Din viata

cu ochii cîrpiţi de somn

Săptămîna asta se duce pe … apa sîmbetei şi eu nu am reuşit să fac nici măcar jumate din ce mi-am propus. Şi acum sunt şi mahmură şi puţin derutată. Am promis ca azi să scriu cele două scenarii la care tot lucrez indiferent ce presupune asta. Ieri am făcut ciorbă, poate de aia am ratat juma de zi.

Tot ieri, pe seară mă sună o fostă prietenă. După 9 luni. Şi îmi zice cu voce senină: “bună fată, ce mai faci?”, moment în care am amuţit.

Azi am drumuri de dimineaţă şi de seară de făcut. Şi uite cum vine week-endul şi încep şi scoala şi nu am reuşit nimic din cele 3 milioane de teme si cursuri. Pffff. Ceea ce este ciudat este că sunt chill şi că vreau să mă păstrez aşa. Mi-e groază totuşi de orele matinale la care trebe să mă trezesc în condiţiile în care acum ora 10 mi-e o oră imposibilă.

Sunt cîrpită de somn şi parcă-s un roboţel nebun.

Să aveţi o zi mai bună ca a mea!

Sunt pe locul 124 în zelist. wtf, omg, sst? nu ştiu ce e sst. sună bine. mi-o crescut dinuleasca traficul? mulţam vouă de mă ţineţi în blogroalle şi vouă de mă citiţi…

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  VanGhelie
  7 January, 2010 at 1:16 pm

  Io fac scenarii peste scenarii si nu ma mai plange. 2 scenarii nu e asa multe.

  P.S. Stiati ca azi e ziua lu nea Nelu?

 • Reply
  TwiTiSh0r
  7 January, 2010 at 11:19 am

  La multi ani pe anu asta! Lasa.. mahmureala e buna, lucrurile o sa le faci tu, da` mai incet ca n`are rost sa te agiti.. si mentine`ti starea de chill , ca nervii`s mai buni protejati decat tocati!

  Te pup cu drag!

 • Reply
  Ralukaaaa
  7 January, 2010 at 8:54 am

  Daca nu te-am citi, cu ce ne-am mai delecta dimineata la prima ora la birou??? Cumva trebuie sa ne trezim si noi…intr-un mod cat mai placut! :D

  Un 2010 plin de scenarii reusite si somn in rate!

  Fu buna ciorba? Am facut si eu prima mea ciorba in 2010! There is hope! :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.