Din viata

bătături şi zambile-n glastră

O să notez pe scurt traseul meu de astăzi, traseu parcurs cu picioruşele pline de bătături la această oră.

Moşilor – Vitan (Policlinică) – Concervator (Cişmigiu) – Universitate – Dristor – Răcari – Mama (bobocica) – back to metrou Dristor – Obor (căscat ochi) – Moşilor home. Am purtat nişte draci de converşi care mi-au făcut praf picioarele şi am constatat că s-au tocit pe interior şi jenează piciorul. Nu cred că i-am purtat o lună cap-coadă, dar îmi amintesc de perioada lor de glorie cînd erau suport de bere. Ce mîndreţe!

Nu m-am calificat la roblogfest. Aş fi vrut să ştiu cîţi omi m-au votat. Aşa pentru egoul meu blogăricesc, că deh, mă dau şi eu pătrată că am cetitori. Nu oricare, ci de vază. Vază sau vaze, cum vreţi, pline de zambile mov şi albe. O frumuseţe. N-am rezistat şi am plantat ceva azi. Aşa de poftă. Poate apuc în wk să-mi dedic o vreme să mă liniştesc cu florile mele. Maică-mea zice că mi-am ratat cariera. Trebuia să mă fac florăreasă. De nu-mi iese cu regia bag mare.

Joc farmville de nebună. A devenit personal. Plantez, culeg, prăşesc, primesc vaci, dau raţe şi iepuri la schimb. Am şi-un gard mov. Ce să mai?

Am cotrobăit prin dulap şi am decis să-mi vînd nişte haine. Nu, banii nu vor fi donaţi în scopuri nobile, ci în portmoneul meu de shopping că vine ea primăVARA şi am nevoie de rochiţe cu fundiţe. O să-mi fac o listă cu cele necesare.

Sunt bine sănătoasă. Bine, nu chiar că am o pungoaie de pastile de luat, dar nu e de panică. Cică e normal la vîrsta mea.

Nu m-am decis cu oraşul. Am bifat Praga, Viena, Londra şi Paris şi îmi doresc să văd ceva nemaivăzut. Să văd că poate vrea Puştiu să mă surprindă. Nu, nu e o sugestie la adresa lui, că nu-mi citeşte scornirile. Hehe.

În Cişmigiu au înflorit ghioceii şi albăstrelele, dar pute a căcat. În 104 pute a bătrîneţe, mirosul ăla greu care-ţi face rană pe nări şi pe gît. Nu am nimic cu bătrînii, dar mă revoltă că se uită şui dacă deschid geamurile. În Bucureşti de lucrează de zor.

Vreau să-mi fac wishlist de ziua mea. Da. Măcar să primesc ceva pe gustul meu. Nu, oamenii car emă cunosc sunt grozavi şi-mi fac cadouri minunate, dar anul acesta vreau să primesc exact ce îmi doresc. O să mă gîndesc. Nu-s multe. Haine, în principiu.

Cam atît despre mine, tu?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  roxy
  21 March, 2010 at 9:52 am

  m-am convins ca e o mare prostie cu Roblogfest…sunt grupulete,se voteaza intre ei,nu stii cate voturi ai,unii fac manevre (cei cunoscuti) ca sa iasa tot ei si tot asa…………oricum macar am participat..si un blog bun isi pastreaza cititorii si are faima lui chiar daca nu castiga la “marele” concurs..asa ca bafta multa in continuare..pentru ca blogul tau merita:)

 • Reply
  Ana
  20 March, 2010 at 6:51 pm

  Oho dar ai mers nu gluma. Eu m-am lasat de farmville, nu l-am inchis de tot, ca stiu ca multi din “vecini” au nevoie de alti “vecini” sa creasca :) Cum zicea si Sim, dupa o vreme devine monoton. Am gasit alt joc :) sa vad cat ma “tine” si asta.
  Imi pare rau de roblogfest, poate data viitoare.
  Un weekend frumos si cu mult soare sa ai

 • Reply
  shmeny
  20 March, 2010 at 7:06 am

  eu merg cu fie-mea pe jos, ea in carut, cat ne ma tin picioarele. adica si 10 kilometri.
  cu RBF nu te supara. si acolo actioneaza niste masini de vot. anul trecut castigatorul a promis un laptop prin tragere la sorti unui votant dintre votanti…

 • Reply
  pinguinulfurios
  19 March, 2010 at 11:45 pm

  ce de drumuri! Eu am mers doar dintr-un birou intr-altul, din birou la tigara, la masa, la buda, la tigara, iar in alt birou, iar la tigara… Ai prins ideea si am o batatura de toata frumusetea la stangul! Traiasca plasturii si colegele cu posete cu de toate!

 • Reply
  Sim
  19 March, 2010 at 10:07 pm

  Eu cred ca ma las de farmville. Dupa o vreme devine monoton jocul asta :P

 • Reply
  Machiaveliq
  19 March, 2010 at 6:32 pm

  :)) De fapt am rămas fără gaz.. nu râde! Am înstalaţie GPL.. :))

 • Reply
  evergreen
  19 March, 2010 at 6:26 pm

  moaaaaaa… cat ai mers! se pune, dar io’s mai rau ca tine. eu am ramas cu bataturi. tu ai ramas fara benzina

  :D

 • Reply
  Machiaveliq
  19 March, 2010 at 6:05 pm

  :)) Se pare că suntem vecini de sector! Ai mers ceva azi.. daca tot m-ai întrebat de traseul meu de azi.. ia si notează: Colentina-Tei – Baneasa – Bucureştii-Noi, Drumul-Taberei- Militari – Piaţa Romană – Obor – Floreasca – Fundeni – Piaţa Delfinului – Iancului – Obor – Colentina-Tei. :)) Eu am mers cu maşina.. dar tot mers se numeşte, nu? :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.