Din viata

A long time since I've seen you (smile)

Verigheta mea strălucește pe inelarul cu unghia vopsită în roșu aprins. E veche și zgâriată pe alocuri, reprezintă cei peste 25 de ani de viață în doi. Viața lor în doi, apoi în patru, apoi deloc. Cercul nu se desface nici după moarte, ba chiar devine mai încărcat de simbolism. Ah, ce ne mai place să vorbim în dodii și să trăim goi.

Am anunțat-o azi pe mama (într-o discuție tete a tete și corazon a corazon) că nu-mi arde de măritiș, ba chiar nu o să-mi ardă în viața aceasta. Mama are aceași teamă: o să mori singură și fată bătrână și nu o să-ți dea nimeni un pahar cu apă. Da, dar ea nu înțelege că prefer să mor singură, decât dezamăgită de iubire. Prefer să renunț eu la ea, decât să ajung în același punct în care mă întorc o dată la trei ani, punctul mort.

Îmi arde de-o băută cruntă cu strigături. Din aia în care să-mi bocesc amarul. Din aia în care să-mi dansez păcatele și să-mi laud imoralitatea. Dar nici astea nu mai au efect că-s a dracu și nu mă mai las copleșită de emoții. Băi, mă transform într-o statuie! Nu mai pot să simt!

Adică simt, dar nu mai acord șanse. Adică mă resemnez de la bunul început. Nu mă mai interesează să-mi caut sufletul pereche, cel avut s-a rătăcit de mine și eu l-am lăsat, lucidă și inconștientă totodată, cel pe care l-am crezut a fi, a dispărut în ploaia de toamnă.

În fine. Astrograma zice să-mi găsesc un bărbat în zodia fecioarei cu luna în a nu știu câta casă și să mă mărit cu el. Singurul bărbat fecioară este Vlad Logigan pe care nu-l cunosc personal, dar la care am tânjit o vreme. Dacă până acum mă credeam specială că îi arunc ocheade pe fb și pe la One, acum (dupa nuntă în basarabia) eu și alte sute de fete ne imaginăm lucruri inimaginabile. Așa că s-a dus și farmecul ăsta și cum zicea un bun prieten: Rocs, tu esti fascinată de identitatea lui Vlad, nu de el ca om. Desigur, nu-l cunosc, dar aș putea să-i propun să ne căsătorim de probă să văd dacă funcționăm conform astrelor. Asta ar fi o noutate chiar și pentru mine. Și cu asta explic astfel și mesajul care a creat suspans și întrebări postat mai devreme pe facebook.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  julieinaugust
  21 October, 2012 at 11:29 am

  eu ma bag la aia cu betia..dar ofacem pe muteste sau in loc de emotii punem ras tamp :)))))))

 • Reply
  name
  20 October, 2012 at 8:54 pm

  sunt din unatc si am fost ales sa te anunt sa te lasi de filme. pentru ca nu le intelegi.

 • Reply
  name
  20 October, 2012 at 8:48 pm

  esti cel mai prost taur.

 • Reply
  Miss S
  21 October, 2010 at 4:19 pm

  Da, sunt intr-o trupa, iar la anu’dau si eu la Unatc.

 • Reply
  Evergreen
  21 October, 2010 at 1:07 pm

  Miss S – Ah, sa inteleg că ești pasionată de actorie… eu îl văd aproape zilnic în facultate :p

 • Reply
  Miss S
  21 October, 2010 at 11:34 am

  Pe Vlad Logigan il stiu personal, mi-a fost trainer la festivalul Ideo Ideis de anu asta din Alexandria- e bestial gagiu:P

 • Reply
  Evergreen
  21 October, 2010 at 6:37 am

  Bogdan – te rog, mai trimite-mi o data.

 • Reply
  Bogdan T.
  21 October, 2010 at 5:06 am

  Eh resemnatul nu este chiar un lucru rau, pentru ca este purificator. E un fel de statie, nicidecum capat de linie.

  PS – Rox, ti-am trimis si eu un mail acum vreo 4 zile. Nu stiu daca l-ai citit, poate e in SPAM…e nevoie sa il trimit din nou?

 • Reply
  Evergreen
  20 October, 2010 at 9:42 pm

  Intru în tagma asta… cred că o să mă descurc

 • Reply
  George
  20 October, 2010 at 9:41 pm

  te resemnezi si tu ?:)

 • Reply
  A long time since I’ve seen you (smile) - Ziarul toateBlogurile.ro
  20 October, 2010 at 9:22 pm

  […] A long time since I’ve seen you (smile) Wed Oct 20, 2010 23:59 pm Verigheta mea strălucește pe inelarul cu unghia vopsită în roșu aprins. E veche și zgâriată pe alocuri, reprezintă cei peste 25 de ani de viață în doi. Viața lor în doi, apoi în patru, apoi deloc. Cercul nu se desface nici după moarte, ba chiar devine mai încărcat de simbolism. Ah, ce ne mai place […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.