Secvente

curiozităţi legate de bărbaţi

Mă gîndeam aseară după un pahar de gin la relaţia asta ciudată despre care scriu  mii de reviste săptămînal: femeia şi bărbatul şi m-au apucat nişte întrebări la care Puştiu este incapabil să răspundă, el fiind incapabil să comunice subiecte din revistele de gen.

Cînd ajunge un bărbat să nu-şi mai placă iubita (nevasta)? Din punct de vedere fizic. Care e momentul declick-ului. Cînd i se lasă un sîn sau cînd îi apar primele riduri (inclusiv cele de pe burtă), cînd face aripioare?

Cînd ajunge un bărbat să nu-şi mai placă iubita (nevasta) emoţional?

Nu am zis cînd n-o mai iubeşte, ci cînd îşi pierde atracţia.

Sunt foarte curioasă care-s cei 10 paşi pe care femeia îi urmează şi bărbatul atinge infinitul mic.

Vă rog să purcedeţi…

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  dionisa
  18 May, 2010 at 3:45 pm

  Pai el isi pierde interesul cand femeii nu-i mai pasa daca mai e iubita sau nu. Pentru ca, cred eu, daca o femeie isi doreste sa fie iubita, poate sa-l tina si pe el in aceeasi stare… bine, asta e doar una dintre ipoteze…
  Isi poate pierde interesul si intr-o dimineata cand se trezeste cu sentimentul ca nu e unde ar vrea sa fie…
  Sau… cred ca e o chestie personalizata, n-o poti generaliza, fiecare simte si alege altfel.

  Dar, clar, si la femei e la fel.

 • Reply
  pinguinulfurios
  18 May, 2010 at 1:30 pm

  Astea-s porcarii impregnate pe retina atat femeilor cat si barbatilor. Un singur lucru este clar! Fiecare are dreptul sa aleaga! Si asta nu inseamna neaparat ca e vina celuilalt.

 • Reply
  kaffein
  18 May, 2010 at 6:43 am

  cred ca atractia fizica inceteaza ca urmare a incetarii a atractiei emotionale. si mai cred ca eu mecanismul e la fel ca la femei. subscriu integral opiniei exprimate de trifoi cu privire la aspectul asta :)

  in ceea ce priveste aparitia monotoniei sau disparitia secretelor si redutelor as spune ca nu ar avea dc sa se intample intr-o relatie care nu este foarte superficiala. oamenii oricum se schimba constant si mereu este o provocare sa descoperi in cel de langa tine cum isi schimba ideile, conceptiile si cum i se modifica trairile. nu poti spune niciodata ca stii un om foarte bine si nu mai are ce suprize sa iti aduca. atunci cand crezi ca deja il cunosti foarte bine si nu are ce sa te mai surprinda la el tocmai atunci iti face o bucurie de nu mai stii pe ce lume ramai

 • Reply
  Obscenităţi triviale « Ioan Usca
  17 May, 2010 at 5:14 am

  […] Evergreen […]

 • Reply
  Marra
  16 May, 2010 at 8:48 pm

  Barbatul isi pierde interesul fata de femeia iubita candva in momentul in care nu mai exista planuri comune. cand, o data cu timpul, intervin alte cerinte in fata carora se simt,mai mult sau mai putin, inferiori, ca si prioritate. cand femeia cere si el se da cocos si nu vrea sa ofere ca asa crede el ca e mai bine,fara sa dea explicatii-doar pentru simplul motiv ca asa vrea p^^a lui. cand isi spune ca exista altundeva mai bine. cand i se pare ca toate i se cuvin lui, dar fara sa ofere ceva la schimb. cand ai curajul sa ii spui ca el greseste si tu ai dreptate. cand dragostea ta i se pare o povara si ajunge sa iti reproseze ca nimic din ce faci nu e suficient. cand uraste tot ce iubea la tine inainte:cum tii tigara, sau cum inclini capul cand il saruti, sau cum ai zambetul dupa serviciu, sau sau sau. stii cate motive sunt? nu doresc la nimeni sa le afle…

 • Reply
  Margeluta
  16 May, 2010 at 4:46 pm

  Cand se duce misterul…si intervine monotonia!

 • Reply
  kaos
  16 May, 2010 at 7:02 am

  cand nu mai au niciun secret si nicio reduta; barbatii descopera, barbatii cuceresc; simple as that…

 • Reply
  marcel
  16 May, 2010 at 7:02 am

  Pt. saturatia barbatului fata de femeia (candva) adorata, de vine este, primordial, femeia.
  paranteza – este punctul meu de vedere

  Motivatie:
  1. Incep viata sexuala mult prea devreme, inante de a se cunoaste, inainte de a stii amanunte unul despre celalalt.
  2. Femeia, dupa ce a inceput viata sexuala cu partenerul, trece mult prea usor peste pudoare. Se dezbraca in fata partenerului, se shimba in fata lui, iese si intra in baie mult prea sumar imbracata sau chiar dezbracata etc.
  3. In vorbirea curenta se shimba replici vulgare cu caracter pornografic, care ar lasa senzatia ca sunt bancuri bune pt. relaxarea atmosferei – eroare

  Si atunci, barbatul daca a obtinut tot, daca a vazut tot, daca pipait tot, intr-un timp f. scurt, care ar mai fi atractia lui ?
  El cauta noul, cauta altceva, cauta pe altcineva.

  Depinde doar de femeie, depinde de smecheria ei cat va sta langa ea. Daca va fi o aventura, o dragoste pasagera sau o casnicie fericita !

  Poate, cu alta ocazie voi continua.
  Pana atunci iti recomand cartea SCRISOARE DE DRAGOSTE scrisa de Mihail Drumes.
  Se pot trage multe concluzii chiar pe tema propusa de tine.

 • Reply
  Ruxi
  15 May, 2010 at 6:59 pm

  Să ştii că şi eu m-am gândit de multe ori la chestiile astea. Sunt femei ce nu mai au atâta grijă de ele ca înainte de a se căsători. Şi bărbatul se conformează dar se simte atras de o femeie mai frumoasă, mai aranjată, etc.

  Mai sunt şi femei preocupate de carieră, care uită că şi bărbatul are nevoie de atenţie, timp petrecut împreună, pasiune şi toate cele.

  Odată respinşi, se uită în altă parte.

  E complex subiectul..bărbaţii sunt mai zburdalnici decât femeile. Bărbaţii vor sex de-o noapte, femeile dragoste de-o viaţă.

 • Reply
  trifoi
  15 May, 2010 at 2:59 pm

  Poate sunt eu mai naiva, dar ma gandesc ca un barbat isi va pierde interesul in femeia lui din punct de vedere fizic abia atunci cand si-l va pierde din punct de vedere psihic.
  Problemele cu capul ne uratesc. Neglijenta, detasarea, minciuna… Asa vad eu lucrurile…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.