Chill

Batman 3 este cea mai tare comedie și aș vrea și eu un Batmobil

Să vezi Batman trei după ce bei jumate de sticlă de vin, fără să fi văzut unu și doi e ca și cum te-ai uita la o comedie cu Adam Sandler – mi-am adus aminte că tot așa am văzut și Matrix, 3-ul prima dată-. Io jumate de film am râs pentru că aveam senzația că ăia fac mișto încontinuu și cealaltă jumate m-am uitat după bărbați frumoși. Noroc cu Albu Friend care mi-a făcut un rezumat al celor două filme de dinainte și-mi mai explica pe parcurs care, cum și în ce fel.

Eu tot am râs, chiar dacă era un moment dramatic, mai ales când dădeau replicile așa de genul, vrei să pui mâna pe nu știu care dispozitiv ca să nu știu ce faci cu el? Really? M-aș fi prins și eu, cu jumate de sticlă de vin curgând prin vene.

Spoiler alert

Christian Bale e sexy. Maxim de sexy, mai ales cu masca pe ochi când ține gura întredeschisă și se vede saliva pe limbă. De când l-am văzut pe Joseph Gordon-Levitt am zis că el e următorul Robin, pentru că da, știam că există și un Robin din desenele animate de pe Cartoon. Tot un sensibil a rămas.

 

Marion Cotillard moare ca proasta, urât de tot. Adică să mori la prim plan așa urât, n-am mai văzut. Anne Hathaway are o talie cât mâna mea stângă. Aș fi vrut să mă dau eu cu motorul ăla mișto și să-l pup pe Bale, dar mnah. Ea e mai tânără și mai viguroasă. Tom Hardy… i-au ascuns fața aia superbă cu ghidușia aia hidoasă. O mască foarte prost realizată, mai mult funny decât scary.

Chirstopher Nolan rămâi cu Memento și Inception în capul meu.

Sala era plină. Oamenii implicați într-o poveste al cărui final îl știam de la primul frame de generic de început. Clasic hollywoodian, scapă din mână dispozitivul cu care poate salva lumea, mașina în mers, îl recuperează și tot așa. Wayne face sex cu Dna Tate care se dovedește că e personajul negativ… Wayne scapă din închisoare pentru că spiritul ajunge să se teamă din nou de moarte (?!?) și asta-l face să zboare cumva. Și după aia salvează lumea, lumea crede că a murit, dar el o arde pe-o super insulă la soare. Nu știu cu ce bani, că era falimentar, dar mă rog… a salvat lumea (Gotham-ul)

Nici măcar suspansul nu mai e așa hardcore și până și săruturile-n momentele maxime sunt slabe acum. M-am obișnuit. M-a emoționat Alfred, majordomul fidel al lui Batman/Wayne, care l-a sfârșit bocea la mormânt. M-a emoționat pt că a dat-o bine și a fost singurul personaj pe care l-am crezut. Și pe Morgan Freeman, dar el n-a suferit pe ecrane. În rest, m-am implicat la nivel estetic, că era plin filmul de bunoci. Mi-au luat ochii.

Și colac peste Batman, mi-a pocnit și bustiera…

Și s-a încheiat o seară magnifică la mall. Am băut vin, am mâncat noodles cu bețișoare (am reușit performanța!!!), am văzut Batman 3, am mers pe jos acasă și m-am bucurat că e răcoare și e pustiuuuuuuu (o, viața mea) și azi dimineață m-am trezit cu ditamai căpău. Sper să se mai desumfle că sâmbătă mă duc la nuntă și mă fac fetiță drăguță cu tocuri și rochiță. Pam paaaam!

Din tot filmul ăsta am tânjit la Batmobil. Eu una i-aș trage niște dungi roși, dar eu sunt mai crazy așa și nu l-aș folosi la salvat lumea, ci la plimbat aiurea și speriat oamenii. Aș fi o super eroiță egoistă care ar chema bărbații în Batmobil/GreenMobil (om vedea) și s-ar distra cu ei. Dar mna… again… fantasise.

Și dacă e vreun curios printre voi care vrea să afle despre dosarul de master pt regie. Mai am de scris… dar mi se încleștează degetele și mă ia cu frisoane. Mai am timp… mai am.

Vizionare plăcută!

Ah, în octombrie vin filmele de la Cannes. Mai multe informații aici.

LoveHugsPeace
>.<
Foto 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    happyiq
    2 November, 2012 at 11:14 am

    interesant articol. plin de sadism :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.