Chill

7 semne pe Facebook că relația ta se termină

Relatiile pe facebook

Nu știu dacă-s șapte, dar sună bine titlul ăsta.

Mie-mi place viața pe facebook. E amuzantă, să zicem. Îmi plac și cuplurile de pe facebook, mai ales cele care se expun 100% și postează statusuri și check-in chiar și din pat. Mă rog, fiecare-și vede de propria relație așa cum știe mai bine. Numai că eu, un bun observator al vieții din jur, îmi dau seama când relația începe să scârțâie.

Deci v-ați cunoscut. Și începe treaba cu în a relationship with… oamenii comentează, urări de toate genurile. Încep postările pe wall-ul celuilalt, pe wall-ul tău și chiar și pe al prietenilor. Declarațiile de iubire, pozele cu pupat și mâna-n cadru, pozele cu ponei drăgălași în care-i dai tag celuilalt, muzică siropoasă sau cu tente sexuale. Încep declarațiile profunde, precum și cele de futut. Că oricum suntem cu toții prezenți în relați ta, nu?

Trece timpul, se duce din entuziasm. Scade numărul de postări despre celălalt… și încep cele despre tine. Câte un tag pe vreun iepuraș, din când în când. Nu mai dai niciun check-in nici în pat și nici sub, iar dacă dai sigur ești cu prietenii că celălalt o arde dubios. Apar statusurile și postările dubioase, cu tentă de tristețe sau cele de răzbunare. Oamenii întreabă ce ai, tu zici nimic.

Mai trece niște timp, nu poți să te desparți de relația virtuală chiar așa. Începi să ștergi din poze. Începi să nu mai dai importanță vieții cuplului, ci să te comporți indivualist. Pui in a complicated relationship with…

După care urmează despărțirea. Se șterg pozele de tot. Rogi prietenii să șteargă pozele. Pui muzică din aia codată, să se prindă numai omul ăla. Dar noi ne prindem toți că e pentru el. Pui poze cu femei în cluburi și droguri. Dai check-in în oraș cu fetele, pe mese, pe sub. Pleci în excursii. Faci poze cu tot felul de oameni pe care-i pupi, gândindu-te că le vei posta să vadă x. Îi mai comentezi la o chestie, din când în când.

Trece perioada asta și începe și războiul virtual dintre foștii iubiți. Despre asta, altă dată…

cheers,

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  lorelei34
  3 January, 2014 at 9:12 pm

  Pai hai sa vedem… dam share pe facebook!!!! Pe mine m-ai facut sa rad…. mai ales la faza cu muzica codata. Cum naiba sa fie codata si sa nu se prinda toti daca numele tau e peste tot in melodie??? :))))

 • Reply
  alina
  14 July, 2013 at 1:18 pm

  e plin facebook-ul de asemenea cupluri, dar oare ei daca ar citi articolul tau s-ar regasi in tiparul asta?

 • Reply
  Ella R.
  4 July, 2013 at 8:34 pm

  True sad story.

 • Reply
  val
  4 July, 2013 at 1:43 pm

  Se incuscresc*

 • Reply
  val
  4 July, 2013 at 1:36 pm

  Bai fratilor, haideti sa lamurim treaba cu fb o data pt totdeauna! Daca alegi sa dai add sau accept (dupa caz) lui x si y cu care te-ai cunoscut tu odata prin intermediul lui z, si ati schimbat 2 vorbe, si alea despre vreme, (your) bad choice.
  Daca tii in lista oamenii de suflet, de care te intereseaza daca crapa, divorteaza sau se incuscreste, nu ai motive sa te plangi. Sau sa critici.
  Deci sa nu va mai aud.

 • Reply
  Adri
  1 July, 2013 at 3:40 pm

  penibile cupluri.

 • Reply
  Creve
  30 June, 2013 at 1:40 pm

  Cunosc multe cupluri dastea și eu :)) Sau mai bine spus pentru unele: foste cupluri :))

  • Reply
   Evergreen
   30 June, 2013 at 1:50 pm

   Si eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.