Ca-n viață, ca-n filme

cînd eram mică credeam toate prostiile

Spune sincer… cînd erai mic(ă) şi se apuca unul să strige în gura mare: cine nu bate din palme mă-sa-i curvă! Băteai din palme? Eu da. Ca disperata. De parcă bătaia palmelor mele semnifica ceva. Şi pe lîngă asta mai erau alte o mie de chestii care presupuneau ceva despre tine şi familia ta dacă nu făceai imediat x lucru. Să nu care cumva să eziţi că la revedere, îţi spunem la revedere…

Evergreen la varsta de 5 ani Pe lîngă asta dacă-mi ziceai ceva de strigoi sau alte (ne)fiinţe de genul ăsta mă pierdeai definitiv. Într-o noapte mi-a povestit un băiat de la bloc (pe care l-am pupat cu pasiune în copilărie) despre vizitele strigoilor (cu menţiunea că în spatele blocului meu este un cimitir imens). 30 de secunde mai tîrziu în toiul verii am sigilat casa de se mirau ai mei de atîta grijă la curent.

Dacă mă punea cineva să mă jur că păstrez un secret. De obicei era vorba de mamă. Dacă spui cuiva moare mama ta. Şi scăpam secretul, că deh, cît să ţin şi eu lacăt la gură. O lună stăteam cu ochii pe mama. Dacă tuşea sau părea bolnavă făceam 50 de mătănii şi 456 de rugăciuni cu menţiunea că jur să nu mă mai jur niciodată pe mama.

Dacă se chiulea în grup şi tu chiar nu aveai chef să pleci, plecai? Plecam. Făceam parte din gaşca oamenilor cu tupeu şi deştepţi ai clasei (generală) care nu putea să-şi strige imaginea. Şi stăteam aiurea pe străzi pînă se făcea ora de mers acasă.

Ah, nu-mi mai amintesc acum decît că o gaşcă de fete de la bloc, mai mari ca mine (aveam 5 ani) m-au pus să pun un ţigan frumos cu ochii verzi de la noi de la bloc (băiatul cu strigoii). Ca să demonstrez că sunt capabilă (semne clare de genă a taurului) şi că nu mi-e frică să îndeplinesc sarcina l-am alergat vreme bună pe băiat să-l pup. Şi l-am pupat pe gură. Direct! 3 ore mai tîrziu maică-mea mă bătea cu cureaua pt ca una din fetele care m-au convins să-l pup a venit la uşă şi m-a pîrît.

Acum că v-am înduioşat cu copilăria mea retardată, nu-i aşa că-mi aplicaţi un vot să plec în vacanţă?

Pînă plec eu în vacanţe recunosc că m-a prins şi pe mine nebunia cu Sex And The City II. Mai ales după ce am văzut trailerul şi la un moment dat apar vreo 7 bucăţi bărbaţi în boxeri în piscină şi multe haine mişto. So, gagici, ne băgăm la un film?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=X5-aOpznm44]

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  lollitta
  8 June, 2010 at 7:09 pm

  hihi, mi-ai adus mainte de-o gramada de chestiuni pe care le faceam cand eram mica. o parte le mai fac si-acu :P
  am luat si eu sex and the city 2. schimbam impresii dupa ce-l vad.
  vot si eu cu fidelitate, poate iti iese de-o vacanta pana la urma.hug

 • Reply
  evergreenstory
  8 June, 2010 at 2:29 pm

  @ Shmeny – si eu fac asa, dar nu ma mai sperii in halul ala

  @ Vania – multumeeeesc

  OanaH- nu papadii, erau alea de aratau ca un spic.. asa faceam si noi, da.

 • Reply
  oanaH
  8 June, 2010 at 11:02 am

  Eu n-o stiu pe asta cu “cine nu bate din palme mă-sa-i curvă”. La noi la bloc, cat am fost mici, nu am auzit o data vorbindu-se URAT. Juram, ne faceam “prosti”, rupeam papadii si ziceam:”a fost tactu’n armata? Da… Uite-asa i-a zburat capu’… in timp ce floarea se rostogolea pe asfalt”.

 • Reply
  Vania
  8 June, 2010 at 7:15 am

  Sigur, votăm!

 • Reply
  shmeny
  8 June, 2010 at 6:26 am

  :)
  eu si acum, cand se face o gluma sau e o poveste SF u “mama, ce-ar fi fost daca?…” rad la suprafata, dar in interior imi fac un scenariu despre cum ar fi fost daca… scary!

 • Reply
  evergreenstory
  8 June, 2010 at 5:55 am

  Dennis – da!

  Alina – sau cand calcam pe canalul cu 4 ca ala cu 6 aducea ghinion. :)))

 • Reply
  Alina Bulina
  8 June, 2010 at 5:45 am

  :)) esti geniala, mi-ai asezat un zambet tamp intr-o dimineata in care ma doare capu. doamne, mi-am adus aminte cate din astea faceam cand eram mica,atunci cand trecea o masina de tine trebuia sa nu te prinda pe pamanant si fugeam ca nebunii sa prindem o bucata de asfalt… ahh bai tu mai stii de “verde stop”, si ce ne mai cautam de rosu ca sa ne juram pe el. imi aduc aminte cum statea aliniati pe marginea santului si faceam un fel de concurs cu masinile: fiecare avea o culoare si staaaateaa si asteptam sa treaca Dacia de culoare alba, galbena :)))
  Vot pentru un caine porc :*

 • Reply
  dennis
  8 June, 2010 at 4:14 am

  da ce ti-ai mai dori sa fie iar acele vremuri, nu?

 • Reply
  evergreenstory
  7 June, 2010 at 8:01 pm

  Bogdan – Aham.

  Alina – A, clar nu ma duc sa vad arta, ci enternteinment

  Darael – un dragut ca intotdeauna. multumesc

 • Reply
  Darael
  7 June, 2010 at 7:50 pm

  Punctul pentru Roxana Andrei Roxana a fost acordat :D

 • Reply
  Alina S.
  7 June, 2010 at 7:19 pm

  :D :D Ce-am mai râs! Şi ce dor mi se tot face de chestii din copilărie!
  Joi merg şi eu cu gagicele la film. Hehe! Sharuim după cum a fost. Dar ce mai contează că e rău sau bun, fiecare va găsi ceva bun în filmul ăsta! :D Nu?

 • Reply
  Bogdan T.
  7 June, 2010 at 7:14 pm

  “Spune sincer… cînd erai mic(ă) şi se apuca unul să strige în gura mare: cine nu bate din palme mă-sa-i curvă! Băteai din palme? Eu da”

  *ridica din spate 2 degetele* – Si eu :)). Si cand vine vorba de jurat…oho, nici nu incapea discutie. Mi-aduc aminte ca mi se parea absurd si sa zica unul din copii “Esti prost ma, sa mor io”. Cum adica ?! si daca X nu era prost totusi, a doua zi Y dadea ortul?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.