Din viata

Cum a luat-o presa razna cu gimnasta porno

Nu numai că toată lumea e indignată de ce face Floarea Leonida prin Germania, dar începe să facă și topuri cu gimnaste sexy și fetica asta nici măcar nu-i cea mai hot din lista. Auzi la ea, cât tupeu să pozeze goală… ne face țara de râs…

S-au dus peste părinți, prieteni, foști iubiți să scormonească să scoată la suprafață mizeria. Nadia Comăneci să-și dea cu părerea. Sulică din colț știe și el cum stă treaba, zice și el ce crede. Că el crede că le zice bine.

Tâmpiții ăștia de la nu știu ce ziar îi dau sfaturi să se apuce de masaj erotic, sfat venit de la o expertă în așa ceva. La noi toată lumea e expertă în ceva. Scuipat la țintă, expertul cutare te învață tehnicile care sigur te vor ajuta să reușești.

Au întrebat și clienții de prestația ei în pat, unii-n mulțumiți, alții nu. Deși par știri din buzunar că n-am văzut niciun om să vorbească pe șleau.

Dacă dai google acum nu mi apare nimic despre performanțele în gimnastică, ci apar titluri de genul campioană la bordel.

Și care e problema omului de rând care-și trage mucii la bodega din colț și mănâncă salam pe pâine pe poza femeii ăsteia? Cine-s deștepții care scriu în presă ce e bine și ce nu? De ce-și permit toți cretinii să scrie un articol? Ai aflat o știre ca asta, păi nu-ți da nene cu părerea. Că nu te-a întrebat nimeni pe dumneata de partea cui ești. Investighează, publică și mergi mai departe. Nu zgărmăna în căcat.

Pe mine nu mă interesează ce face Floarea Leonida în Germania. Are motivele ei, e treaba ei. Până la scandalul ăsta n-am auzit pe nimeni să se întrebe ce-o mai face fosta gimnastă, campioană europeană la juniori cu care ne mândream acum câțiva ani? Că la noi așa e, când sunt pe podium postăm cu toții poze cu steaguri și ne mândrim de parcă noi ne-am spetit în sălile de sport. Când coboară de pe podium și-și văd de vieție lor, fie ele și indecente, îi scuipăm în ochi.

Floarea Leonida putea să se angajeze vânzătoare la buticul din colț sau casieră la real. Sau putea să fie baby sitter în Germania. Dar ea a ales altceva și e treaba ei. Nu e singura, mai sunt alte milioane de femei care fac același lucru. Pe bani grei. Care-s mulțumite de asta. Care-s mai fericite decât casiera de la real cu 1000 de lei salariu și stomacul gol. Fiecare are dreptul să aleagă cum să-și trăiască viața, cu cine să se fută, pe bani sau moca, din iubire sau din interes. Tu, eu, presa sau alții nu avem dreptul să ne dăm cu părerea despre viața aleasă.

Că nu ne-am pus niciodată întrebarea, oare Floarea are ce mânca azi?

Așa că tuturor celor indignați de un astfel de comportament le doresc să le pice internetul și să n-aibă bani de ziare. Ca să nu se mai lase manipulați în astfel de conflicte.

 

Foto

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  MIhai
  12 September, 2012 at 4:27 pm

  Perfect adevarate cele spune de tine. Dar o singura intrebare daca nu te superi. De ce te mai intereseaza unde e Romania? Ce pretentii mai ai de la ea? Romania ar trebuie cautata 1-2 ori pe an sa vezi cat costa biletul de avion sa iti vezi familia, cunoscutii (ma indoiesc ca mai ai prieteni adevarati care te suna macar 1 data pe luna sa vada doar daca esti sanatoasa).

  • Reply
   Evergreen
   12 September, 2012 at 9:53 pm

   Mihai… dar eu locuiesc in Bucuresti :)

 • Reply
  Evergreen
  12 September, 2012 at 3:13 pm

  Cristi – eu nu ma uit la tv, dar am o vaga banuiala… vad in presa online, deci la tv cred ca e macel live.

  Kadia – pai asa sa fie!

 • Reply
  Kadia
  12 September, 2012 at 11:09 am

  Sunt total de acord cu tine (desi recunosc ca pana la tine n-am aflat de scandal) si imi place la nebunie urarea ta!

 • Reply
  Cristi
  12 September, 2012 at 10:56 am

  Corect si fain zis.
  A zis-o misto si Andrei Craciun: daca facea treaba asta in Romania, nu se chema “prostituata” ci “vedeta” :).
  Ca doar avem atatea exemple in emisiunile de la TV romanesti, in speciale la Antene :).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.