Secvente

Despre cum s-au aliniat planetele

Scriam acum ceva vreme că sunt în căutare de soluții. Și ceva vreme mai târziu iată-mă tastând cu un zâmbet cât soarele, că s-au aliniat planetele și am reușit să obțin ajutor pentru călătoria mea.

În primul rând, am primit sponsorizare de la Abis pentru un telecine HD, la care lucrăm de zor. Apoi, în urma like-urilor, share-urilor și discuțiilor virtuale am făcut un cont de paypal, iar până astăzi am strâns 88.69 Euro.

Zilele trecute m-a sunat Cristina Jacob de la Zazu Film care a aflat despre mine de la un poet din New York (uaaaa) și care a vrut să mă cunoască.

Azi mi-a spus zâmbind că mă ajută cu plata biletului de avion. (double uaaa). Din banii din cont pot să achit participation fee-ul de 100 de euro, iar restul, banii de buzunar, îi strâng până în octombrie.

Deci pe 2 mă urc în avion și traversez oceanul ca să particip la Talent Lab și ca să văd Tati proiectat într-o competiție internațională, Golden Egg.

Și acum urmează să vă mulțumesc pentru absolut tot. Pentru share, like, susținere, bani, gânduri bune, telefoane, cuvinte de capulsusosăfiebine. Fiecare gest în parte a însemnat și înseamnă enorm, aproape supraomenesc. Sunt buimacă, mi se întâmplă o mulțime de lucruri faine și parcă-s din alt film. Unul bun, de data asta.

Mulțumesc vouă și universului că pot să tastez cuvintele astea acum.

LoveHugsPeace
>.<

Foto

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  un cetatean
  24 August, 2012 at 10:36 am

  esti atat de penibila…

  • Reply
   Evergreen
   24 August, 2012 at 9:24 pm

   Draga cetateanule, initial am vrut sa te ignor pentru ca am considerat ca asta e o rautate. Dar m-am gandit la cuvintele tale pentru ca am vrut sa inteleg mai mult de atat. Asa ca spune-mi, te rog, ce te face sa gandesti asa despre mine…

 • Reply
  did
  20 August, 2012 at 7:19 pm

  ok bravo bine ca ai reusit

 • Reply
  Maria
  20 August, 2012 at 7:07 pm

  Ma bucur tare mult. Multa multa bafta acolo si toate bune si pe viitor. inspiratie si ganduri bune sa ai incat sa ai de unde da si la altii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.