Ca-n viață, ca-n filme

de pe la teve

Două chestii care mă scot din minţi:

1. Subtitrările.
Ştiţi filmele alea poliţiste unde are loc şi un proces. Ştiţi momentul în care se ridică un membru al juriului să spună sentinţa. Şi mai ştiţi că între cuvîntul decisiv (vinovat sau nevinovat) şi restul frazei se face o pauză de o secundă pentru suspans. Ei bine, aici nu! Aici îţi scrie înainte de replică, chit că ştii cum se termină filmul. Îmi vine să închid ochii cînd ştiu că se dă un răspuns pt că nu se respectă secunda aia.

2. Cappy toată freaking portocala
Reclama cu mama care-l cheamă pe Matei să-şi bea sucul după care devine expertă în kung fu fighting cu portocala şi la final zîmbeşte angelic mă înspăimîntă. E şocantă. Şi da, şi-au atins scopul, mi-a rămas în creier, dar n-o să iau niciodată acel suc. Mai bine-mi iau un kil de portocale şi le storc cu mînuţa mea, fără flic flacuri sau zorro stuff. Nu pe bune, nu vă e frică de mama aia? Mie mi-e frică de ea, poate de aia şi intră copilul ăla aşa timid.

Mnah, am mai pierdut o zi din viaţa mea, dar măcar Jules a încheiat şcoala cu licenţă cu tot, Dei a terminat şi ea (8.49 cu toate emoţiile din lume), pe Maria încercăm s-o convingem să facă doctoratul pentru cei 2000 de lei pe care-i dă statul şi Cory mă susţine în idee si face planuri de mare. Amalia se bucură de vremea din Anglia şi Luy e cuminte (şocant!) acasă în Polonia. Sorela mai are puţin şi pleacă în Vegas, Ralu iar pleacă din Bucureşti, Alexa a depăşit depresia şi şi-a găsit cuvintele.

A mai rămas careva neidentificat?

Promit să mă adun şi să schimb lumea.

>.<

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  ama
  14 July, 2010 at 8:27 am

  ;) Am auzit de July! Ce ma bucur pt ea! Dau un mail acum …… de la mine , pentru fetele mele, vedetele anului 2010′.

 • Reply
  Sim
  13 July, 2010 at 8:06 pm

  De ce nu urmaresti fara subtitrare?

 • Reply
  Tudor
  13 July, 2010 at 7:09 pm

  E dificil sa faci subtitrarea cum spui tu. Asta pentru ca se face pe timpi, iar timpii sunt pusi de fiecare data cand deschide cineva gura sa vorbeasca. Nu urmareste nimeni subiectul filmului cand pune timpii, sa pastreze suspansul :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.