Din viata

De dimineți cu ceață

Noaptea trecută am visat mult. Mult de tot. Eu și-n vis mi-s pasională așa că m-am trezit cu o durere de oase de numa-numa. Și răcită și puțin nervoasă.

Eram într-un bar, dar nu știu cu cine, adică văd niște chipuri pe care atunci le cunoșteam, dar acum nu. Și apoi am rămas singură (e lait motiv la mine) și am început să mă plimb printre oameni. Un grup mare de steliști m-au luat în brațe, râdeam. Apoi am pierdut noțiunea timpului și probabil a alcoolului și am realizat că e dimineață. Am alergat la bar (ajunsesem într-altul) să-mi recuperez hainele.

Acolo la cafea erau ele, prietenele mele devenite între timp pseudo prietene (și alții) și de aici scandal. Am spus cuvântul căcat de vreo 5 ori și pișat de vreo două, în timp ce-mi susțineam cauza mergând pe stradă, ca mai apoi să merg nervos printr-un noroi, abia reușind să înfig toculețul meu în el. (toculeț?). Mi s-a zis că-s înțepată, m-a luat râsul.

Ciudat că în urma lor era și fosta mea colegă și prietenă din generală care doar ne privea cu ochii ei albaștri.

Ajunsă acasă m-au vizitat Mera și iubitul ei, dar nu singuri, ci un un bebic. Probabil era Luca, dar era mic. Și bebicul ăla vomita mult și mânca mult. Iar mama era încântată de el.

În fine, cam îmbârligată noaptea trecută.

La mulți ani, UNICA.ro!!!

HugsLovePeace
>.<

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  De dimineți cu ceață - Ziarul toateBlogurile.ro
  26 October, 2010 at 7:21 am

  […] De dimineți cu ceață Tue Oct 26, 2010 9:59 am Noaptea trecută am visat mult. Mult de tot. Eu și-n vis mi-s pasională așa că m-am trezit cu o durere de oase de numa-numa. Și răcită și puțin nervoasă. Eram într-un bar, dar nu știu cu cine, adică văd niște chipuri pe care atunci le cunoșteam, dar acum nu. Și apoi am rămas singură (e […] […]

 • Reply
  Evergreen
  26 October, 2010 at 7:10 am

  multumesc frumos :) Imi place melodia…

 • Reply
  isis
  26 October, 2010 at 7:08 am

  http://www.youtube.com/watch?v=SHoHIL2ABVQ&ob=av2e

  Va fi o zi foarte frumoasa! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.