Chill

Despre atunci când îți place de un tip și o iei razna

Am admirat cu ceva invidie persoanele alea care se îndrăgostesc, dar rămân raționale și calme, ba chiar au capacitatea de analiză. Am avut mereu senzația că sunt foarte mature și că au o inteligență emoțională pe care orice om șutuit de câteva ori și-ar dori s-o aibă, dar pe care nu o are.

Îți place de unul și s-ar putea să te placă și el, te-a întrebat ceva lipsit de imporanță, gen unde e buda în barul ăsta și tu crezi că a folosit o metaforă despre căutarea sufletului pereche. Sună stupid, dar cu toții o facem! Acesta e momentul zero în care decizi s-o iei calm și rațional sau să faci cum faci de obicei… și, după o scurtă, dar foarte scurtă pauză de gândire, începe să se dezlănțuie iadul…

you-said-i-like-you-gif

Foto

De la a-ți place de cineva și la a avea fantezii este un pas foarte, dar foarte mic. Dacă-l faci o să urmeze perioada aia cu băute, cu senzația că te-ai îndrăgostit, cu stalk-uit pe facebook (slavă cerului că nu mai pândești pe la balcoane în frig) și pe toate paginile sale. Dai cu google și te împrietenești cu prietenii lui, obișnuiți deja cu femei nebune ca tine. Hah!

Relationship-or-stalking

 Foto

Ieși cu prietenii tăi care nu prea înțeleg care e treaba cu tine și cu tipul ăsta. Le povestești despre cât de minunat e, câte calități are, cât ai vrea să fii cu el… le spui despre jocul vostru, despre flirtul cu el când te-a întrebat de budă, despre rapiditatea cu care ți-a răspuns la friend request și  like-ul la poza aia cu tine, când porți bluza mov și tocuri și ești fiță.  Îi obligi să meargă în clubul obscur unde a pus x că merge, te fâțâi pe acolo și nimic. Țeapă. Și când prietenii încep să strâmbe din nas și să-ți atragă atenția că o cam iei razna, joci cartea cealaltă.

tumblr_lv5mc1oxdl1qmfrg3

Foto

Pe lângă toate astea începi să-i cunoști din poze trecutul și să-i afli viitorul din astre. Asculți muzica pe care o postează el, visezi la voi doi, pui poze cu tine în speranța că o să-ți dea un like, mergi unde crezi că merge și îți bate inima îngrozitor, ești conștientă cumva că ești razna, dar nu contează. Te-ai îndrăgostit și cam despre asta e vorba. Ajungi să faci lucrurile pe care le criticai la alte femei, să fii disperată și depresivă, să te pierzi cu totul în povestea asta…

Squidward_depressed

Foto

După care trec vreo două luni și te invită omul la cafea. În astea două luni ai consumat și relația și despărțirea și ai trecut prin toate stările iadului, iar acum ai decis să mergi înainte și să-l lași în plata domnului. Îți scrie pe net ceva drăguț și atunci explodezi și îi trimiți o povestioară din care reiese cât de bou a fost și cât de orb și ignorant și cât ai suferit tu din cauza asta, că iubirea, că dragostea-n doi, pe muzica ta, că finalul fericit și prinții și draci să-l ia! Și la fel și pentru prietenii lui, golanii naibii (care te-au banat că devenisei o obsedată) să nu aibă noroc de femei mișto, never ever!

Iar el…

original

Foto

Peste 10 ani, dacă nu te relaxezi puțin

Corpse-Bride-GIF-corpse-bride-25437638-500-242

Foto

Cu bine,

evergreen

Foto

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Când apare un băiat și dispare din viața mea: cu explicații gif | Evergreen
  20 November, 2014 at 9:23 am

  […] multe din astea: Viața mea în gif-uri Despre momentul când îți place un tip Momentul când […]

 • Reply
  Lore
  16 April, 2014 at 3:58 pm

  Cât adevăr într-un singur articol!!! :)))) daaa.
  mi-a plăcut mult:).

  • Reply
   Evergreen
   17 April, 2014 at 6:59 am

   Mă bucură acest lucru :)

 • Reply
  Andreea D
  2 February, 2014 at 10:08 pm

  That’s so me! :)) Am citit de placere postarea asta pentru a 3 a oara. :)

  • Reply
   Evergreen
   4 February, 2014 at 7:12 pm

   Hahaha. Ma bucur :)

 • Reply
  Despre atunci când îți place de un tip și o iei razna | OnlineReport.ro
  29 November, 2013 at 3:33 pm

  […] Îți place de unul și s-ar putea să te placă și el, te-a întrebat ceva lipsit de imporanță, gen unde e buda în barul ăsta și tu crezi că a folosit o metaforă despre căutarea sufletului pereche. Sună stupid, dar cu toții o facem! Acesta e momentul zero în care decizi s-o iei calm și rațional sau să faci cum faci de obicei… și, după o scurtă, dar foarte scurtă pauză de gândire, începe să se dezlănțuie iadul… Citește continuarea […]

 • Reply
  Eu… poveste în gif-uri | Evergreen
  26 November, 2013 at 9:33 pm

  […] *pentru alte momente comice marca Evergreen, aici *_* pentru alte gif-uri, aici […]

 • Reply
  Mucegai
  26 October, 2013 at 9:40 am

  La naiba, asa sunt fetele pe interior?!

 • Reply
  Mucegai
  25 October, 2013 at 5:39 pm

  Deci e adevarat ca mai nou relatiile se consuma pe net. Dar chiar sa-i dai papucii pe care niciodata nu ia avut nici unul din voi e prea mult. Chiar asa, pe feisbuc sunt poze cu papuci?!

  • Reply
   Evergreen
   25 October, 2013 at 6:46 pm

   Eh, nu chiar pe net, dar mai mult in mintile oamenilor si in ce ar fi putut sa fie… sunt poze cu papuci, dar faci unele originale :))

 • Reply
  boemul
  25 October, 2013 at 6:31 am

  de-acum înainte o să tooot întreb tipe drăguţe prin baruri unde e buda :)

  • Reply
   Evergreen
   25 October, 2013 at 6:46 pm

   sper sa-ti si iasa :))

 • Reply
  dan
  24 October, 2013 at 2:38 pm

  nu stiu daca am invatat ceva :)))…..dar atunci cand imi place cineva am o constanta de a da in bara demna de o cauza mai buna….:)))

  • Reply
   Evergreen
   24 October, 2013 at 4:02 pm

   nu am inteles cu demna de o cauza mai buna. cu datul in bara, cred ca ne si setam noi aiurea :)) daca viitoare cand mai apare cineva placubil, apeleaza la prietenele tale :P

 • Reply
  Nu mai am țigări
  24 October, 2013 at 10:32 am

  Când îmi place de o tipă nu iese cu niciun rezultat. Când unei tipe îi place de mine, sunt ca o căprioară orbită de faruri de xenon, nu știu ce să fac și capitulez. Salut, toate relațiile din viața mea, până acum! Dar a fost distractiv, până n-a mai fost.

  • Reply
   Evergreen
   24 October, 2013 at 1:08 pm

   Sper sa mai fie!

 • Reply
  dan
  24 October, 2013 at 8:37 am

  Si noi suntem fraieri si orbi de cele mai multe ori si nu vedem ce avem in fata noastra….si ne trezim intr-o dimineata dupa 2 luni si ne dam seama cat de dobitoci sutem si how bad we screwed up…..been there, done that

  • Reply
   Evergreen
   24 October, 2013 at 8:53 am

   Well… sper ca ai invatat ceva din asta :)

  • Reply
   lorelei34
   30 December, 2013 at 4:25 pm

   DA, DA,DA… Exact asa sunteti!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.