Din viata

De după nefiltrate

E clar, nefiltrata e mai bună.  Oktoberfest are muzică bună și barman drăguț. Drăguță e și iubita care stă în fața barului și-i trimite bezele. Drăguță și eu care m-am zgâit la el până nu mi s-a mai părut așa interesant.

El Comandante sucks. Bagă muzică prea veche, parcă să ne lezeze cultura și mișcările trupești. Fetele au decolteuri aaadânci și tocuri. Băieții dansează pe la spatele fetelor și se lasă în jos odată cu ele. Și se sărută. Și nu e nimeni beat. Bla blah. Și e 10 lei intrarea fără să-ți dea un cico. L-am rugat pe dj de două ori să bage prodigy. N-a dus mai mult de stop the rock. Unkle nici atât. În fine, pace tuturor.

Dacă ați văzut o roșcată care întreba de marijuana să știți că nu era pentru mine.  

Am fost flatată aseară când mi s-au propus tot felul de chestii cam porn despre care nu pot să scriu aici pentru că mă citesc și oameni decenți și nu vreau să le stric o sâmbătă mișto. În fine, mă iubește femeile și-mi place asta. Mai ales că am mai zis, mi-e mai ușor să agăț femei decât bărbați.

Aseară cu noi, trei gagici cu chef de viață și discuții porn, a stat și un tip. I-a plăcut atât de mult încât a întârziat la o întâlnire. O tot aburea pe tipă că nu știu pe unde e prins.
Era prins în mirajul a trei femei care vorbeau despre … cu o dezinvoltură nemaipomenită, dar care sunt femei cuminți, gingașe, calde, fidele și care ar găti cina bărbatului iubit apoi ar face dragoste cu el pe un covor de petale de trandafiri (cumpărați de ea din salariul propriu) si apoi i-ar da o bere, i-ar muta canalul pe sport.ro să vadă cururi și țâțe și i-ar masa picioarele.

We talk sex too much.

Mă dor oasele, mușchii, picioarele, spatele, coapsele, fesele. Toate. Ieri am dat verificare la sport. Și n-a fost teză scrisă.

Am lungit-o eu ce am lungit-o, dar am de scris niște teme.
So, tai tai, pah pah.

Cam asta e starea mea:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=au5sadJFSYk]

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  INTJ
  30 January, 2011 at 11:54 pm

  pink Did? daca da: si mie mi-e dor de ea.

  pe vremea cand eram la scoala germana, (deseori) mi se reprosa ca gandesc in romana si, in momentul cand vorbesc, traduc in germana. n-am reusit niciodata sa gandesc in germana … da’ (recunosc ca) anii de contact permanent cu engleza m-au corupt partial. eh, asta e, vorba ta “suntem cu totii defecti” (intr-un fel sau altul). :)

 • Reply
  Evergreen
  30 January, 2011 at 2:30 pm

  :* Diiiiid – mi-era dor de tine

  Rux – in my humble opinion, iata.

 • Reply
  Rux
  29 January, 2011 at 11:12 pm

  Nici eu :)) de cand vreau sa afluuu… :P

 • Reply
  Evergreen
  29 January, 2011 at 9:36 pm

  imho??? :))) nu știu ce înseamnă…

 • Reply
  INTJ
  29 January, 2011 at 9:32 pm

  e typo pentru “imho” … ca-n timp ce scriam s-a gasit un “hacker” sa faca pe smecheru’ si mi-a distras atentia.

 • Reply
  Evergreen
  29 January, 2011 at 9:28 pm

  ihmo? ce e asta?

 • Reply
  INTJ
  29 January, 2011 at 5:21 pm

  1. orice poate si ihmo trebuie discutat
  2. daca dupa discutie nu urmeaza actiune (indiferent de forma), efectul discutiei e intotdeauna negativ
  3. punctele 1 si 2 sunt idei generale cu aplicabilitate larga

 • Reply
  De după nefiltrate - Ziarul toateBlogurile.ro
  29 January, 2011 at 11:35 am

  […] De după nefiltrate Sat Jan 29, 2011 12:39 pm E clar, nefiltrata e mai bună.  Oktoberfest are muzică bună și barman drăguț. Drăguță e și iubita care stă în fața barului și-i trimite bezele. Drăguță și eu care m-am zgâit la el până nu mi s-a mai părut așa interesant. El Comandante sucks. Bagă muzică prea veche, parcă să ne lezeze cultura și mișcările […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.