Secvente

back to basics

Zilele astea se nasc cele mai frumoase poveşti. Cadrul este perfect:  nopţi călduroase cu aromă de tei, ceasuri tîrzii petrecute prin baruri, pe bulevarde obscure, pe străzi tăcute. Se mai simte pe ici pe colo şi iasomia plecată pe asfaltul încins. Şi atingerile sunt altfel. Cu fiori de gheaţă în buricele degetelor. În perioada asta se nasc marile iubiri, dar tot acum se şi sting marile iluzii. Şi pielea e altfel. E sensibilă la orice adiere, la orice val, la orice sărut.

Back to basics. She’s married!!!

Aseară am petrecut. Sex and the city este mic copil pe lîngă noi. Patru, într-un bar, într-o noapte.  La 3 jumate, ne-am dat de trei ori peste cap, ne-am transformat în fluturi coloraţi şi-am zburat pînă la coconii noaştri.

Cînd e numai o noapte e intens.

Sex_and_The_City_by_Sr_HattoriÎncerci să cuprinzi totul în cîteva ore şi vorbeşti mult şi te apucă agitaţia, din cînd în cînd te mai opreşti şi te îmbrăţisezi, o iei de la capăt, pierzi idei, rîzi zgomotos, taci, asculţi cum trimite  rafale de arome teiul grădinii, asculţi vîntul, ţi se încreţeşte pielea, tremuri de emoţie, bei multă bere, fumezi pachetul de ţigări, te uiţi pe amintiri transpuse pe-o coală lucioasă, închizi barul, tai bulevardul la picior şi rîzi. “Ce bine ne e!”  Te apucă dorurile tinereţii, dorurile de “mamăăă ce tîmpite eram, mai ţineţi minte cînd…?”

Aseară am revăzut pe cineva drag mie. O prietenă veche asemeni unui vin bun. O prietenă cu care mă mîndresc mereu. Cineva care a plecat peste mări şi ţări pentru sufletul pereche. O nebunie de om plin! Şi deşi ne vedem o dată pe an, de fiecare dată e şi mai bine. Şi te întrebi cum merge domle treaba asta? Nu te vezi, vorbeşti rar, dar iubeşti din ce în ce mai mult? Uite că merge.

Ne-a mărturisit o nuntă pe ascuns. Aproape că a fost lovită cu bestialitate, apoi am plănuit nunta aia mare cu fast şi cu o mie de domnişoare şi cu flori şi porumbei. Prima dintre noi s-a dus. M-am uşurat, pfiu!  Se pariase pe mine. Şi e ciudat şi curios şi cumva juvenil în întrebarea: “şi cum e să fii femee măritată? ” E într-un fel pe care noi nemăritatele nu-l priecepem.

Eu cînd o văd pe ea văd curaj şi perseverenţă şi sexualitate şi frumuseţe şi inteligenţă şi dor, dar mai ales curaj.

Am revenit la starea mea naturală de nebunie pură, de rîs haotic, de cinism şi sarcasm presărate cu puţină ironie pe ici pe colo şi mult umor, dar muuuult umor. Back to basics! Staţi pe lîngă mine, se va rîde cu poftă!

Pentru serile astea se merită să aştepţi şi zece ani pentru că serile astea ne umplu sufletele!!!

Băi, am nişte prieteni demenţiali! Şi fiecare-n parte e puţin nebun! Ceea ce e normal pentru că altfel nu ne-am mai împrieteni.

Îmi place:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bzMkaSi6JTQ]

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  evergreen
  20 June, 2009 at 8:28 am

  bem 10 cafele. 100 :) si te tin si la mine o perioada

 • Reply
  Amy
  20 June, 2009 at 8:12 am

  Ajunsei acasa….ocupata rau… munca din plin….stresss….injuraturi (in romana)….sala la greu sa dau jos sarmalutzele mamii…….prezent….sambata dimineatza…cafelutza, toast cu gem de capsuni…tigari….laptop….evergreen’s blog…..need to catch up…..citesc de o ora si am ajuns la 10 iunie!!! doamne ce zboara dracul asta de timp!!! Thanks a lot for everything!!! poate o sa ne vedem mai soon decat credem….daca bat la usa, ma primesti la cafea? :) pup mult si love your new hair!!!

 • Reply
  almanahe
  13 June, 2009 at 1:03 am

  Ştiu io de ce-ţi place video…min1.45-1.51…6 secunde de drum spre căminu’ unatc. Mmm…pentru mine e deja rest in… peace!I’m back…at home… too many basics..;)

 • Reply
  lollitta
  11 June, 2009 at 5:41 am

  eu ma duc saptamana viitoare acasa la mine. sper sa fie la fel intalnirea cu prietenele mele!

 • Reply
  forevergreen
  10 June, 2009 at 8:28 pm

  In seara asta mirosea pe drum a tei, a crini si a caprifoi. Si eu ma intalnesc in curand cu ex-colegii mei de facultate. Ne intalnim in fiecare an in iunie, intr-o sambata. Si radem unii de altii, ne e foarte bine, pe urma un an de zile de-abia daca ne mai auzim…

 • Reply
  delliana
  10 June, 2009 at 6:53 pm

  si eu imi amintesc de vremuri asemanatoare…
  unele dintre noi uitam sa ne mai retransformam in fluturi liberi si veseli si nebuni…

 • Reply
  evergreen
  10 June, 2009 at 5:18 pm

  @ Kosmin – nuuuuuuu, nu ma marit!
  @ Ionouka – Cand ai nunta??? Casa de piatra!

 • Reply
  ionouka
  10 June, 2009 at 5:16 pm

  Vreau si eu o noapte d-asta. Inainte de nunta. Doar eu cu prietenele mele. Sa bem, sa plingem, sa ridem, sa dansam lasciv unele cu altele, sa ne tinem in brate si a doua zi dimineata sa ne dam peste cap sa ne transformam din nou in femeile serioase care sintem…

 • Reply
  kosmin
  10 June, 2009 at 4:36 pm

  Hmmm… sa intelegem ca te casatoresti ? :D

 • Reply
  evergreen
  10 June, 2009 at 4:26 pm

  se poate :) sa-ti fi vorbit.

  spor la bucatarit!

 • Reply
  raggio
  10 June, 2009 at 4:25 pm

  Mă bucur că ţi-ai revăzut prietena! :) Mi-ai pomenit cândva de ea, când încă mă mai întrebam dacă locul meu e în Buc. sau nu…
  Mă duc să bucătăresc. Pup! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.