Urban

De ce rulează fin la Colectiv

Am fost la Înregistrat în România #3, eveniment pe care-l așteptam de vreo săptămână ca pe o supă caldă atunci când ai gripă. Nu numai că au fost trupe care-mi plac, dar s-a întâmplat și într-un loc unde mă simt eu mișto, de am rămas până la 4 dimineața pe baricade dansând.

Când a intrat Șuie pe scenă eram deja pe vibe, partea foarte faină la astfel de evenimente e că oamenii vin chitiți pe feeling-ul ăla. Așa că am fost toți pe același film. Am mai avut o chestie ca asta în Goblin în Vamă de Unu Mai când tot barul sărea pe același ritm, de parcă eram toți o mare cu valuri sincron. Revenim la Colectiv și la party-ul de aseară. După sesiunea Șuie ne-am chilluit până au urcat Golanii cu o sesiune de feelingeală și zbenguială. Ne-am ”animalizat” pe piesa asta și-am cântat pe Lonely Nights și Promises de-am răgușit. Iar pe filmul care trebuie.

1932364_799696183407280_7099298208640495357_n

Să vă zic de ce cred eu că rulează fin la Colectiv:

Colectiv e un spațiu imens și aerisit. Așa de aerisit că până și eu (om cu o groază de fobii) nu mă panichez la aglomerație. Și se respiră înăuntru, chiar dacă se pun toți pe fumat. Plusul este că pe lângă incintă ai spațiu, nene. Dacă ai o cădere sau vrei s-o arzi emo pe undeva, te poți duce să te plimbi două ture până-ți bagi mințile-n cap. Nu te știe nici vântul, nici pământul.

La baie e mereu curat. Este o doamnă care spală pe jos, pune hârtie și curăță totul de te duci cu drag. Mai ales dacă ești genul care petrece multă vreme acolo, așa ca mine aseară.

La bar nu se stă claie peste grămadă pentru că oamenii ăia rulează maxim. Și-s mișto, adică sunt energici, pe treaba lor. Să tot curgă vodka-n pahare.

Sunetul se aude fain și în interior, dar și afară pe terasă, pentru că da, stai afară, bei o bere, bagi un pai și toate bune. Ăla-i spațiu numai bun de socializat dacă ai agățat ceva fin. Și mai cool de atât e că nu trebe să te duci înapoi să-i iei un cico, au făcut bar și afară.

Ăl mai plus e masa de foosball, pasiunea mea în viață.
Ne-am jucat. Am pierdut, dar ideea e să scoți animalul din tine.
Oamenii care vin acolo sunt mișto. Sunt oameni ”spălați” cum îmi place mie să le zic. Urbani, colorați, faini și relaxați.
Se dansează până dimineața și asta-mi place de mor!
Și mă simt în siguranță. Mi-am lăsat geanta aiurea aruncată, totul ok.

unnamed

Să mai zic că fac maxim 20 de minute pe jos la pas plimbăreț de la casa mea nouă de la Unirii? Nu mai zic.

Concluzia e că ediția 3 din Înregistrat în România a fost foarte tare și abia o aștept pe a patra! Și nu numai eu, ci și toată gașca cu care-am fost :)

Foto

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.