Secvente

despre moarte

venisem cu gândul să scriu altceva, dar…

de multe ore sunt pe străzi. cu oameni. bem vin. fumăm. vorbim. pfff. cinematografia românească. pro sau contra.  aurora. huo! iubire! a fost sau n-a fost. bărbați. iubiri. viață. femei. vin. sex. vin rose. vin roșu. dezamăgiri. plouă. proiecții de filme. de ce? sud coreene. kim-ki duk. tarkovsky. nu. genialitate. pariu. street delivery. grădina verona. ce-ai mai făcut. nimic. dragoste cerebrală. tu. cam tot așa. bun.

înainte de asta o întreb azi pe maică-mea la mișto, dacă a murit vecinul de palier. maică-mea, pregătindu-se să dispară din peisaj pentru o vreme, îmi zice senină că n-a murit. ultima oară veniseră două salvări.

iau un taxi. muzică rock. fain. cobor. la câteva străzi distanță. plouă și-mi place. iau liftul. mi-e lene. cobor la trei. un nene dubios fumează o țigară lângă rocco. am senzația că vrea s-o fure. întorc capul. la ușa de lângă lift atârnă un doliu.

vecinul de palier a murit între timp. mă lovește-n plex. pentru a nu știu câta oară realizez cam unde stăm noi ca oameni în gaura asta numită viață.

oamenii mor. pur și simplu. trupul lor devine inert și rece. aproapre irecongnoscibil. după care merge sub pământ. unde e păpat de viermi și alte lighioane care mă înspăimântă. se fac pomeni. se mai aduce aminte. și cam asta a fost.

iară eu  întreb cu seriozitate, fumând și bând, dacă să trimit un nenorocit de sms sau nu? păi e drept? de ce? pentru că eu am impresia că am toată viața înainte să mă întreb dacă să-l sau nu… adevărul e că nu am. nu am nimic.

fix în momentul ăsta la 3:04 AM îmi doresc un singur lucru-n viață. viața!

hugslovepeace

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ben Ungar
  11 June, 2011 at 8:30 am

  – e plină lumea de trupuri purtătoare de suflete moarte, Evergreenule. e plină…

 • Reply
  Evergreen
  11 June, 2011 at 8:07 am

  toobored – daca :)

  Intj – cred ca fiecare cu instrumentul lui. nu-i poti da unui om care vrea polonic, lingurita… nu s-ar simti bine/confortabil. si probabil ca despre asta e vorba

 • Reply
  INTJ
  11 June, 2011 at 12:22 am

  dap … cand suntem tineri polonicul e unealta ideala … apoi descoperim lingura … si abia mult mai tarziu apreciem lingurita la adevarata ei valoare. solutii n-am nici eu … pot doar sa sugerez ca, macar for fun, sa incercati si lingurita … ca nu se stie niciodata … :)

 • Reply
  toobored
  11 June, 2011 at 12:14 am

  Daca oamenii in general ar fi preocupati mai putin de corpul lor din carne pe care il mananca viermii si ar incerca sa inteleaga cum le functioneaza creierul si eventual cum se leaga creierul de suflet ar avea un rezultat fenomenal. Daca…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.