Din viata

Actorii-cadavre și dorința de afirmare

Mă uit la tot felul de bazaconii de seriale. De la melodrame la comedii, polițiste bla bla. Ultimul e The Mentalist, am mai văzut, am mai gustat formatul, dar m-a prins. Și merge de minune cu pasiunea mea pentru împletit.

E un serial polițist cu niște agenți care investighează crime. Booon. Și pentru astea e nevoie de oamenii-cadavru că nu cred că investesc ei în păpuși. Booon. Și pentru asta e nevoie de actori.

Cum o să treci la CV: cadavru în filmele anatomia lui grey, the mentalist, doctor house. Sau trecător pe stradă în episodul 33 din cougar town. Wtf? Durata apariției: 35 de secunde. Mă gândesc la norocoșii care au parte de un flash back. Sau învie or smth. Cred că sunt cei mai fericiți, eveeeer!

Și pun pariu că e competiție acerbă pentru a sta întins pe o podea într-o baltă de sânge. Și e nevoie de talent și aptitudini pentru asta că nu cred că e ca la noi, tu de la sunet, ia treci figurație că sprijinim boom-ul de ceva și vedem noi. Sau tu… cine ești tu? Hai stai și tu pe scaun ca să umplem spațiul.

Adică Laura Palmer din Twin Peaks a rămas legendară, dar victima cu numărul 6 din nu știu ce episod al nu știu cărui serial? Seriously? Și pun pariu că oamenii ăștia își fac speranțe. Că merg la castinguri, se întid pe podea și joacă pe mortul. Pun pariu că au visat la covorul roșu, dar rămân tot timpul distribuiți la grămadă. Și îi apreciez, mă. Eu mă uit la ei, atât cât prind. Și sunt mândră pentru ei. Că mă gândesc că și eu m-aș duce să-i lustruiesc pantofii lui Scorsese, cu speranța că mă va observa și mă va lăsa să-i car scenariul. Și după aia faima covorului roșu, destrăbălările de lux, demență maximă.

Deh, cine nu visează la asta?

În aceeași categorie intră și grupurile de zombi. Uite, uite, iubito, al cinșpelea zombi din stânga, fără un ochi. Sunt eu. Nu-i așa că dau bine? Hehe… Dar dacă n-ar exista oamenii ăștia, n-ar exista filmele de genul ăsta. Și n-ar fi bine.

Cum zicea un nene că acum toată lumea face școală, master și vrea să plece la dracu-n praznic. Dar noi avem nevoie în continuare de tâmplari, instalatori, gunoieri, electricieni, altfel ce facem? He has a point, dar l-am asigurat că România nu e o țară a intelectualilor și că nu vor dispărea meseriile astea.

HugsLovePeace
>.<

foto 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  ben
  11 January, 2012 at 11:05 am

  da’ știi că mă pusăși pe gânduri?!
  pă’ dacă-i p’așa, io-s mare actor, Evergreenule.
  când s-o filmat “Lupeni ’29”, unu mai grăsuț, așa,
  ne-o pus să fugim dup-o femeie îmbrăcată-n negru.
  Lica Gheorghiu era. nu știam atunci cine și cum,
  important era că ne dădea caramele și că era acolo un avin fără aripi cu care făceau vânt. faină treabă.
  măi, cum să-ți spun io, după vreo 10 ture, (ăla ne tot spunea că nu-i bine), după ce ne-am săturat de caramele, Lică țiganu’ o zis că să pișă pe ei și hai acasă și-am plecat. nu acasă, la furat de ridichi am plecat.(io-s ăl mai slăbuț).
  s’arată ceva, a drepturi de autor, ceva? nica?
  nu-i bai…
  no, serbus, Evergreenule.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.