Confesiuni

Despre cum nu știu…

Amorurile fine-s bune la gust. Și alea brutale, pasionale, dure au farmecul lor, dar cele fine-s… elegante. Au un stil anume și-o aromă dulce-acrișoară de parcă ai pune pe limbă mirosul de tei. Sau le valorific eu ciudat. Le dau forme și definiții ca să le pot așeza în sertare cu etichetă. Nu știu de ce simt nevoia să am o ordine până și în sentimente cum nu știu de ce te vreau, când nu știu nici măcar dacă te-aș putea primi. De ce?

Nu știu! Nu am o explicație logică, dar se spune (Anette spune) că îndrăgostirea nu are logică. Degeaba încerc să-mi explic că e absurd și ciudat, la nivel de polemică e simplu, când nivelul urcă, se inundă toate cuvintele. Se îneacă și nu rămâne decât starea. Starea aia pe care încerc s-o evit și pe care totodată o caut. De ce?

Nu știu! O am în gene. O am în mine. E nevoia acută de a avea. O nevoie care mă înspăimântă totuși, pentru că firea mea nu se prea potrivește… E nevoie de căutări, e nevoie de spațiul de confort și de timp. Dar eu sunt supărată pe timp și am senzația că nu-l mai am.

Îmi port în cârcă istoriile.

După toate încasate nu mai am răbdare și elan să lupt tot eu. Să cuceresc. Să caut. Să tânjesc. Obosesc repede și mă închei la șireturi. Ca să mă car. Dar am obosit să mă tot car, undeva parcă aș vrea să rămân. Lala îmi zice să ies cu oameni noi. Că am nevoie de figuri noi care să-mi distragă atenția și oameni pe care să-i cunosc și de la care să învăț. Dar nu mai am aceeași deschidere spre ei. Și o să pot să fac asta din ce în ce mai puțin.

I am gonna find myself the man of my life. Someday. If not, there are always a few cats to feed.

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Aliceee Traveler
  2 July, 2011 at 7:36 am

  Stai linistita il vei gasi pe cel potrivirt curand! Nu lasa baietii sa le fuga o fata asa sensibila ca tine!
  Sa ai un weekend placut

 • Reply
  ben
  1 July, 2011 at 6:39 am

  Hai, mai zâmbește și tu! Uite;
  – Ba, Gheo, am fost in Turcia la all inclusive, exceptional: mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux mare.
  Da’ sa vezi ce faza patesc: ma duc intr-o dimineata la micul dejun, Maria mea ramane in camera.
  Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie si aflu ca e in camera la Antonio Banderas.
  Ma duc acolo, bat la usa, deschide Antonio.
  Antonio, barbat bine: inalt, frumos, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta.
  Cand colo, iese Maria mea dezbracata din baie!
  Cu tatzele vai mama ei, curu’ lasat, cearcane ……. ba, mi-a fost o rusine de omul ala …

  – No numa’ bine, Evergreen!

 • Reply
  sitebrasov
  30 June, 2011 at 4:12 pm

  Vreti ca blogul dumneavoastra sa arate mai bine si sa atraga mai multi cititori? Nimic mai simplu. In mai putin de doua saptamani veti avea un site la cheie. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mail la: site_brasov@yahoo.com si sa ne spuneti ce fel de asteptari aveti. De restul ne ocupam noi!

 • Reply
  Zna
  30 June, 2011 at 2:33 pm

  am acelasi plan ca al tau, dar nu mai mult de 3 pisici :)

 • Reply
  INTJ
  29 June, 2011 at 9:07 pm

  nevoiea acuta de a avea ce? ce ai cand esti iubit/iubita? eu zic ca n-ai nimic … doar primesti … nu ai pentru ca timpul nu sta pe loc si iubirea nu-i ceva material.

 • Reply
  Evergreen
  29 June, 2011 at 4:15 pm

  Mada – :) abia astept sa ajung

 • Reply
  Mădă`
  29 June, 2011 at 2:47 pm

  Evergreen mă bucur că ai început în forța vacanţa asta, la mare. Şi trebuie să spun că Anette are mare dreptate. Când e sa fie ‘îndrăgosteală’, e cu orice preț și mai presus de multe raționamente.

 • Reply
  Evergreen
  29 June, 2011 at 1:09 pm

  Hei, pai, mna… sentimentele nu au sex. nu? multumesc de vizite

 • Reply
  iatagan
  29 June, 2011 at 1:08 pm

  hei,
  doua bloguri citesc din cand in cand, al tau si inca unul si pot spune ca in al tau ma regasesc mai mult (desi sunt baiat). Felicitari ca esti sincera, imi place cum scrii

 • Reply
  Evergreen
  29 June, 2011 at 1:04 pm

  Hei Ada, ma intorc de la mare si iesim :)

 • Reply
  Ada
  29 June, 2011 at 1:03 pm

  eu zic sa nu cauti neaparat ceva…ceva, la cineva, poti lua lucrurile ca atare si da! … Lala are dreptate, cunoaste oameni noi, de ce nu? :P
  …apropos’ sa nu uiti de cafeaua aia cu mine! :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.