Secvente

Ce se mai discuta…

Ce se mai discuta pe la munca…
Intrebare: Oare calugaritele se masturbeaza?
Raspuns: nu stim.
In fine, eu am vazut azi vreo 3 calugarite si ma gandeam cum rezista femeile alea… pana la urma sunt oameni…
Ce am mai auzit…” Dumnezeu nu doarme!” si ca raspuns” I-auzi ba, s-a trezit!”
Exceptand barfele zilnice despre nu stiu ce coleg/colega sau despre vreo vedeta ratata nu pot sa intru in discutii prea patrunzatoare ca ma iau la misto. Oricum te distrezi de minune de gafele lor.
Atacurile de panica mi-au revenit. Acu’ cand sunt constiincioasa cu tratamentul si incerc sa ma apar cat mai bine… in fine, ii rezist bolii cum pot si eu.
La Coffee Break merg toate. Mi-au mai propus o colaborare, un fel de intermediar pentru noua lor/noastra emisiune. E interesanta treaba- tre’ sa pornesc de undeva, nu?
    Inca ceva…am cursuri de la ora 8.00 si mi se pare inuman sa ma trezesc la 6.45, drept dovada astazi am ratat (iar) cursurile. Cand voi fi eu presedinte voi da o lege – toate firmele de stat sau particulare si toate institutiile de invatamant isi vor incepe programul dupa ora 11.00…
    O duma – cine se scoala de dimineata ori nu are ce face, ori e nebun.
    Cu asta am inceiat relatarile de astazi. Cu lipsa totala de inspiratie, chef  si cu degetele inghetate pe tastatura incerc sa imi asez viata asta ca sa-i pot impaca pe toti. Incep cu mine.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    piticugras
    21 October, 2006 at 12:46 pm

    ufff, stiu ca iti e greu dar sigur stai mai bine decat mine. gandeste-te ca eu nici nu merg cu tramvaiul sau cu metroul… norocoaso!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.