Secvente

De după o altă noapte aproape albă

M-am zvârcolit în pat până am ajuns cu capul sub pernă și pe diagonala patului. M-au durut bucăți din corp toată noaptea, când coloana, când gâtul, când o mână, când urechea… Și m-am tot învârtit.

Desigur că motivul pentru această noapte albă-transparentă nu au fost câtuși de puțin durerile, dar am cititori inteligenți și se prind ei cum stă treaba.

Uneori mă ia o senzație de greață. Așa reacționez eu la un impact emoțional puternic sau la scrisori venite din te miri ce cotlon menite să mă lumineze, dar ele nu fac decât să mă întunece. Și colac peste pupăză trebuie să fie citite acum, indiferent dacă cititorul are ochelarii la el sau nu. Trag aer în piept și închid ușa, trag obloanele și beau încă un ceai.

Eu sunt cine sunt și o s-o fac în felul meu și cu asta îmi mai iau un adio.
Cred că până în decembrie o să ne mai numărăm foarte puțini, dar nu-i bai, nu-i așa?
Tot am senzația că cineva acolo sus mă iubește indiferent și nu mă lasă.

 

 

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

  • De după o altă noapte aproape albă - Ziarul toateBlogurile.ro
    15 November, 2010 at 7:06 am

    […] De după o altă noapte aproape albă Mon Nov 15, 2010 8:58 am M-am zvârcolit în pat până am ajuns cu capul sub pernă și pe diagonala patului. M-au durut bucăți din corp toată noaptea, când coloana, când gâtul, când o mână, când urechea… Și m-am tot învârtit. Desigur că motivul pentru această noapte albă-transparentă nu au fost câtuși de puțin durerile, dar am cititori inteligenți și se […] […]