Din viata

B-day Wishlist my ass

Scrisesem un post lung, amuzant despre ziua mea și cadouri după care m-am enervat pe mine și l-am șters.

Ca orice femeie îmi doresc parfumuri (niciodată n-am suficiente), cine mă cunoaște știe care-s alea și ca orice om întârziat într-ale vieții visez la o chitară. De când se futu mp4 playerul tânjesc la orice în care să bag căști să ascult muzică – blackberryu e incomod. Am 3 tatuaje, aș mai vrea două acum. Micuțe. Ascunse. O verighetă lată pe care să fie gravat Evergreen. Astea-s în linii mari. Nu mai știu. Ah, și cărțile lui Alex Leo Șerban. Fără haine, accesorii și chestii că-s destul de pretențioasă și și-așa am o mulțime.

Cel mai mult îmi doresc o mașină. Asta m-ar face complet fericită. Sau un motor. Dar de fapt o  mașină. Dar n-am nici părinți bogați, nici rude-n parlament și nici gagic bogătan. Deci n-are cum. Dar pot doar să mă gândesc la ea.

Mda. E o zi din alea în care nu-mi prea vine să comunic cu nimeni. Și trebuie s-o fac. Și asta nu-mi convine dublu.

De asemenea îmi doresc să trăiesc o aventură din aia ca-n filme. Dar nici asta nu se poate că nu e-n firea mea sau nu întâlnesc omul potrivit, habar nu am. Îmi mai doresc să-mi crească păr direct roșu ca să nu-l mai vopsesc. Și să nu mai iau pastile, urăsc să iau pastile și trebe să iau o tonă. Și-mi mai doresc să dispar de pe planetă pentru 3 zile, într-un loc minunat, departe de net și de tot ce-mi fute creierii zilnic.

Am decis să evit să mă mai gândesc la un lucru anume. Vine spre mine și-l fentez fugind ca o dementă. M-aș întoarce să-i dau două palme și să-l iau la trântă, dar mi-e frică de idiot că sigur se bagă iar în mintea mea. Slavă cerului că n-a coborât la inimă. Trebuia să mă înscriu la transplant.

fărăhugslovepeace. și fără mustăți. azi.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  INTJ
  19 April, 2011 at 6:34 pm

  daca (cumva) as fi uitat de ce te citesc, acum sigur mi-as fi amintit. :)

 • Reply
  Elza
  19 April, 2011 at 9:32 am

  de ce mai? hai zambeste!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.