Secvente

Cu toții avem o parte bolnavă, unii dintre noi aleg extremele

Păi n-am să neg că ai rămas o bucățică de ciob ce-mi șade înfiptă în creier.
Și n-am să neg, de asemenea, că ai fost o vreme partea aia bolnavă la care mă raportam ca să-mi dau seama că trăiesc.
Un fel de ciupit în filmele proaste.

Cum n-am să neg că-s atrasă de toți dubioșii, care au abilitatea de a mă cuceri și fascina prin simpla existență.
Poate asta pornește dintr-un complex al meu, din frica de mediocritate și din lipsuri. Sunt un om normal și câteodată mi-ar fi plăcut să fiu anormal. Nu știu s-o explic pe asta, depinde de context.

Sunt epuizată fizic și emoțional. În ultimele zile am muncit la filmul meu. Din care am tras o parte și ale cărui filmări se încheie marți. E o senzație de ușurare îmbinată cu regret. E cel mai matur scenariu și cea mai matură abordare de până acum. Și e și cel mai sincer moment în care am pus pe tavă totul despre mine, despre cine n-am fost și despre cine aș fi vrut să fiu. Și aș vrea ca lumea să înțeleagă asta și să nu scormonească în adâncuri.

Uneori am senzația că refuz să trăiesc.
Poate asta fac. Din tot felul de temeri.
Iau oameni și îi analizez până rămân goi.
Și caut să văd cum funcționează. Pe unii îi invidiez pentru nonșalanța cu care pur și simplu trăiesc, pe alții îi compătimesc. La mine mă uit mai rar. Nu simt nevoia să mă salvez, ci mă bucur de cine am devenit.

Scriu aiurea că am creierul obosit.
Creier care vrea să muncească până la epuizare și care vrea să se îmbibe cu puțin alcool.
Creier care nu mai vrea să se iluzioneze că simte.

Noapte bună,
r.

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  SickSideSoldier
  10 December, 2013 at 8:03 am

  Animale printre oameni… “oamenii” trebuie investigati din toate punctele de vedere astfel ai cum sa sti cine iti e prieten si cine nu.Problema intervine cand vrei un “prieten adevarat”, unii ar spune :asa ceva nu exista; ba bina ca da… Toti suntem perversi cand vien vorba de interesele noastre personale,sentimentale,financiare,asta tine de educatie si de dorintele pe care le ai;de ce sa punem un prieten sa se sacrifice pentru noi ?nu o sa o faca niciodata si o sa il categorisim ca fiind neloial,cand, nooi suntem cei cu “testul”.Fi atent la toata lumea si ia in considerare toate aspectele cat de mici, nu fi suparacios ci incearca sa te pui in locul lor sa ii poti intelege.Ai sa realizezi cat de usurat o sa fii..Partea bolnava pe care unii o inteleg ca fiind o molima e defapt leacul realitatii si placerea de a traii in lumea asta;mie unu imi da taria de a merge mai departe,dragostea si intelegerea fata de semenii mei mai ales fata de cei la care am “pretentii”.Sper ca m-am facut inteles va urez o zi buna in continuare! Come into the SickSide!!! Dig deep and find your soul cuz u’re lost and ain’t got no place to go / People are disspicable unpredictable! Love it’s all that binds us together!

 • Reply
  Ruxandra
  25 February, 2012 at 8:16 pm

  Uneori si eu analizam oamenii, dar nu o mai fac. Pentru ca dupa un timp imi dau seama ca gresesc, si ca unii oameni nu sunt asa cum i-am perceput la inceput.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.