Confesiuni

Din categoria conversaţii virtuale cu oamenii dragi mie

1. Iar nu am somn si in bezna noptii am avut un fel de mini revelatie. Motivul pt care sunt singura nu este ca-s eu vreo defecta, ci faptul ca imi pierd admiratia si respectul pentru omul ala. Atunci plec, desi mi-e nasol, nu suport compromisul. Asa e si cu prietenii, e tot o forma de iubire, doar ca nu e cu sex. Si de aia am din ce in ce mai putini… imi pierd respectul, fascinatia

Ori sunt nasoala si oamenii dispar din cauza asta
Prefer varianta A

2. sa stii ca la capitolul asta sunt. la detasare. la a intelege profund ce inseamna asta. pt ca am crezut ca am mai facut-o si m-am trezit captiva intr-o minciuna. am reusit sa fac asta cu mine, ani buni. mi se pare greu.

3. nu vreau sa stiu despre el, desi sunt curioasa… raman lucrurile pe care le stiu eu si cam atat. si da, multa vreme te-am respins pentru ca am asociat durerea mea pentru el cu tine. pentru ca imi amintesti de el. dar ma vindec incetisor… l-am iubit cumplit. multa vreme. si am fost furioasa. pe mine. pe el. dar mai ales pe mine ca am gresit rau de tot… si am inceput sa ma iert. si odata cu asta a venit si iertarea lui. si conta pentru mine mult de tot sa stie, sa stie tot, dar daca m-a cunoscut vreodata in esenta, atunci stie. daca nu, atunci nu, orice explicatie as da, nu ar ajunge acolo. asa ca… nu vreau sa stiu, nu vreau sa-i trimit niciun semnal, nu vreau decat sa ma bucur de linistea asta si de descoperirile mele.

4. atunci accepta asta despre tine. nu toti trebuie sa FIM cu cineva ca sa fim fericiti

5. nu traiesc in negare. cand o sa fie de love, o sa stiu ca am intuitie la oamenii potriviti. n-a aparut cel potrivit. astea-s teasinguri. si jocuri. si experiente. unele ma cam decimeaza, altele ma cresc. dar le accept si nu-mi fac iluzii.

ar trebui sa reiau si sa citesc toate lucrurile scrise vreodara cuiva. uneori am de invatat din ele.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Iulia
  8 February, 2014 at 8:02 pm

  Multumesc pt 3.

 • Reply
  creve
  9 January, 2014 at 7:46 pm

  Chiar așa, de ce să te scarpini dacă nu te mănâncă?

  • Reply
   Evergreen
   10 January, 2014 at 8:24 am

   Ca sa nu te plictisesti, eu stiu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.