Secvente

Despre cum zburdă timpul pe la timpanul drept, ceaiuri şi luminiţe

Eu n-am ieşit total din atmosfera de Crăciun. Brăduţul şade în ghiveci, încă împodobit. Aştept să-l duc într-un loc frumos. Am renunţat să mai mănânc dulciuri fără oprire, poate ăsta e un semn.

MOOD: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O9BK3xcRH1g[/youtube]

Nu pot să dorm. Stau trează până spre dimineaţă şi văd filme pe bandă rulantă. Dimineaţa, desigur, nu mă pot trezi. Lăsând deoparte agitaţia interioară, care la exterior se manifestă printr-o moleşeală cronică, m-a lovit fix în gât şi-n nas o răceală din aia de început de an (iar eu mă plâng când răcesc). Ieri am zăcut, azi pare că-s mai bine. Mâine mă duc la birou, mi-am promis! Am nevoie să ies dintre cei patru pereţi şi să văd lumea, deşi mi-e tare bine la mine-n cameră… mă simt mai inspirată în confortul ăsta.

irule blog rox evergreen andrei

Timp. Somn

Am citit pe net că simptomele ar fi legate de o dereglare a ficatului. Nu mă îndoiesc, dar pun pariu că vine şi de la creier.

MOOD: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cWvK3z3u7Iw[/youtube]

Zburdă în cap mii de gânduri. Pe unele le spun cu voce tare. Duc un dialog imaginar cu diverşi oameni. Nu ştiu ce vreau de la ei, n-am nicio aşteptare, dar am lucruri să le spun. Doar să mă descarc, o formă bună de terapie. Doar că oamenii ăia sunt complet absenţi şi rămân doar… dialoguri imaginare.

rox blog andrei evergeren

Dialoguri imaginare

Accept perioada asta ca o manifestare firească a sinelui, a lumii şi a lui ianuarie. Nu mai personalizez, disper, generalizez, analizez sau exagerez starea. O las să fie. O să treacă şi nu o să-mi mai amintesc neapărat de ea. Dorm. Mă trezesc. Merg parcă plutesc. Beau ceaiuri. Mă uit la luminiţe. Mă doare urechea dreaptă. În interior. Dorm. Mă trezesc. Beau o aspirină efervescentă. Ceaiuri. Cafea. Nu mi-e foame. Zac. Îmi revin.

MOOD: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GnuL5ed4Llk[/youtube]

Cu bine,

Evergreen

Foto: favim.com

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  creve
  9 January, 2014 at 7:49 pm

  Plus de asta, trebuie să fie cineva care să se uite la filme și pentru cei care nu au timp :)) Poți să te uiți la câteva filme și pentru mine :))

  • Reply
   Evergreen
   10 January, 2014 at 8:24 am

   Ma uit, ma uit :)

 • Reply
  Evergreen
  8 January, 2014 at 10:04 am

  e, e. nu ma mai simt vinovata :)

 • Reply
  boemul
  7 January, 2014 at 2:10 pm

  păi pe stil vechi nu e Crăciunul zilele astea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.