Confesiuni

Din unghere

A fi singur înseamnă să vii noaptea din club și să găsești un pat gol. Poate de aceea fug oamenii de singurătate, poate de aceea o fentează cu paturi calde, de-o noapte… sau două sau trei.

Pe mine nu mă înspăimântă așa tare așternutul rece. Mă înspăimântă alte lucruri mai tare cum ar fi starea de răceală a inimii care nu se mai poate lega sau bătrânii care cerșesc pe bordura de lângă gogoșerie.

Îmi doresc să dorm fără să mă trezesc din cauza coșmarurilor și fără să număr timpii întunericului… probabil că o să și dorm fără pauze atunci când merit.

Dacă înainte visam să fac lucruri în calitate de femeie fără obligații, acum nu mă mai atrag. S-a pierdut tot farmecul fructului interzis. Mă vindec eu cu flori de toamnă, aroma de cireșe a lumânărilor și mângâieri.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  tuflurina
  3 October, 2010 at 7:55 pm

  Am tot citit zilele astea ce ai scris. Nu stiu de ce am tot amanat sa las un comentariu. N-am vrut sa-ti scriu ca “o sa fie bine”. Stii si tu ca o sa fie bine la un moment dat. Eu zic ca asta-i o ocazie potrivita pentru a-ti aminti de tine. Pentru a face toate lucrurile care-ti plac si de care poate ca ai uitat. Nu stiu cum e la tine, dar pe mine momentele de genul asta ma motiveaza. Ma fac sa am mai multa incredere in mine si ma fac sa fiu mai puternica.
  Ai mare grija de tine. Pentru ca acum, poate mai mult decat de obicei, esti fragila si usor de frant.
  Te imbratisez cu drag.

 • Reply
  pinguinulfurios
  3 October, 2010 at 7:47 pm

  Oamenii fac compromisuri. Multe si cu efecte majore asupa lor. Fac compromisuri pentru a nu gasi un cearceaf rece. Dar sunt oameni care traiesc cu sufletul. Oameni care nu clacheaza la un cearceaf rece. Cred ca te inteleg, pana la urma fiecare se manifesta diferit, dar si eu sunt in vindecare :D

 • Reply
  evergreen
  2 October, 2010 at 1:57 pm

  Adelina – multumesc, stiu ca-mi esti aproape

  Gladis – :) Sa stii!

  Piticugras – e ok stiu ca am avantaje… e starea aia normla de dupa 3 ani.

 • Reply
  Adelina
  2 October, 2010 at 12:52 pm

  Nu ştiu de ce nu ai primit mesajele mele.. Să ştii că mă gândesc la tine şi mă rog să-ţi fie mai bine. Cu drag!

 • Reply
  gladiola
  2 October, 2010 at 12:46 pm

  ai grija ce iti doresti …

  … ca se indeplineste … INTOTDEAUNA :)

 • Reply
  Din unghere - Ziarul toateBlogurile.ro
  2 October, 2010 at 12:12 pm

  […] Din unghere Sat Oct 02, 2010 14:41 pm A fi singur înseamnă să vii noaptea din club și să găsești un pat gol. Poate de aceea fug oamenii de singurătate, poate de aceea o fentează cu paturi calde, de-o noapte… sau două sau trei. Pe mine nu mă înspăimântă așa tare așternutul rece. Mă înspăimântă alte lucruri mai tare cum ar fi starea […] […]

 • Reply
  piticugras
  2 October, 2010 at 11:54 am

  mai exista si avantaje. de acum o sa mananci cumplit de rar. dar faza cu patul e chiar naspa. la inceput.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.