Confesiuni

Colecționara de senzații

Eram o colecționară de suflete. Le-am strâns vreme îndelungată în organul iubirii. Le-am păstrat cu sfințenie să-mi țină de cald. Sau de dulce. Sau de roșu. Nu mai știu de ce.


Am devenit o colecționară de… senzații. Nu stiu cum, dar C. mă ceartă că am ajuns inimă de piatră, G. îmi impută lipsa acută a romantismului și I. îmi șoptește că n-am să mai pot avea relații niciodată.  N-am răspunsuri. N-am nici măcar întrebările.

Ciudat cum parcă într-o fracțiune de secundă m-am anulat. Comic și puțin tragic despre modul în care îmi iau tălpășița în miezul nopții doar pentru a evita ridicolul dimineții. O să ajung expertă-n fofilări.

Încă un drum bifat, încă o poveste consumată. Zâmbesc ștrengărește. Femeia din mine se fălește demnă, copilul din mine chicotește. Mă întreabă ce-o să se întâmple? Ridic umerii. Îi cobor la loc. Ronțăi un măr. Stau cu picioarele pe-o masă. Sorb o cafea. Amară. Îi spun că nu știu. Că pentru prima dată n-am o traiectorie anume, n-am un scenariu, n-am decât gânduri fierbinți de mare albastră și nisip moale.

Am fost. Și îndrăgostită, și romantică, și idealistă. Au rămas fărâme din fiecare… prin diverse unghere. Probabil ele vor fi resuscitate de omul potrivit sau de mine în momentul potrivit. Am fost și probabil că voi mai fi.

Există bărbați cu care n-aș putea vreodată să fac sex/dragoste. Există alții pe care i-aș iubi carnal dimineți și nopți la rând, a disperare. Există unii la care doar tânjesc, cărunți și însurați. Există unii pentru care port sentimente atât de materne încât aș plânge pentru ei de s-ar zgudui planeta. Și există unul lângă care odată și-odată o să mă așez și căruia n-o să mă plictisesc să-i sărut podul palmei.

Vă salut din mers.

HugsLovePeace >.<

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  ADA
  1 June, 2011 at 8:50 am

  tu esti o intreaga lume pt tine si cei din jur. In niciun caz nu te-ai anulat..si a mai trecut o ora! f captivant blogul tau!

 • Reply
  cory
  13 May, 2011 at 7:42 pm

  ultimul paragraf m-a facut sa imi fie dor de V si sa imi dau seama cat de mult ma bucur ca e in viata mea. Eram putin suparata pe el, dar, citind ce ai scris, mi-a trecut supararea

 • Reply
  creve
  10 May, 2011 at 8:53 pm

  Cu toții avem cumva sexul opus clasificat în câteva categorii așa cum le-ai enumerat tu. E normal să fie așa. La orice vârstă există clasificarea, doar că se mai schimbă puțin unele lucruri :)

 • Reply
  INTJ
  9 May, 2011 at 10:42 pm

  nautul nu-i cafea (desi e tot amar), zaharina nu-i zahar (desi e tot dulce) …

  Who wants to live forever
  Who wants to live forever?
  Forever is our today

  Who waits forever anyway?

 • Reply
  Evergreen
  9 May, 2011 at 3:09 pm

  Printesa frumoasa – și eu dau o bere nefiltrată! te pup, eu, vulcanul!

  Tuțiealtău – deștept, hah! nu știu cât contează pentru mine să se înțeleagă ce spun, dar sigur contează să se simtă ce scriu

  Andrada – eh, ei sunt dragi și îmi vor binele :)

 • Reply
  printesaurbana
  9 May, 2011 at 2:42 pm

  Imi place de tine cind esti ca un vulcan. Adica tot timpul. E frumos sa iubesti. Da’ e frumos si cind esti intre iubiri, ca ai sufletul usor. Fericirea ta depinde numai de tine.
  Poate ne vedem la mare anul asta. Dau un chefal la gratar, cu mult mujdei. Ah, iubirea mea pentru peste este pe viata, clar!

 • Reply
  eumiealmeu
  9 May, 2011 at 2:11 pm

  plăcut! foarte bine exprimat sentimentele. fii sigură că mai mult de 40% dintre femei ar înţelege ce spui. nu e mult, dar nici puţin. aşa că eşti credibilă. :-)
  şi sigur vei iubi – asta nu te încălzeşte cu nimic, însă, dacă nu eşti iubită. mai mult ca sigur vei fi iubită – nu sunt chiar toţi bărbaţii fraieri pe lumea asta – se va găsi un deştept şi pentru tine.
  cu drag.

 • Reply
  Andrada
  9 May, 2011 at 2:00 pm

  Fireste ca o sa poti sa ai relatii. Cand o sa fie cazul. Ce de ,,critici constructive” de genul asta n-am auzit si eu…:). Ca ma irosesc, ca pierd vremea, ca nu stiu ce vreau, ca fac compromisuri. Ca de ce nu fac compromisuri. Ca n-am sa pot niciodata sa stau langa cineva dupa un asemenea zbucium pe care cumva il atrag asupra mea.

  Si culmea e ca la un moment-dat chiar credeam asta cu sinceritate maxima.

  Yeah, right…:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.