Confesiuni

Dear Hector,

It is me again… you’re true worshiper. You’re empty. Why?

Mâna stângă e anchilozată, dar ea nu știe de ce, eu nici atât. Obrazul drept e ars de soare, dar soarele e tămăduitor, lasă-l să mă îmbăieze. Tu zâmbești frumos, infantil. Mi-ești drag. Auzi Hector, mi-e drag!

Dragă H., în viața mea nu s-au petrecut prea multe, dar te pun la curent că așa e frumos, nu? Ascult o piesă pe repeat și-mi dau seama că oamenii-s inutili în felul lor și vorba aia cu umbră pământului degeaba, se aplică în cele mai multe dintre cazuri.

Am ajuns la concluzia că pot să ignor oamenii proști și că nu mă deranjează cu nimic, atâta timp cât nu-s fuduli cu prostia lor. Dar știi cum se zice cu prostul nu e prost destul până nu e și fudul, deci ignoranța mea nu valorează doi lei.

Și mi-am dat seama că nu-mi plac oamenii care strâmbă din nas la alți oameni doar pentru că n-au văzut un anume film sau pentru că ascultă alt gen de muzică decât cel pe care-l cred ei că e cool. Nu mai judec oamenii după felul în care se îmbracă, vorbesc sau după genul de muzică pe care-l poastează pe fb. Și nici după filmele pe care le văd sau stațiunea în care își petrec vacanțele. Îi iau după cum îi simt și nu contează că dau din cur pe manele sau se urcă pe mese în cluburi de fițe, dacă oamenii ăia-mi sunt aproape de suflet, îi vreau!

Dragul meu, n-am mai stat de multă vreme amândoi, dar sunt mereu pe fugă și asta mă face fericită. Fac iar bagaje, lucrul pe care-l detest cel mai mult. Și iar plec. Și iar mă întorc. Și se zvonește că iar o să plec pe la o mare. Și că iar o să mă întorc… și tot așa, dar mă știi, drumul e viața mea!

În rest, dacă te întrebi despre don juanul care se perinda prin visele mele, ei bine s-a dus. Și dus a fost! Dar nu mă pune să-ți spun ce am învățat din lecția asta că nu am chef. Fii fără grijă că am învățat suficient cât să mă fofilez delicat când mi se mai invește ocazia.

Iubitule, mi-e somn. Și mă lungesc cu scrisoarea asta pentru că mi-e urât să mă apuc de bagaje. Aș putea să dorm și să fac asta mâine dimineață. Ceea ce am să și fac, după ce mai împletesc două rânduri la viitoarele jambiere și după ce mă mai întâlnesc nițel cu Charlie.

În rest? Ție cum îți merge? Te plictisești în dulap? Tu singur singurel? Îți promit că după ce mă liniștesc, reluăm relația. Și mie-mi lipsești.

HugsLovePeace
>.<

 Foto

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ben
    26 August, 2011 at 10:33 am

    lipsește un pahar…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.