Povești inspirate din fapte reale și trăiri imaginare

copywriter my ass!

copywriter Azi m-am trezit greu. Azi noapte am avut bunăvoinţa să mă uit la Badea (care a început dupa 00:00 şi la dosarele FBI). Deeeci, dimineaţa a fost greoaie, plus că am un ochi care nu vrea să se deschidă cît trebe. Nu vrea şi e roşu şi inestetic.  În fine. În timpul în care dorm visez că sunt bogată şi că nu trebe să-mi tîrăsc curul la toate interviurile… să fiu bogată ca Blair sau Serena din gossip girl. Daaar visul de noapte e total opus cu realitatea de zi. Şiiii…  mi-am tîrît stîrvul obosit departe de orizonturile mele de sector, colţ cu Rahova….Tuvia şi Rus, fără să vă supăraţi pe mine că-s fiţoasă (eu am stat în Bobocica, colţ cu Rîmnic, pe lîngă Dristor :P).

Acolo m-au chemat pentru un post de copywriter pe care nu l-am obţinut pentru că aproape că m-am păruit (verbal) cu tipa care-mi lua interviu. I-am zic că nu am experienţă şi că am aflat de pe google ce face un copy. I-am mai zis că nu e jobul vieţii, dar că nu am de unde să ştiu dacă mă reprezintă sau nu, din moment ce nu am nicio secundă de experienţă. Tot ce pot să fac şi miza mea este că ştiu să scriu… că pot să scriu. Sunt un om sincer! Ne-am mai atacat noi şi concluzia a fost că nu am atitudinea corespunzătoare a unui copywriter… nu înţeleg care-i atitudinea. Bă, care eşti copy să-mi zici şi mie care-i şpilul, că poate trebuie să fii într-un fel şi eu purtam eşarfa mov sau poate trebuia să apar cu degetele tocite sau cu dioptrii mai mari. Glumesc.

I-am zis că au sediul într-o zonă nasoală, fără supărare Rahova city, dar ăştia erau pe străduţă pe care locuiau numai mulatrii… s-a ofuscat şi a zis că suntem în centru. Mama lui de centru azi şi mîine. Aşşş, ce proastă sunt eu că nu am văzut km 0 de la fereastra lor. Pardon, de acolo se vedea un cîmp deschis plin cu gunoaie, o privelişte cu adevărat plină ochi de inspiraţie.

Ăştia de la firme caută disperaţi pe care să-i frece la icre după pofte. Ei bine, eu nu-s omul de frecat în niciun fel… şi de aia nu vin ca un fluturaş cu aripile deschise să plec capul pentru un job.

Oricum firma aia era formată numai din femei. Fără să lezez sexul cuiva, dar să lucrez cu şapte femei nu cred că este marele meu vis şi da, îmi permit luxul de a refuza, prin comportament, orice ofertă.

Copywriter my ass! Orice firmă de publicitate şi-ar da un “gram” să mă aibă în echipă, numai că nu ştiu de existenţa mea…

s-a schimbat macazul şi mi-e a rîde. Emily are dreptate cînd zice că-s ca vremea.

În orice caz… sunt încă şomeră, dar sper ca cineva (un prieten bun) să cîştige la loto sau să găsească succesul pentru a nu-mi mai face griji de ziua de mîine.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  evergreen
  20 November, 2008 at 9:27 am

  copilut fraerut :{ si dragut. eu il iau de pe dc. nu stiu daca se da la noi. :*

 • Reply
  Alexandra
  19 November, 2008 at 1:29 pm

  zi si lu copilu asta mic si fraier pe ce prgram e gossip girl, ca de cand il vanez numa’ eu stiu :((…saru’mana :d

 • Reply
  evergreen
  14 November, 2008 at 11:00 am

  pai si coffee?
  bafta si tie

 • Reply
  unuzero
  14 November, 2008 at 10:37 am

  bafta multa la cautari ;)
  cel putin nu sunt singurul care imi caut de lucru pe vreme de criza :)

 • Reply
  mtcsol
  14 November, 2008 at 9:51 am

  felicitari pt atitudine. din cate stiu asta e atitudinea care se cauta. probabil nu erati compatibile. mai ai adresa tipelor? aici la munca am 6 “sefe” din care 3 sunt incredibil de blonde … asa ca, in principiu rezist :D . si poate ma duc si io cu mainile in buzunare si usor nebarbierit, nu foarte cum sunt de obicei … asta da atitudine … neglijent studiat, boem aiurea, rebel fara cauza …

  in rest, multa bafta !!!

 • Reply
  evergreen
  13 November, 2008 at 1:24 pm

  :) fuuuuuuuuuuuuug. maxim 3 femei in jurul meu. atat pot duce :* multzam

 • Reply
  multzam
  13 November, 2008 at 12:59 pm

  copywriter sau nu, fugi ca ala de tamaie de birourile cu femei….. eu lucrez cu inca sase muieri desi sunte sapte in total…iar media de varsta e peste 50 de ani :(

  iar cu loto! mai joaca! dar din cate stiu eu a iesit si 22 si 33, ba chiar si 11 :)

 • Reply
  catz
  13 November, 2008 at 11:18 am

  lasa-i incolo pe copii-writeri, ca prea e plina lumea mai nou. e ca la mine cu traducerile. nu vrea nimeni harry potter in engleza? in 2 saptamani? anyone? :)) (daca ajungi totusi in bransa imi retrag vorbele :D)
  cat despre mancatias people, tre sa-ti infrunti odata si odata temerile, mai evergrin :D

 • Reply
  tuvia
  12 November, 2008 at 6:37 pm

  rahova city are multe aspecte si e complecsa, vb filmului.Cunox copiraiteri, is oameni cam fututi la cap, cam ca toti din publicitate, domeniu care vrea sa ma agatze cu orice pretz da eu numa las, numa laaaas.Nush cu loto asta nu’mi mere bine, e prea imprevizibil, raman cu fotbalu, deci, macar mai vad si eu un barbat bun (dar nu roman, evident :))

 • Reply
  evergreenstory
  12 November, 2008 at 4:58 pm

  hai ma
  am dat rateu de o cifra ultima oara la loto. adica a iesit 33 eu am pus 22. sunt pe aproape.
  nu te da nimeni afara ca tu esti cea mai tare de acolo.

  ce gunoi?
  fataaa ne facem pitzi si traim pe carca cocalarilor.

 • Reply
  did
  12 November, 2008 at 4:49 pm

  :( daca nu castigam nici una la loto suntem cam praf. nu mai veniti cu dinastea, eu nu stiu sa fac nimic, o sa ma angajez la gunoaie la un moment dat dupa ce ma dau astia de aici afara. da nici gunoaie nu stiu bine sa strang.

  hai ma green vino si tu cu ceva vesti bune, pls

 • Reply
  evergreenstory
  12 November, 2008 at 3:39 pm

  dioneea, păi de ce m-au mai chemat cînd scria negru pe alb că-s pe lîngă… asta le-am zis şi eu. scrie, doar că nu am habar de asta…

 • Reply
  evergreenstory
  12 November, 2008 at 3:38 pm

  bănuiesc că nu-i aşa naşpa, dar pentru un om care nu merge des acolo am cam stat cu inima cît un purice.

  găsesc eu job. ştiu!

 • Reply
  dioneea
  12 November, 2008 at 3:37 pm

  peste tot se cer ani de experienta….

 • Reply
  raggio
  12 November, 2008 at 3:36 pm

  No, Rahova nu-i aşa naşpa. :D Stau de aproape 2 ani aici şi m-am obişnuit chiar şi cu “mulatrii”. :D
  Las’ Rox că vor apărea alte oferte mult mai bune. Tb. doar să fii pe fază şi să profiţi de orice oportunitate. Ţin pumnii! Te pup! :)

 • Reply
  eightmode
  12 November, 2008 at 3:32 pm

  si eu urmaresc The FBI Files :) am tot incerca sa-mi downloadez episoadele dar mi-e lene.. mare lene… iti urez o zi / seara buna in continuare :D si stai linistita, o sa-ti gasesti un job. ciuss

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.