Secvente

Am sărit cu umbrela de pe o casă mov

Limbaj trivial.

După ce te-am băgat în pizda mă-tii, ți-am șters numerele de telefon și am scrijelit vreo doi pereți pe care pictasem inimioare șubrede, am luat cu mine umbrela făcătoare de minuni și-am pornit în căutarea celei mai ciudate case din orașul fantomelor rănite-n cord și devenite mohorâte.

Am bodogănit ca o bătrânică veșnic nemulțumită. Ți-am tras o papară de n-ai s-o uiți, bine, dacă ai fi auzit-o n-ai fi avut cum s-o uiți. Ba, te-aș fi oripilat cu un limbaj dezgustător și cu gesturi absolut hidoase. Probabil aș fi recurs la scuipat. Nu știu. Am crescut în cartierul fără de bune maniere, deci așteaptă-te la orice. Da, te-aș fi scuipat de la doi metri, fix între ochi. Țintesc al dracu de bine!

Și cum mergeam eu așa cu mersul meu haotic de rață deșălată, în căutarea fericirii supreme, mă stropește unul c-o mașină din aia nervoasă care toarce ca un motan obez. Șoferul nimic. Iau umbrela mea magică, îi trag două-n oglinda retrovizoare după care fug și urc în 104. Ce să vezi? Nimic. Dar ce miros!!! Pffffuaaa. Am făcut o criză, oamenii m-au privit iritați de remarca mea: pute de mori, oamenii nu se spală! Mi-am pus căștile și te-am înjurat în gând.

Uatever.

Păi nu puteai domne să mă ții în transa aia de femeie înamorată? Să nu văd, să nu aud, să mă stropească dobitocii și să le zâmbesc ca tuta? Nu puteai domne să dormi cu mine-n cadă? Să-mi zici chestii din alea care înmoaie și scoarța de copac? Să mă muști de umăr până mă învinețești și eu să fiu mândră de semnul de la tine? Să mă tragi de păr și mie să-mi placă această manifestare barbaro-masculino-erotico-dominatoare?

Nu.

Așa că am găsit casa mov. M-am cățărat ca o alpinistă, fără frânghii și am fumat vreo trei țigări din alea kent. De fapt, mie-mi place să le pocnesc bila, de fumat, n-am fumat, deci aș putea spune că am pocnit vreo trei bile.  Urăsc menta. Mi-am desfăcut umbrela magică, cu steagul gheilor, care se asortează de minune cu cerceii și inelul meu și am sărit.

Poc, am dat cu curul de asflat și m-am trezit. Mă doare. Auuuufff.

Vreau să mă ghemuiesc și să nu mă observe nimeni.

 

over.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Evergreen
  5 June, 2011 at 9:14 am

  Irina, oooofff, ce-as vrea sa nu fiu :)

 • Reply
  irina
  4 June, 2011 at 5:41 pm

  :) huh! aşa te vreau!
  n-ai cum să nu fii observată. oamenii puternici sar în evidenţă.

 • Reply
  Evergreen
  4 June, 2011 at 2:49 pm

  mda, le-au murit zambetele.

 • Reply
  INTJ
  4 June, 2011 at 2:22 pm

  pute a mort, desi oamenii se spala …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.