve
  20 June, 2011 at 7:32 am

  M-ai făcut să zâmbesc ca un tâmpit :))

 • Reply
  Evergreen
  13 June, 2011 at 3:04 pm

  Andrada :) E foarte misto, tine de ea

  Intj – ah, sunt asa insetata de cunoastere… n-am sa spun niciodata ca s-a terminat

  El mundo – mda… :)

  Adela – merci frumos

 • Reply
  Andrada
  13 June, 2011 at 10:47 am

  Ce-am scris mai demult (ca sa nu te mai asasinez cu linkuri):

  Si imi aduc aminte ceva. Acum mai mult de o luna. Eram pe strada. Mergeam fara niciun cuvant pe Lipscani. Se auzeau pasii si atat. Eu priveam inainte si vedeam umbrele noastre si langa a noastra pe a cainelui care ne tot urmarea. E o imagine pe care nu cred ca o sa mi-o sterg vreodata din minte, indiferent ce o sa se intample. Pas, dupa pas, dupa pas. Noi si cainele, mergand pe o strada pustie. E ceva mai frumos decat multe alte lucruri care poate par mai importante. Nu sunt.

  Filmul asta sta la loc de cinste langa un val anume si langa o strada anume si langa un miros pe care n-o sa-l uit. E o Amintire.

 • Reply
  INTJ
  12 June, 2011 at 9:36 pm

  ei, vezi cat de magic poate fi totul? nu degeaba se spune ca viata bate filmul …

  … si nu cumva sa crezi vreodata “doar asta/atat a fost”, ca nu ai de unde sti. :)

 • Reply
  El Mundo De Sexo y Seducción 16
  12 June, 2011 at 5:08 am

  Very sensual…

 • Reply
  Adela Ivaşcu
  11 June, 2011 at 6:23 pm

  Hmmm, foarte senzuale si pline de mister !
  Imi place cum scri, o seara faina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.