Secvente

Ca orice om… din viaţă

Vreau lumea la picioarele mele, picioare mici cum spunea cândva un coleg. Vreau să pot să vă împlinesc dorinţele cele mai ascunse pe care nici faţă de voi nu le recunoaşteţi. Vreau să sufoc oamenii cu iubire şi să nu-mi fie teamă de asta.

Aş vrea să nu mă mai pregătesc pentru dezamăgiri. Înainte credeam cu toată fiinţa în oamenii noi, cu timpul viaţa a reuşit să-mi frângă idealismul şi să mă pregătească pentru decepţii. Un om am cunoscut care încă poate iubi aşa cum doar mai pot spera.

Mai am un om al meu pe care l-am dezamăgit de-a lungul vieţii. Şi conştientă fiind nu cedez în faţa acestei caracteristici pe care o purtăm pe umeri: umanitatea şi nu ezit să-l dezamăgesc cu fiecare zi scursă, cu neîndemânarea omului căzut.

Ca orice om visez cu ochii deschişi. Şi visul devine speranţă. E tragic şi viaţa a fost construită în aşa fel încât să ajungem în punctul în care să râdem şi să plângem în acelaşi timp. Ce paradox stupid, ce paradox real.

Ca orice om în viaţă visez… visez la ce nu pot avea sau la ce am şi am degeaba…

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  serban
  17 September, 2010 at 2:03 pm

  poti sa visezi la ce ai chiar acum in mana

 • Reply
  Adelina
  17 September, 2010 at 9:42 am

  Din fericire încă mai iubesc şi eu aşa. Te-ai prins că o să te chem domnişoară de onoare, nu? :))) Numai să câştigăm la loto întâi. :)

  Da, Julie e un om deosebit. Atât cât am apucat eu să o cunosc. Mi-e dor de voi!

  *Scorpio72 are dreptate, o să te plictiseşti dacă le ai pe toate la picioarele tale. Sau cel puţin eu aşa păţesc. Mă motivează greutăţile şi în viaţă şi în dragoste. Rozul nu mi-a plăcut niciodată. :)

 • Reply
  scorpio72
  17 September, 2010 at 7:56 am

  vei vedea ca e e mult strica si ca te vei plictisi repede daca le-ai avea pe toate la picioarele tale..cum zici..
  e mai bine sa primesti cu ,,picatura” iti zic eu.

 • Reply
  Evergreen
  17 September, 2010 at 6:47 am

  Femme – ca bine zici…

 • Reply
  femmeletale
  17 September, 2010 at 4:02 am

  sau la ce vei avea si te vei plictisi repede..

 • Reply
  Ca orice om… din viaţă - Ziarul toateBlogurile.ro
  16 September, 2010 at 9:13 pm

  […] Ca orice om… din viaţă Thu Sep 16, 2010 23:53 pm Vreau lumea la picioarele mele, picioare mici cum spunea cândva un coleg. Vreau să pot să vă împlinesc dorinţele cele mai ascunse pe care nici faţă de voi nu le recunoaşteţi. Vreau să sufoc oamenii cu iubire şi să nu-mi fie teamă de asta. Aş vrea să nu mă mai pregătesc pentru dezamăgiri. Înainte credeam […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.