Secvente

ceasurile de marţi

Review de timp:

am petrecut fain.tipa de la cazare era o obsedată de ordine. am zîmbit gîndindu-mă la omii care veniseră şi care sunt deja sătui de mine. aşa că am fost din nou micul Hitler în acţiune.

în camera de sus era cazat un cuplu care făcea foarte mult sex cu strigături. la 6:00 dimineaţa stăteam să-i ascult pe amorezi. cînd ei, cînd patul lor.

Vama e varză, dar nu estetic (exceptând jegul lăsat de turişti), ci din punct de vedere al omilor. Nu mă doare prea tare că au mutat barurile de pe plajă şi nici pista nu mă deranjează.

În schimb…

Am văzut o mie de cocalari şi pitzi şi pînă şi rockerii cu gecile lor de piele parcă s-au prostit. Beţiile astea pînă la leşin nu au fost niciodată atractive pentru mine şi nici libertatea exagerată (un tip cu un fel de pelerină orange şi cu colanţi, cu chiloţi peste şi cu o fîşie de hîrtie igienică prinsă în cur, bănănăia cu braţele larg deschise prin Vamă). Jegul este o altă problemă şi ar mai fi preţurile şi noile magazine cu pălăriuţe şi eşarfe cu bănuţi, dar fără mini librăria din trestie.

de 1 mai a fost soare. după suflet s-a dat. am primit şevalet şi geaca de piele mult visată şi Kama Sutra ilustrată şi rochiţe şi o veioză special făcută pentru mine (mov cu verde şi cu fluturi), dar mai presus de toate am avut omii lîngă mine, omi care contează.

am primit complimente de “cel mai mişto cuplu ever”. mwahahah! nu ne cunoaşte prea bine şi nu a asistat la luptele corp la corp dintre noi, lupte pe care Puştiu le pierde de fiecare dată.

azi e marţi şi am avut treişpe ceasuri rele, nu 3. se pare că bunătatea este răsplătită cu mui. ei bine, şi noi putem fi ai dracu şi de azi schimbăm placa şi punem piciorul în prag.

am zis!

de mîine încep să mă plîng iar că sunt şomeră.

* să vedeţi neapărat:

Gran Torino în regia lui Clint Eastwood – o poveste care o să vă placă tare-tare mult;

Blindness în regia lui Fernando Meirelles după celebrul roman al lui Jose Saramago “Eseu despre orbire”- dacă aţi citit cartea filmul o să vă lase rece, dacă nu aţi citit-o sper să vă atingă. Joacă Gael Garcia Bernal (oh!) şi mulţi actori cunoscuţi.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  evergreen
  6 May, 2009 at 1:35 pm

  pai da. apuca-te odata!

  si da, nu am uitat nici eu :P

 • Reply
  eightmode
  6 May, 2009 at 1:34 pm

  greenule, ar fi o idee sa-i eutanasiem dar dupa aia suntem acuzati de alte lucruri ! din rau in mai rau.. sper sa-mi pornesc si eu site-ul ca sa ma apuc de treaba ! si nu, n-am uitat ca trebuie sa-ti fac template pentru blog :D

 • Reply
  afreuda
  5 May, 2009 at 4:46 pm

  s-a facut soro! De maine te duci la munca :P

 • Reply
  evergreen
  5 May, 2009 at 4:38 pm

  @ eight – sa’i eutanasiem, zic :))))
  @ raggio – dar tu ai citit si cartea, parca :D
  @ afreuda – facem schimbul, dar numai daca faci caligrafie cu plange-te :P

  :*:*

 • Reply
  afreuda
  5 May, 2009 at 4:36 pm

  scuze pentru penuria de cratime, nu sunt datatroll sub identitate falsa. O sa scriu plange-te de 100 de ori, ca la clasa I, asa poate ma invat minte :D

 • Reply
  afreuda
  5 May, 2009 at 4:35 pm

  Plangete ca esti somera, asa o sa am si eu cu cine da palma, ca eu ma plang ca sunt angajata. Daca vrei mai facem cu schimbul. Cand mi se taie rau de tot de scarbiciu, ti-l pasez tie. Cand raman fara o para chioara, mi-l pasezi inapoi. Ce zici?

 • Reply
  raggio
  5 May, 2009 at 3:08 pm

  Gran Torino mi-a plăcut. Blindness nu m-a atins. :)

 • Reply
  eightmode
  5 May, 2009 at 2:26 pm

  Cocalarii fac si ei ce aud pe la altii. Gandirea lor: Hmmm.. Vama Veche ? Suna bine ! Ce-i asta ? Ceva de mancare nu ? Aaaa.. E la mare ! Misto ! Acolo mergem de 1 mai !
  Retard ! N-ai cu cine ! Coca si pitzi sunt peste tot ! Azi maine o sa-i vad si pe munte, nu ca n-ar fi deja si acolo dar… deranjeaza, polueaza fonic, etc. Cu toate ca sunt pacifist, in Romania singura metoda este un razboi civil ! :) Have fun !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.