Secvente

Culese, testate și de dat mai departe

Când te intimidează un om sau când ți-e frică de un om amintește-ți că și el ca și tine e OM. Într-o anumită ierarhie sunteți egali. Și el ca și tine mănâncă, iubește, face pipi și caca, se îmbată, plânge, râde. Din astea. Dacă ai o fracțiune de secundă în care realizezi lucrurile de mai sus, atunci vei scăpa de trac în fața lui.

Dacă e trafic nu te enerva. Și tu faci parte din el. Coboară și aleargă pe lângă autobuz. Garantat îl vei depăși!

Dacă un om țipă la tine și tu țipi la el informația n-o să ajungă niciodată. Pleacă din încăpere și dă-i sms-uri gârlă. Cuvintele scrise – mărturia de după. Oamenii spun multe la nervi, de obicei uită. Ah, plus de asta, tu reușești să te descarci.

Nu există regula cine sună primul. Faci ce vrei. Pana mea, suntem liberi. Dacă te refuză nu-ți înfige furculițe-n gât. E ok. Nu e vreo zeitate. Nu e fericirea întruchipată. E om, adică și el ca și tine… ai prins ideea.

Dacă te părăsește pentru vreo femeie nu te duce să-i crăpi capul ăleia. Se poate să fi primit o altfel de informație, cum că tu ești dracu gol. Dacă tu părăsești pe unul pentru celălalt nu mai sta să te gândești de zece ori la alegerea asta. Life sucks either way. Dacă e să părăsești mai bine fă-o pentru tine. O să ai conștiința împăcată.

Dacă ți-ai luat țepe în iubire nu te răzbuna pe cei care vor veni. Ei nu au nicio vină că ești lezat emoțional, că ți-e frică să mai crezi, că nu mai suporți ideea de a locui cu cineva, bla bla bla. Ia-o de la început, pare obositor, dar are farmecul lui!

Conștiința, moralitatea, principiile – chestii relative și schimbătoare. Păstrează câteva elemente cum ar fi respectul, demnitatea (altceva nu-mi mai vine în cap) și pe restul modelează-le, dar numai după ce le treci prin tine.

Nu mai trăi dramele altora. Și nu lăsa pe alții să trăiască dramele tale.

Fumează, bea și distrează-te. Fă dragoste. Iubește. Fugi. Fă-le cum vin că apoi vin plozii.

Pe asta nu am testat-o, dar tare mi-ar plăcea să fiu muza cuiva. Câtă aroganță port. Pfuuui. Un om să creeze ceva pentru mine: cântec, tablou, poezie. Ce vrea el, dar să izvorască din sentimentele lui pentru mine. Deși am înțeles că e dificil să împarți viața cu un artist…

Nu mai crede în promisiuni. Nu mai promite.

Dacă dai șpagă doar ți se pare că ești tratat mai bine. Adică te simți tu mai cu coada pe sus în fața ăluia. Ăla nu dă doi bani pe tine (sănătatea ta) în continuare. Poate schițează un zâmbet forțat. Raportul de forțe e favorabil lui. Tu te minți că ai cojones.

Orice cuvânt bun are impact pozitiv. În ultima vreme am tot primit mesaje pe facebook de la cititorii blogului. Și-s așa frumoase și sincere. Și mai vreau! Că-s bune și mă pansează.

Când cunoști un om nou ai răbdare. Nu-i pune straie de sărbătoare, dar nici nu-l îngloda până la dinți. Ai răbdare cu el și ia-l ca egalul tău. De la punctul ăsta puteți construi mai departe.

Nu știu ce am mai învățat în ultima vreme. Ah, că întotdeauna cineva va spune ceva despre care habar nu am. Și în loc să mă jenez că nu știu, întreb ceeaiacumșiîncefel, ajung acasă și fac research.

Citiți interviul ăsta.

Mulțumesc pentru fiecare mesaj pe care mi l-ați trimis!

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Margeluta
  27 January, 2011 at 12:21 pm

  Frumoasa postare…si la obiect! Aveam o prietena care atunci cand vedea barbati salivand dupa fotomodele, nu se putea abtine sa nu arunce o fraza de genul: “Si cand te gandesti ca pana si ele fac caca!” :D :D Asta apropo de primul paragraf din postarea ta.

 • Reply
  Evergreen
  27 January, 2011 at 12:07 pm

  Pusco – ce poza? aia cu cracii? nu erau ai mei.

  Bogdan – Multam!

 • Reply
  Bogdan T.
  27 January, 2011 at 11:01 am

  Aaaaah un post cum nu am mai citit de mult pe Evergreen.
  Nu era o blamare a celorlate, ci o celebrarea a acestui post doar.

  Nice!

 • Reply
  cepuscameainamerica
  27 January, 2011 at 8:39 am

  s-au schimbat treburile pe aici, unde e poza de dinainte ca eu pentru ea intram..merge si asta la o adica, dar nu imi plac surprizele astea:)

 • Reply
  Evergreen
  27 January, 2011 at 7:34 am

  Virtuakid – ma bucur sa le impart

  Miss S – merci frumos.

 • Reply
  Miss S
  27 January, 2011 at 6:31 am

  Iarasi ceva minunat.. Bravo, evergreen!

  ps-super shootingul facut de Adriana..mhm, am uitat numele de familie. dar mi-au placut enorm pozele, esti frumoasa

 • Reply
  VirtualKid
  27 January, 2011 at 4:34 am

  Scrii cu atat simplitate despre lucruri dragi incat nu mai sunt numai ale tale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.