Povești inspirate din fapte reale și trăiri imaginare

Da, deci nu…

Puține ore dormite.
Și cele dormite au fost sufocante și mai mult coșmaruri semiconștiente.
Deci ziua asta se preconizează a fi una ratată din start.

Când eram into pictură shit îmi doream cu ardoare un șevalet. Când l-am primit nu l-am mai folosit… ca-n viață.

Mă demoralizează să știu (simt) că oamenii zâmbesc atunci când sufăr, când mă doare. Mă demoralizează că ei caută să mă atingă în presupusele mele puncte slabe ca să se gudure de împlinire apoi. În principiu, doza lor de răutate este mai mare decât bunăvoința mea. Nu mă dau cu curul de pământ, ci doar mă demoralizează.

Nu căuta referințe, mergi tot înainte și ia-le ca atare. Orice ți-aș spune eu e vax de doi lei cutia.

Comentariile de amor pe care le primesc mă lasă rece. Complet! Pentru că-s mici răutăți pe care am învățat cu timpul să le ignor.

Am o greață ce s-a format în urma unor imagini care nu-s ale mele, dar vin la mine. Am o greață, dar se taie. Știu, dacă viața-mi dă lămâi, le arunc în oameni! (bloody humans, cum ar zice Tim Roth în Lie to me).

În sfârșit astăzi simt împlinirea de a nu vrea absolut nimic. Și tare-i bine de partea cealaltă a baricadei. Păcat că mă ține prea puțin.

 

HugsLovePeace
>.<

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  TwiTiSh0r
  8 January, 2011 at 2:44 pm

  Cred ca n`ar mai fi oameni daca n`ar arunca cu noroiul propriilor suflete in ceilalti. Parca nu ne`am mai simti noi, astia care suntem ca niste flori murdarite de noroiul lor, fara ei. Toti avem ups and downs, important e ca atunci cand esti down sa fie cineva pe langa tine care sa`ti dea o raza de speranta. Love & hugs & more love :*

 • Reply
  Manon
  8 January, 2011 at 2:27 pm

  :-(

 • Reply
  Da, deci nu… - Ziarul toateBlogurile.ro
  8 January, 2011 at 11:30 am

  […] Da, deci nu… Sat Jan 08, 2011 12:46 pm Puține ore dormite. Și cele dormite au fost sufocante și mai mult coșmaruri semiconștiente. Deci ziua asta se preconizează a fi una ratată din start. Când eram into pictură shit îmi doream cu ardoare un șevalet. Când l-am primit nu l-am mai folosit… ca-n viață. Mă demoralizează să știu (simt) că oamenii zâmbesc atunci când […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.