Secvente

din nou constatări

în faţa unor oameni sunt un tiran nefericit. o superficială. un om competitiv şi rău. eu am zis că-s de căcat.ba nu, nu-s de căcat. de fapt, nu-s deloc. un om fără sentimente. un om care-şi construieşte o imagine. care vrea să fie nefericit. care nu se pune în pantofii celuilalt. care nu vrea sa facă lucruri pentru celălalt. care nu vede ansamblu, ci doar bucata ei.

eu vin şi zic. sunt de căcat azi pt că mi-am luat suficiente mui şi suficiente directe-n freză. nu-s tiran. mi se pare că-s un om hotărît care ia atitudine cînd vrea ceva. competitivă sunt în unele circumstanţe, dar nu ucid pentru asta. e vorba de ego. îl depăşesc în mare măsură. probabil că-s rea. sentimente am pentru cine vrea să le ia. unele mai puternice, altele mai puţin puternice şi tot aşa. îmi construiesc o imagine bazată pe ceea ce fac, ce cred, ce simt. nu mă ascund cînd sunt tristă şi nici cînd sunt fericită. asta mi-s. nu vrea să fiu nefericită, dar vreau întotdeauna mai mult şi fericirile mici sunt scurte. nu pot fi în fiecare zi fericită de dimineaţa pînă seara. asta e o boală. am văzut la house. îmi caut un echilibru, dar încă nu-l găsesc.

dar poate m-am săturat să mă pun în pantofii celuilalt. de compromisul de a purta pantofi care mă strîng sau pantofi de care mă împiedic. nu-mi vine niciunul, măcas aşa cît de cît. văd ansamblul meu, desigur. bazat pe bucata mea. de acolo porneşte puzzle-ul meu.

eu rumeg greu informaţia. informaţia aia despre mine şi despre psihologia mea. şi rumeg şi mai greu acuzaţiile. eu nu mai am pretenţii de la oameni. şi nu vreau ca oamenii să-mi mai ceară nimic.

şi da, oamenii s-au născut să moară singuri. mie nu-mi place singurătatea, dar mă pot împrieteni cu ea dacă e cazul.

so… long life to you

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Elza
  27 February, 2010 at 7:08 am

  ?!?…

 • Reply
  machiaveliq
  26 February, 2010 at 5:19 pm

  Eu nu ţi-am zis un lucru, sunt asasin plătit în timpu’ liber. Pentru tine fac o reducere de 50% ca să văd veselie şi gălagie pe al tău blog. Aşa că zi, cine te-a supărat.. :D Accept şi cec-uri :)

 • Reply
  KirstDay
  26 February, 2010 at 10:35 am

  În fond, dacă ai reuşi pe bune să nu mai ai pretenţii de la oameni, nu ai mai fi dezamăgită.
  Dar ştii şi tu foarte bine, ca ai aşteptări. Şi că ele ţi-au mai fost şi înşelate. So what? That`s the beauty of life! Şi tu ai dezamăgit pe alţii, poate că nu ai realizat, poate nu ţi s-a spus, dar poate ţi s-au mai dat şanse. :)

  No reason to be sad! :)
  http://www.youtube.com/watch?v=iyfu_mU-dmo

 • Reply
  lollitta
  26 February, 2010 at 8:23 am

  din nou te-au suparat oamenii? asta e necazul cand intri prea mult in contact cu ei ;)

 • Reply
  anaid
  26 February, 2010 at 8:12 am

  Nu incerca sa te pui in pantofii alcuiva, doar pentru a-l intelege,te vei putea trezi ca te acuza de furt(mi-ai furat pantofii! lasa-m dracu asa cum sunt, nu am nevoie sa vii tu sa ma intelegi!!), e esential sa te simti bine in pantofii tai si sa nu-ti doresti sa vina altul sa-i incalte doar pentru a te intelege.
  Mie mi se intampla “sa cer” atunci cand am nevoie, si sa cer aceluia care consider ca ma poate “ajuta”,nu cer niciodata de dragul cerutului,si nici din comoditate,sau din lipsa de identitate, cer cand am epuizat toate resursele si cand sunt la capatul puterilor, ma inspaimanta gandul c-as putea fi judecata pentru asta!:)
  o zi buna!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.