Confesiuni

Cu soarele pe pleoape

Întinsă-n iarbă cu soarele pe pleoape. Amorțeala de după o noapte agitată, amintirea unei luni aproape pline, night on earth în versiune proprie, plutesc într-o derivă atât de plăcută…

A fost atât de frumos azi, încât pentru o secundă mi-am imaginat că-s la mare. Tăvălită-n nisip, cu ochelarii de soare pe nas, cu capul în poala ta, cu mâna ta în părul meu, cu sărutul tău pe umărul drept.

***
Țintesc cât pot de sus. Fără nicio limită. Fără nicio coardă de siguranță. După care mă vait că e prea greu să urc. Ciudat este că nu mă opresc. Odată ajunsă în vârf mă stabilesc confortabil și mă răsfăț. În speranța că e ultima țintă. După care vine vremea când iau iar arcul. Și mai trimit o săgeată. Îmi strâng bocceluța și o iau din loc.
***

Sunt o răsfățată!

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  TED
  18 April, 2011 at 6:33 pm

  eu in fiecare zi insorita ma gandesc cat de bine ar fi sa fiu pe plaja, fara griji, cu prososul cu bob marley, asteptand sa imi fie adus mojito-ul comandat.

 • Reply
  Evergreen
  17 April, 2011 at 8:26 pm

  Dap Ben, copil ce mi-s…

  Rochiilor va foarte multumesc

 • Reply
  Rochii elegante
  17 April, 2011 at 8:24 pm

  Citind aceste minunate randuri, mi-a aparut inaintea ochilor un tablou campenesc, cu tine inconjurata de flori, soare si caldura. Superb !

 • Reply
  ben ungar martin
  17 April, 2011 at 7:39 pm

  Esti un copil minunat.(si capricios uneori).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.