Secvente

De ce se scutura plopii?

    Habar n-am. Orele de botanica nu au fost punctul meu forte, interes minim, precum si orele de geografie la care chiuleam in masa…ce vremuri.
    De ce aleea mea e plina de frunze moarte, de ce ma simt ca toamna, de ce vara se scurge batrana pe langa mine? Maine incepe luna august, o luna plina as zice, pacat ca entuziasmul e redus.
    Am picat in cea mai apriga nebuloasa. In loc sa ma simt mai bine o iau din ce in ce mai rau. Autosugestia nu ma ajuta. Nu-mi mai place absolut nimic. Muzica, dans, film, carte- m-am apucat sa citesc ” Paul si Virginia” din care am parcurs cateva pagini, nu-mi sta mintea la asta, iesit in oras, plimbari nocturne. Nu! Categoric nu! Nici in casa nu mi-e bine, nu-i atmosfera de camin. Aici ma afund in negura tristetii. Nu ma mai agat de absolut nimic. Nici un plan nu-mi surade, soarele parca e prea agresiv cu mine, mintea zburda pe cele mai inchise carari…Mi-am ciuruit fundul cu calciu, mi-am nenorocit mintea cu medicamente. Cine sa creada ca la 21 de ani am ajuns la antidepresive? EU???
    Eu cine sunt? Ce-mi mai place mie? Marea nu ma mai incanta…Muntele nici atat. Pat si somn. Stare acuta de oboseala. Peste 12 ore de somn.Ochi tulburi, lipsa de vlaga, palida si fara zambet. Epava. Mai grav este ca nu reusesc sub nici un chip sa-mi revin. Macar sunt constienta ca asa nu e bine. Astept sa treaca de la sine. Ma intreb ce fel de jurnalist e ala care nu-si poate dezlipi genele si cade prada unei necesitati fiziologice. Cat mi-as dori sa ma rezum la 8 ore de somn. Ma complac. Asta e! O sa ma apuc sa mazgalesc ceva.
    Nu exista nimic care sa-mi placa. Nimic! Pana si blogul il neglijez. Blogul meu iubit. Nu gasesc solutii. Viata mea e o ecuatie cu prea multe necunoscute. Ma dor plamanii. Nici dragostea nu mai are gust de cirese. Si mi-e atat de dor undeva in adancul uitat al eului trecut.
    Sunt o mica stea in cadere libera. Ma sting  pe cerul plumburiu. Vara si forfota trec nevazute.
    Si totusi…de ce se scutura plopii pe aleea mea?
 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Azul
  3 August, 2006 at 12:12 pm

  Azi am facut un pas mic amandoua… Maine va fi mai bine…

 • Reply
  nonentity
  3 August, 2006 at 1:43 am

  bucura-te, tu te-ntrebi de ce se scutura. eu ma-ntreb de ce mama ma-sii se taie! :(

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.