Chill

Dăm două bilete duble (așa o ardem noi) celor mai devoratori dintre toți!

A crescut acest festival de a ajuns la ediția cu numărul 19 și-mi amintesc cu nostalgie cum ațipeam între reclame, acum vreo opt ani, pe treptele Sălii Polivalente c-o bere luată cu banii din bursa de student. Ehe, ce vremuri. Noaptea (Interactivă) a Devoratorilor de Publicitate, adusă în România de Dan Chișu, are ea ceva aparte… e și cool și culturală și amuzantă și hipsterească, de dinainte să fie hipster un cuvânt atât de uzitat la noi…

Afis NDP 2014
Când: 7 noiembrie, de la opt
Unde: Sala Polivalentă
Ce: 7 ore de publicitate, show muzical și un concurs pentru noile delicii Milka Tuc și Milka Lu unde puteți să vă înscrieți ideile :)

De ce?
Pentru că este un festival cu istorie de la noi, pentru că aduce pe marile ecrane reclame pe care le ratăm și e păcat să credem că în lume există doar mizerii create pentru consumatori fără creier, pentru că de fiecare dată se strâng oameni faini din domeniul creativ și nu numai, parcă vezi bucureștenii cu alți ochi și  pentru că a devenit tradiție, ce să mai?

Detalii: www.devoratori.ro
Eveniment pe Facebook

Biletele pot fi cumparate de pe pe:  Bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos.

La Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, totul este posibil! Ne vedem la Sala Polivalenta, pe 7 noiembrie!

Și pentru că irule.ro o arde cool și urban, am primit două bilete duble la acest eveniment. Ce trebuie să faceți e să dați share public fotografiei + evenimentului pe care o postez pe pagina de Facebook și tag persoanei cu care ați vrea să vedeți 7 ore de reclame. Nu e greu, nu?

Băgați mare! Pe 6 alegem câștigătorii cu random.org.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.