Viață verde

Ajut-o pe Evergreen să construiască o casă

Habitat for Humanity are un program nou și atractiv: Women Build 2013, un eveniment ce se adresează femeilor care vor să se implice în construirea unei case pentru șase persoane cu dizabilități.

Eu îmi doresc să fiu una dintre femeile care-și va petrece câteva zile pe șantier.

 

Evergreen Women Build
Casa Mihail se află la 25 km de București și mai are nevoie de 20.000 de euro să devină realitate. Bani pe care-i putem strânge împreună. Suma pe care mi-am propus s-o adun pentru acest proiect este de 1500 de lei și mă bazez pe cititorii blogului să mă ajute s-o fac.

Nu trebuie neapărat să donați, vremurile-s grele, banii-s puțini, dar să mă ajutați cu promovarea, cât să ajungă strigătul meu la oamenii cu ceva mai multă putere financiară.

Aici puteți dona pentru Evergreen. Donațiile se fac online, merg în contul Habitat și sumele se updatează pe profil, astfel veți ști în orice moment câți bani am strâns.

De ce m-a atras proiectul ăsta? Raluca, prietena mea bună, mi-a vorbit cu entuziasm despre el și mi-a propus să fac parte din bloggerițele implicate. Deși nu-s celebră în online, parcă aș folosi unealta asta de promovare să strâng banii necesari. Propunerea m-a prins de-a binelea atunci când am aflat că oamenii care urmează să primească aceasă casă vor munci pentru ea, nu li se dă de-a gata. Adică se implică alături de noi și nu așteaptă să primească ”pomana”, lucru care m-a impresionat.

Îmi place să muncesc, fie să scriu ceva, fie să fiu pe platoul de filmare sau pe șantier. Și faptul că ajut la construirea unei case pentru niște oameni cu probleme, ei bine, acest lucru îmi dă și mai multă putere și elan.

Plus că n-am mai făcut asta până astăzi.

Ei bine, până pe 25 mai ar trebui să strâng banii ăștia: 1500 Ron. Sper ca acest lucru să se și întâmple.

Contez pe sprijinulvostru.

Cu bine,

 

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.