Confesiuni

Colega mea de bancă se mărită…

ne-am întâlnit în seara asta după multă vreme. eu răvășită de la atâta stat, ea veselă alături de iubitul ei. o felicit c-o să fie mătușă, veste aflată de pe facebook, dar ea-mi zice c-o să fie și mireasă, la anul, în septembrie. și știți ce? m-am emoționat. gol în stomac. uau. congrats woman! și brusc mi-am amintit cum o trăgeam de codițe în clasa întâi. eram invidioasă că avea părul lung și pe mine mă tundea mama. eram invidioasă într-a opta că avea sânii mai mari, de fapt că ea avea sâni. și i-aș fi luat eu ochii ăia albaștri superbi.

nu mai știu de ce n-am mai fost cele mai bune prietene ever. drumurile s-au separat la un moment dat. știu că la vremea respectivă a durut despărțirea, dar acum a rămas nostalgia anilor trecuți parcă prea repede.

sunt într-o stare blegoasă. m-am zgâit toată ziua la gossip girl și la anatomia lui grey și da, sunt o rușine a facultății de regie de film pe care o dezonorez cu aceste seriale lipsite de simț artistic. dar mie mi-au dat lacrimile că-s ușor de manipulat emoțional. și chiar m-au făcut să mă gândesc pentru o fracțiune de secundă că aș vrea un copil. care să gângurească la mine-n brațe. aoleoooo. și o casă. cu o familie. la care să mă întorc. seara. și alături de care să mă simt utilă și în siguranță. ba, m-am bucurat că trăiesc. dar nu în sensul de clișeu, ci ca senzația aia de – uau. îmi bate inima. respir. e genială senzația –

azi am mâncat o tonă de dulciuri. mă usutră limba. arăt ca un greiere borțos, vorbă cu tradiție în familia Andrei. aș fi fumat una. mai ales că am și visat asta. cum am visat că mânc pâine albă. wtf? și cred că am visat ceva verde. tot azi m-am gândit dacă te-ai schimba. dacă am împodobi bradul în calitate de familie și tu te-ai schimba pentru mine, de dragul meu. dacă nu ți-ar tremura mâna pe glob. dacă nu ai mai bea. dacă m-ai iubit. dacă te-aș iubi. te-am sunat să te întreb asta, dar a sunat ocupat. destinul.

– era doar un alt studiu al ființei –

stau pironită-n pat și mi-e groază să merg să-mi fac baie. baie care este în renovare. o să arate awesome, dar acum e ca-n grotă. țevi descoperite. pereți ciopârțiți. putem face rapid un film de groază.  pac. pac.

am insomnii. cearcăne adânci. lene cronică. durere-n cot. durere-n plex câteodată de parcă m-a lovit tractorul. dar trec toate.

ascult non stop gotye cu somebody i used to know. pentru că face rezumatul multor relații trecute prin mintea și sufletul meu. sunt un om pe cât de cinic, pe atât de sensibil. și oamenii îmi opresc elanul ăsta de teamă să nu mi-o iau sau de teamă să nu fiu patetică. e bine. vă mulțumesc că-mi sunteți.

voiam să scriu despre adevăr. despre cum te trezești într-o zi și… dar revelațiile sunt de scurtă durată. efectul lor ține câteva zile, după care ne întoarcem de unde am plecat. se plasează câte o lumină în subconștient. și se va aprinde bradul la un moment dat. numai să fie cel potrivit.

țin blogul ăsta pentru că uneori mă mir de mine însămi și pentru că vreau să-mi amintesc. tot. a, și pentru că mi-e mai ușor să mă exprim aici decât în fața altora.

hugslovepeace
>.<

 foto

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  ionut
  20 December, 2011 at 2:52 pm

  Nostalgia anilor trecuti ne emotioneaza pe toti .. asteptam cu nerabdare venirea majoratelor, au trecut toate, acum asteptam cu nerabdare urmatorul pas, casatoria si o familie fericita .. ti-o doresc si tie si colegei tale

 • Reply
  Andrada
  13 December, 2011 at 3:06 pm

  Greiere bortos este de asemenea expresie a familiei Radulescu :). And i love it.

 • Reply
  Evergreen
  2 December, 2011 at 3:38 pm

  multam frumos ben dragule

 • Reply
  ben
  2 December, 2011 at 1:59 pm

  eşti nostimă, Evergreenule.
  nici prin cap nu-ţi dă câţi te invidiază.
  şi, fii sigură, ajungi unde-ţi doreşti.
  atunci vei vrea mai mult.
  aici îi baiu’.
  (asta păţeşti şi-acum)
  nu te grăbi să mă iei la harţă, că nici gând să mă superi.
  smile.
  (că nu ştiu semnu’)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.