Urban

Despre cum să vă dați în dragostea lui

Vă mărturisesc cu mâna pe timpan că ascult și muzică proastă. Ba chiar comercială, cum e Nicolas Jaar cu Mi Mujer. Plăceri vinovate, am putea spune. Am ascultat chiar pohui, piesa aia cu Inna. Și mi-a plăcut s-o reproduc în stilul meu, că avea un mesaj al ei și cu moldoveneasca aia… mi-a plăcut și remake-ul fun uncui.

Mă emoționează și Rihanna uneori. Că are ea așa un fel de-a zice chestii și eu un mood din ăla de-mi vine să plâng în pernă. Bon, deci ca și concluzie, ascult muzică pe are o consider bună, dar și muzică de o calitate mai slabă de care-s conștientă, dar pe o care o accept pentru că mă face să mă simt bine.

De aici până a mă face să vreau să mă arunc din avion fără parașută, e ceva drum de străbătut. Am făcut mișto de vara nu dorm, până mi s-a făcut lehamite. Am făcut mișto de stinge lumina, arată-mi calea (what?), de eu și iarna sunt pe val și de indiferent va fi bine (sau care o fi versul), de bărbatul care nu știe ce să facă lângă Anda în pat. Mă rog, ne adaptăm și noi situațiilor, râdem, glumim, dar trebuie să ne astupăm urechile.

Despre muzica romaneasca

Am râs și am glumit pe seama multor versuri, dar ultima ispravă semnată artistul autohton connect-r este mai presus de orice formă de glumă. Inițial am zis că e la mișto, că ne hăhăim auditiv, că e vară și ne doare la pix. Dar nu e așa. E chiar pe bune, cineva a scos o piesă care se numește mai dă-te-n dragostea mea (mulțumesc că e scris corect dă-te-n) și are peste un milion de view-uri pe youtube. Piesa a fost lansată în data de 30 aprilie 2013.  Această piesă rimează cu vedeta mea de cinema, dar asta e o variațiune pe aceeași temă.

Pe lângă versurile cretine, scrie pe budă fără niciun efort mental, acest connect-r are o problemă în pronunțarea cuvintelor, deși el nu e venit din străinătate, ci e născut în București, conform cu biografia publicată pe site-ul său. Nu poate să încheie cuvintele și mai are o problemă în pronunțarea literei ”r”. El se numește conecta’.

Mă rog, omul scoate ce le place (la public). Pa la li la! Uite, am făcut o rimă, facem o piesă? Publicul român, needucat în ceea ce privește muzica, înghite tot fără să se întrebe ce vrea să zică, unde vrea să ajungă sau care e motivul pentru care cineva transmite acest mesaj. Zăngăne ceva, are vibe bun, te face să vrei să miști din șolduri? Aia e! Piesa anului. Aici mă refer la publicul român ascultător de connect-r și alți ”artiști” de gen.

Pe lângă piesa anului pe youtube, nici radiourile nu se chinuie să schimbe ceva. Cu cât e mai comercial și cu cât e mai stupid, cu atât e mai difuzat pe posturi. Ca să fie omul spălat bine pe creier. Țâțe, buci, bani, mare, soare, picioare. Pam Pam!

N-o să pun link spre piesă. Că-s a dracului și nu vreau să-i adaug view-uri. Că știu oameni faini care se chinuie și fac muzică faină și au 1000 de view-uri pe youtube și nu-i difuzează nici tata. Și mă oftică asta. Dar nu am ce face, m-am obișnuit. O să scriu despre ei pe blog și o să postez și eu pe net. Doar că presimt că mesajul meu ajunge la cei care deja știu ce e muzica bună și nu ascultă mizerii.

Aștept cu nerăbdare următorea piesă care probibil de va numo: să-mi sugi inima…

Cu bine,

Foto

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  lorelei34
  3 January, 2014 at 9:42 pm

  :)))) Imi pare rau doar ca n-am citit mai repede articolul… pana sa ma “turbeze” toata vara melodia asta pe la piscine!!!
  Hai ca POHUI nu-i chiar rea!!! :)))

 • Reply
  Radu
  11 May, 2013 at 5:32 am

  :)) Interesant !..

 • Reply
  Creve
  10 May, 2013 at 8:01 pm

  Ce mi se pare mie grotesc la melodia asta, e că de fapt titlul e cam cu altă tentă mult mai obscenă. Poate fi interpretată …

 • Reply
  Lavinia
  9 May, 2013 at 2:11 pm

  N-ai pus link dar am cautat-o pe youtube. N-o stiam, in universul meu nu ajunsese inca:))) Acum stiu ce vor asculta vecinii mei toata vara, nu ma vor mai lua prin surprindere, cum au facut anul trecut cu “Vara nu dorm” :))))

  • Reply
   Evergreen
   9 May, 2013 at 2:24 pm

   Am fost cu un pas inaintea lor :)

 • Reply
  ben
  8 May, 2013 at 3:07 pm

  – ai un umor nebun, evergreenule! (pe lângă dreptate!) :)

  • Reply
   Evergreen
   9 May, 2013 at 7:45 am

   Eheeee… si-asa imi spuneau oamenii ca-s prea trista pe blog, iata-ma-s :)

 • Reply
  vasilache daniela
  8 May, 2013 at 11:20 am

  Am ras si cand am auzit melodia, folosesc titlul cand ma deranjeaza ceva pt a incerca sa inlocuiesc de fapt injuratura, dar randurile tale ma pun serios pe ganduri despre muzica actuala pe care oricum nu o agreez!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.