Din viata

Ce m-aș mai plimba cu trenul…

am vrut să pun film, dar m-am răzgândit. Mă enervează că nu-i găsesc subtitrare și nu am răbdare să caut. the cook the thief his wife and her lover că tot vine Greenaway miercuri la masterclass. îl văd mâine, nu e bai. mâine după ce văd portretul luptatorului la tinerete la studio. care vii?

am văzut pe facebook că ambasadoarea are chef de plimbări cu trenu. uai, ce chef mi s-a făcut. să merg la gară, să iau primul tren și să mă spijin cu capul pe geam privind bezna. legănatul ăla fain și sunetul șinelor. și mirosul de gară. și de tutun fumat în budă. uai, mi-e atât de dor!!! și muzică frumoasă în căști. și un tip drăguț pe bancheta din față. brunet. cu ochii albaștri. care se dovedește a fi un călător clandestin ca și mine căruia pur și simplu i s-a făcut dor de mers cu trenul ori e prieten cu ambasadoarea și a citit statusul ei. și noi doi vorbind câte-n lună și în stele. și eu spunând bancuri. și atât. o noapte lungă, albă și frumoasă.

mama nu ezită să-mi amintească în fiecare zi că menirea mea pe planetă este să-i torn trei nepoți. măcar unu. că ea nu a făcut fată degeaba. mișto ar fi să fiu și măritată și la casa mea. și cu nuntă cu colac din ăla rupt în creștet. eu râd uneori. alteori mă enervez pe cursul ăsta care pare așa de normal. și alteori mă gândesc că probabil ca toți oamenii planetei o s-o fac și pe asta.

i-am promis lui A. că dacă până la 30 de ani niciunul din noi nu-și găsește jumătatea, facem niște copii frumoși împreună. și-o nuntă din aia așa cum trebe. ce să mai?

trebe să găsesc timp să pun album de poze de la filmare. pe fb.

am avut o zi bună cu mine însămi.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Evergreen
  23 November, 2010 at 8:35 pm

  Nonette – daca i-as gasi si subtitrare, ce bine-ar fi Ș*

 • Reply
  Manon
  23 November, 2010 at 4:32 pm

  The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover ***** Unul dintre filmele mele preferate. Te pup, grin.

 • Reply
  Evergreen
  23 November, 2010 at 2:33 pm

  Marcel – A. este un barbat

  Ionouka – aaah, am prins și eu trenuri din astea, dar eu zic de cele mișto

  LiaLia – io ziceam să mă dau jos la prima stație. Cea mai lungă călătorie cu trenul fu spre TM și cred că atunci m-am umplut

  INTJ – :)

 • Reply
  Marcel
  23 November, 2010 at 10:25 am

  Cine este A. ?

 • Reply
  ionouka
  23 November, 2010 at 7:42 am

  N-am mai mers cu trenul de 7 ani, de cind mi-am luat masinutza. Zici ca pierd ceva? Zau de mi-e dor de vinzatorii ambulanti de reviste vechi sau de mirosul de buda refulata de pe culoare. Pfiii, ce bruneti cu ochii verzi visati voi, fetelor, realitatea CFR e alta, bre!

 • Reply
  LiaLia
  22 November, 2010 at 10:18 pm

  De la una care a plecat din București cu trenul luni l aora 15 și a ajuns la Stockholm miercuri la ora 19:30, îți spun că e romantic și aventuros și mișto cu trenul, dar n-aș mai repeta prea curând experiența :)))
  Pe la 25 de ani (ai mei) a început și mama să mă terorizeze cu măritatul și nepoții, acum la 32 s-a mai potolit. Măcar 1 nepot? :))) Pupez!

 • Reply
  INTJ
  22 November, 2010 at 7:25 pm

  pe cand se mai incalzeste nitel … ca-n nebunia aia din capul meu e si partea aia in care vad un film superb si cu multe premii regizat de tine, imi amintesc calatoria cu trenul si zambesc gandindu-ma ca-n final n-a fost “pe langa” ingrijorarea mea fata de o eventuala raceala de-a ta.

  in fond, chelie n-am si gras nu sunt … deci tre’ doar sa nu mai spun copiilor ca si gandacii sunt fiinte vii ( http://www.imdb.com/title/tt0277615/ ). :))

 • Reply
  Ce m-aș mai plimba cu trenul… - Ziarul toateBlogurile.ro
  22 November, 2010 at 7:06 pm

  […] Ce m-aș mai plimba cu trenul… Mon Nov 22, 2010 20:12 pm am vrut să pun film, dar m-am răzgândit. Mă enervează că nu-i găsesc subtitrare și nu am răbdare să caut. the cook the thief his wife and her lover că tot vine Greenaway miercuri la masterclass. îl văd mâine, nu e bai. mâine după ce văd portretul luptatorului la tinerete la studio. care vii? am […] […]

 • Reply
  Evergreen
  22 November, 2010 at 6:54 pm

  Mna, s-a facut! Pe cand?

 • Reply
  INTJ
  22 November, 2010 at 6:46 pm

  daca ai promite ca renunti la bancuri si ai povesti/vorbi despre regie (“prietenii stiu de ce”)… as putea fi eu tentat de o astfel de calatorie: brunet, check; ochi albastrii, check; destul de nebun pentru asa ceva (well, mai putin partea cu “clandestin”), check! :)

 • Reply
  Evergreen
  22 November, 2010 at 6:32 pm

  Daaa!!! Ce tare ar fi!!! O să-i zic brunetului să-și aducă un preten. Sau pui tu status pe fb :)

 • Reply
  ambasadoarea
  22 November, 2010 at 6:19 pm

  :)) Mai bine facem si noi un pact aici, acum: daca pana la 30 de ani nici una dintre noi n-a apucat sa mearga cu trenul… well, sa mergem impreuna, ce naiba?! :D

  PS: Brunetul cu ochi albastri e si el binevenit. Dar sa vina cu un brunet cu ochi negri. Pentru o prietena, nu pt mine, desigur :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.