Chill

Cum să faci un bărbat nefericit

Am cam obosit cu toate articolele de tip sfat care te învaţă lucruri esenţiale în viaţă: de la cum să faci sex în funcţie de zodia ta, a partenerului şi a vecinului de la 3 şi până la cum să te uiţi cu jind la poveştile altora care împachetează frumos chestiile pe care tu le-ai aflat deja. Am obosit şi cu share-urile alea care te emoţionează până lăcrimezi cu căţei şi copii, dar şi cu oameni nebuni care fac lucruri ieşite din comun, apreciate de mulţime.

rox evergreen andrei cum sa iti faci barbatul nefericit

Metoda optima pentru nefericirea altuia

Şi ce dacă? Lumea merge înainte, nu?

Eh, mie mi-a plăcut ştirea cu femeia care l-a înjunghiat pe bărba-su cu o veveriţă din ceramică pentru că a venit acasă fără bere. Aia problemă existenţială!

rox evergreen andrei

via Imgur

Şi dacă vă întrebaţi care e cea mai bună metodă prin care-l poţi face pe omul de lângă tine nefericit… eu am găsit mai multe.

Vorbeşte-i despre tine, problemele tale şi problemele prietenelor tale… Mult. Indiferent de moment, că e sex, că e duş, că stă pe budă… tu spune-i ce simţi. Aşa se spune, că dacă verbalizezi fiecare mizerie de gând, veţi găsi liniştea în relaţie. La Bălăceanca, în camere separate, probabil.

Fii isterică la pms şi nu numai! Când ştii că se apropie momentul, distruge-i viaţa! Cicăleşte-l în fiecare zi, aminteşte-i cât este de lipsit de tact, romantism, interes faţă de tine. Scoate-i ochii că ţi-a zis acum 8 luni că rochia aia e ca o vază cu flori moarte şi mai ales, spune-i ceva despre mă-sa.

Fă curat, calcă, găteşte, obligă-l să mănânce şi să te laude şi apoi reproşează-i că fără tine casa ar fi un dezastru, că nu s-ar descurca, dar mai ales că aceste lucruri pe care le faci nu îţi scad rangul. Că tu eşti egală cu el, independentă şi rebelă şi că le faci dintr-o compasiune ciudată.

Ieşi cu el şi cu prietenii. Numără-i fiecare gură de bere înghiţită. Fă-i scandal dacă râde cu nu ştiu care amică de-a lui. Aminteşte-i de fosta. Fără nicio legătura, aminteşte-i de cât de distrusă este fosta lui prietenă şi despre cum nu îţi imaginezi că a putut sta cu un asemenea om, după care subtilizează-i că nici el nu e prea departe. Sigur, când se distrează cel mai tare spune-i că te-a luat migrena şi că vrei să mergeţi acasă.

Şterge-i toate numerele de telefon ale femeilor din agendă. Mă-sa, soră-sa, vară-sa, bunică-sa… numai tu! Fă-i criză că vorbeşte prea mult cu Simona, colega lui de muncă… ce atâta balanţe, bilanţuri… tu trebuie să îi vorbeşti despre colega ta Mihaela, care l-a înşelat pe gagică-su cu Raul, dar care vrea să fie cu Mişu de la finanţe. Ştiu… ştiu prin ce treci.

Alege tu filmul de vineri seara. Şi lasă-ţi mucii pe cămăşa lui călcată de tine

Ia-l la shopping şi întreabă-l cum îţi stă. Are oricum 3 răspunsuri valabile, dacă nu le-a nimerit, mai ia-l la o tură de shopping

Fă-i sex oral. 5 secunde fix. Să nu se înveţe

Mergeţi împreună la concert la bănică şi pune-l să se mişte pe scaun. Şi să-i PLACĂ

Întreabă-l ce părere are despre Ioana, cea mai bună prietenă a ta. Taxează-l dacă îţi zice ceva ce nu-ţi convine sau dacă o laudă prea mult.

Spune-i că s-a îngrăşat. Obsesiv. Până devine bulimic. Apoi spune-i că-l iubeşti oricum că e ursuleţul tău. Apoi că e cât o vacă şi dă-i deadline să slăbească.

Aminteşte-i de nuntă… aşa, în treacăt… în fiecare zi pentru tot restul zilelor lui până te cere într-un mod fabulos.

Ameninţă-l că pleci de fiecare dată când nu-ţi convine ceva! Habar nu are ce pierde, oricum şi poate-ar fi mai bine să pleci ca să vadă. Eventual mimează o plecare, trânteşte o uşă, dă-te cu curul de pământ şi plângi. Pentru impresie artistică. Apoi lasă-l să te împace şi să-ţi ia bluzica aia de-ţi place mult.

 

Cu bine,
Evergreen

Gif

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply
  Andreea D
  2 February, 2014 at 9:39 pm

  Genial! :)) Cred ca fiecare dintre noi stim la un moment dat cum sa il manipulam pe cel de langa noi,sau am rog,incercam. :D

 • Reply
  adriana
  1 February, 2014 at 7:38 am

  :))) Asta a fost perfecta sambata la cafea :D

 • Reply
  creve
  20 January, 2014 at 10:15 pm

  Ești sigură că l-ar face doar pe el nefericit? :)) Oricum, sunt cele mai bune glume pe ziua de azi :)))

  • Reply
   Evergreen
   21 January, 2014 at 6:47 am

   Nu stiu, am zis si eu :))

 • Reply
  Andra
  19 January, 2014 at 9:44 am

  Nu esti un pic cam dura? Chiar daca, am inteles, era de starnit rasul…

  • Reply
   Evergreen
   19 January, 2014 at 10:16 am

   Hei, Andra… nu cred ca-s dura… asta e genul meu de umor :)

 • Reply
  Evergreen
  18 January, 2014 at 1:15 pm

  Alin – e problema ta ca urasti femeile, ai avut iubite de genul asta si care or mai fi. Cred ca esti idiot… si cam atat, altfel ai fi inteles ca acest articol e un pamflet si ar putea fi tratat ca atare.

  • Reply
   Alin
   18 January, 2014 at 8:38 pm

   Cred ca esti idioata, daca nu intelegi ca ceea ce crezi tu un pamflet, este FIX REALITATEA SOCIALA A ROMANIEI ANULUI 2014 !

   Da, toate romancele sunt niste imbecile analfabete, care nu sunt in stare decat sa isi faca poze nud, fiindca nu au decat un IQ de vreo 70, maxim… Mai citeste si tu, mai informeaza-te, mai reflecteaza la ce se intampla…. OMENIREA SE DUCE DRACULUI cat de curand, nu iti este evident ca suntem in plin proces de INVOLUTIE ?!

   Mda, ma lupt cu morile de vant…. Nu pot sa salvez omenirea de unul singur, cand sunt atatea milioane de retarzi… Pacat ca voi muri si eu odata cu ei….

   • Reply
    Evergreen
    18 January, 2014 at 8:49 pm

    Drum bun!

   • Reply
    lorelei34
    21 January, 2014 at 8:42 pm

    Ia lamureste-ma, cam la ce te referi cand spui ca toate romancele sunt analfabete si au I.Q. de 70? Ai o anumita categorie de varsta in minte? Nu de alta, dar dupa mine “toate” inseamna “toate”. Si sunt convinsa ca vei gasi cateva doamne de calitate, intelectuale, culte, cu premii la activ, care cu siguranta nu se inscriu in categoria “pizdelor” descrise de tine. Stii macar care este I.Q-ul considerat normal? Ca daca vrei, iti dau link…. nu de alta, sa te lamuresti ce inseamna un I.Q. de 70… aia deja saracii sunt in categoria de retardati care au nevoie de scoli speciale. Nu cred ca e cazul sa jignesti toata populatia feminina a Romaniei…. nu de alta, dar eu n-am vazut asa multe retardate pe strada!!! :)))

   • Reply
    lorelei34
    21 January, 2014 at 8:47 pm

    Aaaa… completare: “Persoanele cu I.Q intre 71-80 ( deci peste cel dat de tine ca ex. si se refera la ambele sexe) .Este cazul de gradul inferior de deficienţa mintală. Persoane cu valorile acestea au probleme cu studiu la şcoală elementrară dar pot absolvi fără probleme şcoala specială. Persoanele acestea reprezintă o zecime din populaţie. ” Ai retinut, da? O zecime.
    “Persoanele cu I.Q intre 51-70 pot absolvi şcoala specială dacă sunt încurajaţi şi conduşi corect şi intensiv. Sunt în stare să se îngriji singure şi să fac munca de fiecare zi. Este cazul de deficienţa mintală uşoară (debilitate). Reprezintă aproape 7% din populaţie. ”

    Deci nu mai bate campii in halul asta, sau incepem sa ne intrebam ce I.Q. ai tu!!!

 • Reply
  Alin
  17 January, 2014 at 7:17 pm

  Acum intelegi de ce urasc femeile din tara asta ?

  • Reply
   Alin
   17 January, 2014 at 7:21 pm

   Aaa, deci pentru voi e amuzant, nu ? E amuzant sa fiti niste retardate incapabile, care nu stiu sa se comporte in societate, exact cum a fost descrisa “aia” din articol, care reprezinta 99 % dintre pizdele din Romania ?! Mie nu mi se pare amuzant, ca barbat care am avut de-a face cu astfel de specimene umane

 • Reply
  INTJ
  14 January, 2014 at 6:34 pm

  no problem: lobotomia cica-i foarte eficienta … iar daca exista si “contract”, 50% ti-e garantat. ergo, chiar si-n cazul in care n-ai norocul sa nu mai trebuiasca sa te stergi singur la cur, te poti garantat pensiona inainte de limita de varsta (aka mai apuci sa traiesti niste ani buni, relativ sanatos, fara sa fii robul nine2five). happiness is a vague overrated concept. :))

 • Reply
  boemul
  14 January, 2014 at 6:24 am

  cicăleala şi gelozia sunt suficiente… din câţi tipi divorţaţi cunosc astea au fost motivele de bază.

  • Reply
   Evergreen
   14 January, 2014 at 12:57 pm

   Mda… cred ca e nasoala treaba :)

 • Reply
  Daniel Hendrix
  13 January, 2014 at 8:23 pm

  ha, nimic din toate acestea nu m-ar face nefericit! :))) hmmm, bine poate doar faza cu banica si cele 5 secunde fix!

  • Reply
   Evergreen
   13 January, 2014 at 8:36 pm

   Hehe… le-ai trait pe pielea ta? :))

   • Reply
    Daniel Hendrix
    13 January, 2014 at 8:44 pm

    hmmm, da si asta e adevarat nu am trait, dar am eu asa o impresie ca m-ar face foarte nefericit! :)))

 • Reply
  lorelei34
  13 January, 2014 at 8:08 pm

  scuze pentru “impresie”

 • Reply
  Mărgeluţa
  13 January, 2014 at 6:51 pm

  Mai ales spune-i ceva de ma’sa!!! Margeluta stiiiieeee! =))) Am ras cu lacrimi!

  • Reply
   Evergreen
   13 January, 2014 at 8:38 pm

   :p

 • Reply
  Florin
  13 January, 2014 at 4:03 pm

  E tragi-comica situatia, dar exista, se folosesc multe arme psiho-logice, sau ilogice, in razboiul asta al sexelor.. Unele functioneaza, altele nu, depinde de situatii, variante, si oameni. Avea nea Marin intr-un scheci despre o petrecere de Revelion, un personaj, ruda cu el, mai in virsta, care fusese in razboi, si cind venise fusese declarat surd, desi el nu era, de fapt, dar nevasta-sa nu stia asta. Si omul auzea doar ce ii convenea:)) Poate ca asta e solutia intr-un cuplu, fiecare sa auda doar ce-i convine..

  • Reply
   lorelei34
   13 January, 2014 at 8:08 pm

   Si din nou lumea intelege doar ce vrea. E scris la misto…. ca sa ne distram. De fapt ce ma mir, ca si eu patesc la fel cu articolele mele. Cateodata am mpresia ca trebuie sa vin si cu un dictionar explicativ… ca sa inteleaga lumea ce am vrut sa spun. Am scris si eu un articol asa, la biza, cu niste “basme de adormit femeile”…. concluzia cititorilor ( a celor care n-au inteles, evident): sunt frustrata sau in prag de divort!!! :)))

   • Reply
    Evergreen
    13 January, 2014 at 8:38 pm

    Mmm… nu cred ca n-a inteles cineva de aici :)

  • Reply
   Evergreen
   13 January, 2014 at 8:39 pm

   Habar n-am care e solutia. Da, e amuzanto-tragica, dar intentia a fost sa radem, nu sa ne gandim la un razboi al sexelor… adica, eu nu-s genul de femeie care striga “egalitate” :)

 • Reply
  Evergreen
  13 January, 2014 at 12:11 pm

  Mă bucur. Asta a fost intenţia :)

 • Reply
  lorelei34
  13 January, 2014 at 11:58 am

  Am ras cu lacrimi!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.