Secvente

Când te îmbeți cu suc de vișine

…sau apă rece.

-cultivând o aură de mister- 30Rock

E starea aia de presiune direct în freză, de greutate a trupului, de foame neîncetată. Starea aceea de stat în pat și bătut ușor din picior. O neliniște captivă într-o nevoie de liniște. Ziua aceea când ai chef să numeri defectele de pe pereți, dar nu ai răbdare pentru că-s prea multe. Momentul când vrei să taci în tine, dar vrei să verbalizezi ce simți. Când nu știi cum s-o pui în pagină și o lași. Când deșiri fularul pentru că e strâmb. Când îți tai o unghie prea adânc în carne și îți curge sângele. Pătezi șoseta. Ziua când verși pe tine portocala zemoasă și te lipești toată. Când ceaiul preferat nu mai are același gust și aromele de scorțișoară sunt prea puternice pentru nas.

E ziua aceea când răspunzi la întrebarea: și, cu iubiții cum stai? Deh, nu există. Cum Rocs, mă dezamăgești, tocmai tu? Deh, tocmai eu, îndrăgostita de iubire a predat carnetul de îndrăgostit, l-a ars după ce a intrat în transă și apoi l-a întins pe pereți.

Nopțile sunt grele, unele dintre ele.
Când se încheie o carte, rămân cu ea între palme câteva momente. Cele câteva momente, în realitate, se transformă în nopți grele cu ceață. Sunt zile când mă simt plină și zile când mă simt goală, dar sunt tot eu. Ce paradox! Ce absurdă mi-e existența asta uneori.

E senzația aia de presiune în tâmple și creștet ce se cere sărutat. E nevoie de brațe în jurul meu și stat în beznă. E poate dorul de-o mână ocrotitoare care să-mi vegheze somnul. E poate prea puțin timp scurs sau prea mult. Este ceea ce unii numesc, doliu.

-compromisurile sunt pentru sufletele inferioare- 30Rock

 

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ruxi
  27 December, 2010 at 9:42 am

  Noptile astea grele cu ceata se indesesc si la mine. Totul trece, odata cu timpul. Multa liniste in suflet iti doresc!

 • Reply
  SaveMery
  26 December, 2010 at 7:20 pm

  http://SaveMery.com

  Meryem Andreea Negoita

  14 ani, din Viforata, Aninoasa, judetul Dambovita, in cautarea unei minuni in lupta cu Leucemia..

 • Reply
  janie
  26 December, 2010 at 7:11 pm

  cele mai oribile lucruri in viata se intampla in zona unghiilor

 • Reply
  Când te îmbeți cu suc de vișine - Ziarul toateBlogurile.ro
  26 December, 2010 at 6:02 pm

  […] Când te îmbeți cu suc de vișine Sun Dec 26, 2010 19:20 pm …sau apă rece. -cultivând o aură de mister- 30Rock E starea aia de presiune direct în freză, de greutate a trupului, de foame neîncetată. Starea aceea de stat în pat și bătut ușor din picior. O neliniște captivă într-o nevoie de liniște. Ziua aceea când ai chef să numeri defectele de pe pereți, dar nu […] […]

 • Reply
  FritzVonSpritz
  26 December, 2010 at 6:00 pm

  Uneori simti nevoia sa bei ceva, nu neaparat ca iti place alcoolul, ci pur si simplu, sa faci ceva, sa iti gasesti o ocupatie! Hai noroc, paharul sus! (capul la fel,…cam deprimante randurile astea)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.