Secvente

Ce-mi lipsește când sunt singură și ce-mi lipsește când suntem doi

Se întreabă lumea, mai cu seamă maman, ce naibii e în neregulă cu mine de nu-mi găsesc și eu un băiat să-l țin și eu de mână? Eu le spun că nu e nimic defect la mine, dar probabil nici eu nu eman hormonul doritoarei de relații. Mă rog, mai am timp să hălăduiesc, nu?

Nu-mi lipsește relația. Nu sufăr că-s singură. Nu am tulburări comportamentale când văd cupluri. Dar aseară am fost la un party unde m-am super distrat. Și mi s-a făcut dor de senzația aia de ”amețiți amândoi hai să mergem acasă.

Și m-a făcut să mă gândesc la lucrurile care-mi lipsesc atunci când sunt singură.

Îmi lipsesc anumite momente, de genul intime, numai ale noastre. Diminețile bune și leneșe. Plecatul acasă amețiți de la o petrecere. Prosteala aproape sincron de la evenimente. Gândul că cineva mă iubește. Gândurile mele îndreptate spre cineva. Să spun ”te iubesc”. Sexul. Pentru că nu-s o persoană care-o arde răzleț, îmi lipsește asta. Să aud că-mi spune cineva ”te iubesc” și nu e soră-mea sau prietena mea. Călătoriile în doi în locuri complet străine. Planurile-n doi. Dorul. Răsfățul. Sărutul pe buze, mai mult pupatul ăla atât de firesc. Pasiunea, gelozia.

Ce-mi lipsește când sunt cu cineva.

Diminețile când mă trezesc răsfirată în tot patul. Libertatea de a face orice, oricând, cu oricine. Dar e doar libertatea gândului că pot face. Flirtul, că-s pe tipologie de fidelă, dar calc strâmb și după aia am procese de conștiință. Atenția către mine. Independența emoțională. Planurile de una singură. Posibilitatea de a pleca din club la mare, fără să anunț pe nimeni sau fără să mă gândesc că cineva se supără (mă repet). De fapt, când sunt cu cineva îmi lipsește libertatea de a fi eu numai cu mine. Mă împart la doi.

Și le-am înșirat aici, poate-mi fac curat în gânduri. Vouă ce vă lipsește?

E unu iunie. Să vă fie frumos în sufletele voastre de copii

Foto

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Laura
  4 July, 2013 at 1:43 pm

  Să mă trezesc dimineața și să îi simt atingerea pe buze, semn că m-a pupat înainte să ieșa pe ușă… Printre altele. :)

 • Reply
  Creve
  9 June, 2013 at 1:03 pm

  Zici că am scris eu postarea asta :)) Am așa unele momente când parcă vreau pe cineva lângă mine și apoi îmi vine în minte gândul că nu o să am chef să stau să dau rapoarte, să am grijă să nu se supere că nu o sun de 15 ori pe zi. Și tot așa ba aș vrea pe cineva, ba îmi trece :)))

 • Reply
  Iustina D
  9 June, 2013 at 11:25 am

  Cred ca exista oameni facuti sa nu le lipseasca nimic, sa se simta ok si singuri, si in doi, si exista oameni care se simt siguri sau resimt lipsuri in oricare dintre situatii. Si eu, si multi altii pe care ii stiu, au liste cu ce le lipseste. Ce fericiti trebuie sa fie ce din prima categorie, nu-i asa? Sa stie cum sa faca sa nu le lipseasca nici libertatea, nici imbratisarile…

  • Reply
   Evergreen
   9 June, 2013 at 9:38 pm

   Nu stiu daca ei sunt fericiti sau daca noi suntem mai vii sau daca si noi suntem facuti sa ne lipseasca nimic, dar nu vedem asta. Cred ca toti suntem intregi si putem alege cum sa fim :) Dar nu a zis nimeni ca-i usor

 • Reply
  xxl
  4 June, 2013 at 10:43 am

  De un timp, incerc sa-mi fac bilantul cu “ce-mi prisoseste” si nu cu “ce-mi lipseste” :)

  • Reply
   Evergreen
   7 June, 2013 at 12:28 pm

   e buna si perspectiva asta

 • Reply
  boemul
  3 June, 2013 at 7:13 am

  mie-mi lipseşte timpul. timpul să fac tot ce vreau.
  găsitorului recompensă :)

 • Reply
  dana lalici
  2 June, 2013 at 3:31 pm

  Cand sunt singura imi lipseste o bucata de dependenta. Cand suntem doi imi plang uneori independenta pierduta. Nicicand nu sunt multumita total. Dar caut situatia in care ies cel mai putin pe minus, ce mai mult pe plus. In plus ies acum in doi pentru ca am fost independenta pana la 33 de ani. Gata cu distratia, mi-am zis!

  • Reply
   Evergreen
   7 June, 2013 at 12:29 pm

   Hehe :) In doi poate e mai frumos la 33. :*

 • Reply
  joker
  2 June, 2013 at 7:47 am

  Off, cum eşti mai pretenţioasă decât mine. :)
  Ce-ţi lipseşte? Omul.
  Acum na, fă şi tu din mai multe jumătăţi(întregi) unul!
  Soluţie de avarie, na. :) Dar conteză să iubeşti sau să fii iubit ă. :)

 • Reply
  Adri
  1 June, 2013 at 2:37 pm

  Stii cum se zice, rau cu rau, dar mai rau fara rau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.