Urban

Bloggeri, pixuri și papetărie

De când mă știu am avut mai multe joburi în paralel. N-am funcționați niciodată pe o singură direcția, mi-a plăcut dintotdeauna să încerc lucruri noi, să învăț și să mă dezvolt pe diverse domenii. Nu știu de unde pornește energia asta, nu știu dacă e o curiozitate care mă împinge mereu spre locuri noi sau pur și simplu nu am găsit (încă) locul potrivit. În prezent am 3 proiecte la care lucrez cu drag și spor: Depozitul de Papetărie (Social Media din februarie), Sector 7 (om responsabil din februarie) și București Shopping News (articole de dezvoltare personală și relații). Cumva reușesc să le îmbin pe toate și să mă dedic fiecăruia.

Dacă eram familiarizată cu producția și jurnalismul, Depozitul de Papetărie a venit cu noutatea. Nu știam mare lucru despre acest domeniu, credeam că se rezumă la pixuri și agende, foi și caiete. Când am început să lucrez la ei, am început să înțeleg și să cunosc ce înseamnă, de fapt papetărie. Mai mult, în Depozit se găsesc o mulțime de produse, fiind construit pe conceptul: oferim tot ce ai nevoie acasă și #labirou, tocmai pentru că timpul este prețios și limitat și vor să ofere clientului serivicii complete: pixuri, agende, accesorii și echipamente birou, produse de curățenie, de protocol, tablete, telefoane, laptop-uri.

Infographic Depozitul de Papetarie_A4

Fiind o afacere de familie începută în 1998 s-a dezvoltat într-un business de succes pe principiul: clientul nostru, prietenul nostru. Mie asta-mi place mult de tot, tocmai pentru că nu-s de acord cu ”clientul nostru, stăpânul nostru”,  nici cu formula foarte oficială de a trata pe cineva și nici cu ”las-o că merge așa, suntem prieteni”. Atitudinea asta relaxată, comunicarea caldă cu consultanții, ofertele specializate pentru nevoile fiecăruia  (gen agende personalizate) sunt doar câteva plusuri pe care depozitul le are.

G0049613

Discutând cu Dan, managerul business-ului, am descoperit că există pasiune și cultură pentru papetărie, că mai presus de rafturile încărcate de caiete, creioane colorate și post-it-uri există o întreagă altă lume. Că papetărie este la tot pasul: cutia în care îți ambalezi orice produs comandat, hârtia cu care împachetezi cadoul, accesoriile cu care-ți decorezi biroul. Papetăria folosită la birou sau acasă, echipamentele de birou (musai ergonomice și de calitate) influențează productivitatea la birou. De ce? Cu cât te simți mai confortabil și mai bine la biroul tău, cu atât ești mai energic, mai creativ și mai eficient.

IMG_1320

Am avut și primul eveniment pe care l-am numit oficial ”Pixuri, bloggeri și agende” și neoficial ”copilul lui Rox” prin care mi-am dorit să cunosc oameni pasionați de papetărie cu care să dezvoltăm relații și parteneriate, de la care să primim feedback și cu care să putem comunica în mediul online. Mărturisesc că am avut emoții să iasă bine, să vină oamenii, să se simtă bine. Și pare că a ieșit totul foarte bine!

IMG_1326

Acum, pentru că lucrez acolo, n-am să ridic numai în slăvi. Avem de rectificat mici probleme, lucrăm de o perioadă bună de timp la un site nou și la o imagine nouă. Echipa este micuță și dorim să facem totul să fie perfect :)
Sper să creștem din ce în ce mai mari, să rămânem numărul 1 în online în acest domeniu, să creăm o comunitate de oameni pasionați și interesați de cultura papetăriei și viață frumoasă #labirou și, desigur, să avem o pagină de Facebook awesome, ca să nu rămân fără job.

So, cine este interesat să intre în gașca de bloggeri pe care-i invităm la genul ăsta de evenimente, căci vom mai face și va fi și mai frumos, să-mi dea de veste la roxevergreenandrei@gmail.com.

Vă urez o zi cât mai organizată și colorată!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Creve
    1 December, 2014 at 8:22 am

    Ehe, papetăria e o chestie incredibil de complexă. Depozite imense și muncă la fel de multă :D Și stai să vezi inventarul, achizițiile și vânzările. Să nu mai zic de contabilitate :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.