Confesiuni

Despre căutări și despre nestatornicia sufletului, aniversări și gânduri

Am acceptat că nu iau de la alții și pun la mine, ci acest mine este al meu, pur și cât mai puțin influențat. Mă uit la oameni, la pozele lor, la viețile lor și le vreau ale mele. Le-am vrut. Până alaltăieri când am realizat că, deși îmi plac enorm fetele pline de tatuaje și pierce-uri, fetele libertine cu un anume stil, fetele care au poze dubioase pe net sau care se comportă ciudat, nu sunt așa pentru că nu mă reprezintă… eu sunt eu, sunt unică și absolută și cine sunt, eu cu gândurile, hainele, tipologia și structura chipului și corpului, sunt Rox și nimeni mai e ca mine și eu nu mai sunt ca nimeni. E minunat.

rox evergreen andrei

Am scris două articole dragi mie pentru Mediascop: Cronică Gravity și Interviu cu Olimpia Melinte. Mă bucură acest lucru pentru că e un pas înainte în căutările mele. Sunt în căutare de joburi de redactor online foarte part-time. Să scriu 5 articole/săptămână e foarte suficient.

Am împlinit o lună și zece zile la noul meu job la Lugera The People Republic și chiar dacă îmi este uneori dificil să fac față, sunt fericită că lucrez aici. Viața în corporație nu e o dramă așa cum îmi închipuiam, ba chiar îmi oferă o siguranță de care am nevoie… și o satisfacție pe termen lung. Sincer, această semi-reprofilare (muncă de content management, PR și comunicare și niște marketing) mă ajută în evoluția mea. Mă fascinează provocările și mereu am vrut să excelez în orice domeniu aș fi, așa că învăț, citesc și cu timpul sper să pot să merg și la traininguri de Social Media sau specializate pe zona asta… e o lume nouă, dar mă atrage.

În timpul liber rămas încerc să mă ocup de iubirea mea: filmul. Scriu scenarii, trimit About Love (încă în stadiu de draft) la festivaluri, trimit aplicații pentru workshop-uri (țineți pumnii strânși pentru Berlinale TC) și merg la filmări. Azi mergem la Patria să filmăm un spot fain pentru NDP, împreună cu Diud Film (ca o familie pentru mine) și prietenii mei. Abia aștept să vă arăt ce iese.

Am trei scenarii în lucru, pe unul aș vrea să-l filmăm cât mai curând. Dar mai avem nevoie de niște peliculă. Ca să scriu am nevoie să-mi adun gândurile, dar ele se împrăștie în bătaia vântului… a venit toamna, e perfectă

Ieri am alergat în IOR și am simțit că trăiesc secvențele din filme. Într-o atmosferă de vis, soare, culori de toamnă, un parc aproape pustiu… muzică în căști, efort, eliberare…

Într-o lume paralelă cu toate cele de mai sus încerc să mai dezvolt un proiect, unul drag mie tare! Sper să și reușesc și să vină aproape de mine niște super oameni de care m-am îndrăgostit iremediabil. Și împreună să facem frumos, să schimbăm lumea în bine și să excelăm.

Iar într-o lume complet realistă mai caut un job, preferabil part-time (de acasă). Pentru că pentru a supraviețui într-o urbe plină de evenimente și cerințe, am nevoie de bani. Și banii îmi condiționează anumite acțiuni și pentru a mă simți complet liberă în alegeri, aș vrea să-i am. Și de asemenea, să nu (mai) simt că am terminat 2 facultăți, am lucrat într-o mulțime de domenii și n-am realizat nimic fizic, material. Dar mă salvează gândul că-s o fire pasională  și că a primat întodeauna asta.

Am planuri din alea de om serios cu mașină și casă. Într-un viitor. Sper eu să fie și destul de apropiat.

Rămâne nebifată iubirea. Mă întreabă prietenii cum stau cu dragostea? Ouf, Doamne. Nu stau în niciun fel, o analizez în absență. Nu o mai caut. M-am potolit… într-o oarecare măsură. Poate pentru că mai simt nevoia să copilăresc sau o aștept să mă surprindă. Sau poate e momentul carierei mele, momentul meu de descoperire a cine sunt, ce caut aici, ce vreau de la viață și încotro mă îndrept.

Am simțit să subliniez gânduri ca să capete sens. Să le notez în jurnal, să rămână veșnic întipărite pe-o foaie albă, virtuală. Să știu momentul când m-am descoperit aici și nu în alții. Când am înțeles că schimbările pornesc din exterior și influențează exteriorul, că viețile altora (care mi se pal cool) nu mi s-ar potrivi mie. Când am decis să mă las purtată de mine și să trăiesc!

Și să vă anunț că-s în căutare de joburi. Că-mi place să scriu, să fiu neconvențională, să ies din zona de confort și să câștig bani. Îmi place să fiu pe platourile de filmare, să scriu sau să organizez chestii. Îmi place să mă simt vie!

Cu bine,

evergreen

Foto

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.